Prof Dr. Zoran Cvorovic: Englezi tj MI6 sastavlja studentsku listu - i meni su nudili da budem na listi

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
179.175
‼️Човек из Лондона саставља "студентску" листу као другосрбијанску - сведочење из прве руке!

- Др Зоран Чворовић, професор Правног факултета у Крагујевцу и доказани противник власти, сведочи да га је позвао "човек из Велике Британије" који је "спољни координатор студентских блокада";

- Понудио му је место на "студентској" листи на којој неће бити студената;

- Већину кандидата на листи чиниће еуроунијате и другосрбијанци, а малобројни националисти и конзервативци на њој треба да послуже као мамац за гласаче, иако се ништа неће питати.

Спрема се још једна превара!

Неки од нас на ово указујемо пола године, а сад имамо и сведока!

Ne bih rekao da sam iznenadjen

Sto rekao Gandi, ako vidite dve ribice na dnu okeana da se svadjaju, znajte da su Englezi negde u blizini

Autorska

Poslednja izmena:
Спремте, се спремте "четници", силних ће сендвича да буде! :mrgreen:
И зато се жвала састао са британским амбасадором пре поласка у Москву?
Можда је госим "опозиционар" из КГ у праву, а можда и није. Али знамо ко је модерирао тренутну власт. Ту сумње нема. :klap:
SOROŠEV MALI.jpeg
жвала шредер.jpg
УСАИД2 ЖВАЛА.jpeg

‼️Човек из Лондона саставља "студентску" листу као другосрбијанску - сведочење из прве руке!

- Др Зоран Чворовић, професор Правног факултета у Крагујевцу и доказани противник власти, сведочи да га је позвао "човек из Велике Британије" који је "спољни координатор студентских блокада";

- Већину кандидата на листи чиниће еуроунијате и другосрбијанци, а малобројни националисти и конзервативци на њој треба да послуже као мамац за гласаче, иако се ништа неће питати.

Sto rekao Gandi, ako vidite dve ribice na dnu okeana da se svadjaju, znajte da su Englezi negde u blizini

Autorska

Od prvog dana je jasno da drugosrbijanci kolo vode a da srbende igraju kolo.

Ako neko očekuje da na toj listi vidi četnike sa kokardom umesto a la Dinko likova, taj je pametan kao daska.

Autorska

Енглески плаћеници су уклонили анкере ?

https://n1info.rs/vesti/sarovic-kot...eleznickoj-uklonjene-sa-krova-ovo-je-ubistvo/

Енглески плаћеници су надували цену реконструкције ?

https://forbes.n1info.rs/biznis/rek...esnici-su-bili-planirani-ali-sta-je-s-krovom/

Енглески плаћеници су Радили Прокоп ?

https://glas-javnosti.rs/vesti/drus...nih-stepenica-oslanja-se-na-jedan-anker-video

Спремте, се спремте "четници", силних ће сендвича да буде! :mrgreen:
И зато се жвала састао са британским амбасадором пре поласка у Москву?
Можда је госим "опозиционар" из КГ у праву, а можда и није. Али знамо ко је модерирао тренутну власт. Ту сумње нема. :klap:
Pogledajte prilog 1729482Pogledajte prilog 1729483Pogledajte prilog 1729484
Vidi,on mora lepo sa svima jer nas napadaju odavno i stalno.Nemoj glumiti da ne znaš za ta spletkarenja i direktna uplitanja EU u naše stvari u državi.Pa to je kontinuitet,oni su majstori za to.

sve vise profesora prozire ko stoji iza Dinka i njegove klape

1 000 000 који чине тим АВа је 'део приче'

То значи да 1 000 000 људи је одговрно за пљачкање осталих 5 000 000 који нису били 'сна'

Свакодневно се шири маса од 1 000 000

hq720.jpg
maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg

Rusi su od pocetka imali sve informacije

Na zalost mnogi misle ovde da su pametniji i informisaniji od Rusa

Nisu
Јесу, зато су и дозволили да им Запад преузме Украјину и од Украјинаца направи антирусе, кренули у блицкриг, па заглавили у дугогодишњи рат.

Јесу, зато су и дозволили да им Запад преузме Украјину и од Украјинаца направи антирусе, кренули у блицкриг, па заглавили у дугогодишњи рат.

Kako je u Engleskoj kolega Berekin?

Sta kaze MI6 kakvi su dalji planovi?

Od prvog dana je jasno da drugosrbijanci kolo vode a da srbende igraju kolo.

Ako neko očekuje da na toj listi vidi četnike sa kokardom umesto a la Dinko likova, taj je pametan kao daska.
Nisam daska al ako ti kažeš :mrgreen: znači, posle ustaša, soroša, Amera, na red je došao MI6. Zamisli koliko je briga Britance za neku tamo Srbiju. Razumela bih da imaju bilo kakvih interesa, ali bez ijedne dodirne tačke sa njima, ovakve tvrdnje mogu slobodno u folder teorija zavera :mrgreen: Zaista ne mogu da verujem ko radi propagandu SNS-u, da li može naći dva razumna stvorenja koja će smisliti nešto što bar malo ima veze sa logikom, možda da poveruju i ovi koji su "daske" :mrgreen:

Back