Profesionalni Srbi !!!!!

Ova tri sam samo pomenuo kao pelcer,ali verujte mi ima takvih koliko vam srce zeli .

Zbog poslovnih obaveza cesto sam u Sumadiji ,a u Sumadijskim gradovima je najveci priliv Srba sa Kosova (Kragujevac,Kraljevo,Jagodina,Arandjelovac itd.),i cesto se srecem sa ogorcenim straosedeocima iz tih gradova koju su neizmerno ljuti na te bahate Kosovske pridoslice koji su dosli puni kao brodovi i napravili ogromen kucetine i pokupovali najbolje lokale u tim gradovima,bukvalno se razbacuju sa lovom dok obican narod iz tih gradova jedva sastvalja kraj sa krajem.

Sada ti i takvi,prozivaju te iste siromasne nesrecnike ,da opet idu uludo gubiti glavu zbog tog istog Kosova koji su te ljudske bagre jos davno prodali Siptarima.

Jos pocetkom `80.god. ,veliki broj kosovskih Srba je poceo kupovati nekretnine po Srbiji,to isto su uradili i Milan Ivanovic,Marko Jaksic,Rada Trajkovic ,Bozidar Budimirovic,da ih ne ne nabrajam sve,a pogledajte im i politicke biografije.

Sve i jedan od njih se do juce kleo u S.Milosevica,M.Markovic i V.Seselja.

Ova dvojica su bili glavni Milosevicevi ljudi na Kosovu,dok je "lepa" Rada bila podpredsednik Seseljeve stranke,ta idila je trajala sve dok narod 5.Oktobra nije naterao Milosevica i Seselja da priznaju politicki poraz,sto su oni istog dana iskoristili i prefarbali se u druge politicke farbe,pa su ova dvojica otisli kod "nejkog" Voje u DSS,a "lepa" Rada kod Batica u DHSS.

Eto to su ti ,kako ih je Tadic lepo nazvao,"profesionalni Srbi" koji muku i nesrecu tog ostatka nedoklanog naroda na Kosovu i Metohiji koriste u svrhu licne politicke promocije i bogacenja.

Bagra ljudska na kub,drugih reci za njih nemam.

Lepo je to sto oni koji jedva na karti umeju da pokazu gde se nalazi Kosovo brane njihove interese. Steta sto nisu upoznati sa prilikama tamo. Zalosno je sto na Kosovu stanovnistvo cini vise od 80% ljudi albanske nacionalnosti jer su ostali rasprodali zemlju i otisli put Beograda da se odatle bore za svoju teritoriju. A ovi prvospomenuti ih slepo prate...

Ova tri sam samo pomenuo kao pelcer,ali verujte mi ima takvih koliko vam srce zeli .

Sada ti i takvi,prozivaju te iste siromasne nesrecnike ,da opet idu uludo gubiti glavu zbog tog istog Kosova koji su te ljudske bagre jos davno prodali Siptarima.

Jos pocetkom `80.god. ,veliki broj kosovskih Srba je poceo kupovati nekretnine po Srbiji,to isto su uradili i Milan Ivanovic,Marko Jaksic,Rada Trajkovic ,Bozidar Budimirovic,da ih ne ne nabrajam sve,a pogledajte im i politicke biografije.

Eto to su ti ,kako ih je Tadic lepo nazvao,"profesionalni Srbi" koji muku i nesrecu tog ostatka nedoklanog naroda na Kosovu i Metohiji koriste u svrhu licne politicke promocije i bogacenja.

bravo!!!
Prava je istina, na kakve nachine su se Srbi dovijali da prodaju imanje Albancima. Zbog zabrane prometa nekretninama na Kosovu, izmedju Srba i Albanaca, odgovorno tvrdim, deshavalo se da se prave fiktivni brakovi, kako bi se prikazalo da imanje ide kao "miraz"
To je samo jedan od trikova, koji su bili u "opticaju"
Naravno,ne krivim nikoga. Prva ja, ne bi' ostala da zivim u takvim uslovima a narochito ako svoju imovinu mogu dobro da unovchim. I sve bi bilo u redu da se, sad, toliko ne busaju u srBske grudi, na daju svoje ognjeshte, "rado" bi i u rat,.....a u stvari, josh bi malo da profitiraju!!!

Tokom stvaranja sveta Bog diktira anđelu:
• Stvorićemo Nemce, oni će biti pedantni i plavi. Zatim ćemo stvoriti Francuze, oni će biti muzikalni i dobri kuvari. Stvorićemo Japance, oni će biti vredni i radni. Stvorićemo Brazilce, oni će biti veseli i dobri fudbaleri. I na kraju, stvorićemo Srbe, oni će biti pametni, dobri u duši i radikali.
Nakon što je sve to zapisao, anđeo pita Boga:
• Kako to Bože da si svim narodima dao po dve vrline, a Srbima tri?
• Pazi stvarno, baš sam preterao! No Božja se ne menja. Evo kako ćemo - ostavićemo sve tri, ali ćemo uvesti ograničenje, svakom Srbinu ćemo dozvoliti da ima samo dve od te tri vrline!
I tako i bi...
- Ako je Srbin dobar u duši i radikal, onda nije pametan.
- Ako je pametan i radikal, onda nije dobar u duši.
- A ako je pametan i dobar u duši, onda nije radikal.

Zbog poslovnih obaveza cesto sam u Sumadiji ,a u Sumadijskim gradovima je najveci priliv Srba sa Kosova (Kragujevac,Kraljevo,Jagodina,Arandjelovac itd.),i cesto se srecem sa ogorcenim straosedeocima iz tih gradova koju su neizmerno ljuti na te bahate Kosovske pridoslice koji su dosli puni kao brodovi i napravili ogromen kucetine i pokupovali najbolje lokale u tim gradovima,bukvalno se razbacuju sa lovom dok obican narod iz tih gradova jedva sastvalja kraj sa krajem.

Ova dvojica su bili glavni Milosevicevi ljudi na Kosovu,dok je "lepa" Rada bila podpredsednik Seseljeve stranke,ta idila je trajala sve dok narod 5.Oktobra nije naterao Milosevica i Seselja da priznaju politicki poraz,sto su oni istog dana iskoristili i prefarbali se u druge politicke farbe,pa su ova dvojica otisli kod "nejkog" Voje u DSS,a "lepa" Rada kod Batica u DHSS.

таквих примера имаш и овде....квадрат стана у Приштини је почетком 90их био дупло скупљи него у чувеном кругу двојке...а косовски додатак па још и та такозвана помоћ....слажем се да има људи са Косова који су у јако тешкој ситуацији али тај број је јако мали и са њима на жалост највише манипулише као гласачком машинеријом СРС и ДСС где их има и у посланичким клупама ..а на Б92 је била емисија о неком делу Ниша које се зове Мало Гњилане

autonomne pokrajine po ustavu od 74 godine sa nadleznostima republika su bile put u propast srbije i uvod u ovo sto se danas dogadja.
da li bi mi srbi da smo slobodno vladali svojim prostorom doneli ovakav ustav samounistenja?
profesionalni srbi nisu ucestvovali u donosenju ustava 74-e vec antisrbi!

Sada je napokon prilika ,za samo tri dana,da napokon doakamo tim "profesionalnim Srbima" koji ovaj nesretni narod lazu i farbaju vec decenijama.

Svojim besmislenim pricama samo donose zlo i nesrecu ovom narodu i drzavi Srbiji,slusate juce Pop-Lazicku ,koja kaze da ce pokusati prevaspitati mlade narastaje i ogajati ih u nekom njihovom "patriotaskom duhu"...dali to znaci u duhu vaspitanja V.Seselja,pijanog lopova iz Cacka, Kojicica,Vucica,"prepametne" Nate Jovanovic,"lepotice"Vjerice Radete i slicnih likova.

Ne daj ti dragi Boze, da oni ikog vise previspitavaju i odgajaju u "patriotskom duhu"!:shock::shock::shock::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Да ли ја сада као читалац твоје теме треба да схватим ДА ЈЕ ПОТРЕБНО ДА МИ СВЕ ТЕ СРБЕ СА КиМ ЛЕПО ОТЕРАМО У ЛЕПУ***** ***** ИЛИ МОЖДА У ТРИ ЛЕПЕ**** *****

Не разумем поенту и НАМЕРУ твоје теме???

политика владајуће елите да као постоји неки број Срба на Косову само на папиру толико а они сви седе овде и узимају кинту тај чувени Кос додатак а они јадници доле нарочито у Метохији немају ништа од тога

bravo!!!
Prava je istina, na kakve nachine su se Srbi dovijali da prodaju imanje Albancima. Zbog zabrane prometa nekretninama na Kosovu, izmedju Srba i Albanaca, odgovorno tvrdim, deshavalo se da se prave fiktivni brakovi, kako bi se prikazalo da imanje ide kao "miraz"
To je samo jedan od trikova, koji su bili u "opticaju"
Naravno,ne krivim nikoga. Prva ja, ne bi' ostala da zivim u takvim uslovima a narochito ako svoju imovinu mogu dobro da unovchim. I sve bi bilo u redu da se, sad, toliko ne busaju u srBske grudi, na daju svoje ognjeshte, "rado" bi i u rat,.....a u stvari, josh bi malo da profitiraju!!!

напокон да и ти нешто паметно напишеш овде:D

да није стигла нека тура у странку па ти се омакло:p:p

Posle 5.Oktobra ,bio sam maltene siguran ,da vise nikad necemo cuti te odvratne reci "izdaja,izdajnik,veleizdajnik,strani placenici..itd.",nazalost ,prevario sam se.

Stvarno je tesko slusati (sretan sam sto je i ovo zlo,predizborna kampanja, blizu kraja) te odvratne reci od celnika DSS i stranke lopova iz Cacka,toliko su se obrukali i izblamirali u mojim ocima ,da iskreno ,sada , ovog trenutka mnogo vise cenim kao politicke protivnike celnike SRS-a od ovih ,ne znam ni sam vise kako da ih nazovem.

Nadam se ,iskreno se nadaam ,da ce ih narod kazniti na izborima i da ce napokon biti vraceni u kombije iz kojih ih je Z.Djindjic iz najboljih namera izvukao.

Evo reci Sutanovca,sa kojima sam ja i poceo ovu temu:

Posle osam godina, ponovo nas dele na patriote i izdajnike. Danas u Srbiji imamo i novu kategoriju, to su profesionalni Srbi", rekao je Šutanovac.

On je rekao da su "to oni ljudi koji se najviše zalažu za srpstvo, ali iz svog ineteresa, koji bi najviše ratovali ali tuđom krvlju, čije se merilo izražava u evropskoj valuti, a oni su protiv Evrope".

Šutanovac je rekao da "nema dileme s kim ćemo posle izbora u koaliciju. Ako dobijemo glasove onih ljudi koji su izabrali Borisa Tadića za predsednika, sami ćemo napraviti Vladu".

Back