Produžavanje vlasti lažiranjem izbora

Немам никаккву, ни најмању намеру да браним Слобу!!!

Али зашто сте онда избацивали и спаљивали гласачке листиће!?:think::think::think:

Ако је победа била чиста.....................зашто се то није документовало!!!:think::think::think:

А ни Скупштину нисте морали баш да палите.............зар не!?:think::think::think:

Moralo je tako da bude, da ne bi bilo opet po starome..........., setio bi se nekih zakona, izveo bi vojsku i JSO na ulice i bilo bi mnogo krvavije..., bolje što je bes izpražnjen na nekim zgradama nego na ljude, a besa je bilo puno, onog nataloženog koji se skupljao ne samo 90-tih nego još od 1945-te....

Svi smo svedoci da čoveku nije poznata veća ljubav, od ljubavi prema vlasti. Zavisnost narkomana prema drogi ili pušača prema cigareti je ništa u odnosu na osećanja, koje vlastodršci imaju prema "fotelji". Frenetična ljubav čak je veća i od ljubavi prema sopstvenoj deci, u to smo se više puta kroz istoriju uverili.

Ja bi se ovom prilikom posebno osvrnuo na vladavinu Slobodana Miloševića tokom 90', gde je njegova vlast više puta bila hvatana na delu u pokušaju da pokrade slobodnu volju građana na izborima.

Brutalna krađa izvedena je na lokalnim izborima u Nišu '96. Niš je prvi grad u Srbiji koji se odupeo jednoumlju i krađi izbora i započeo sa masovnim uličnim protestima i "šetnjama".

Nema linka, biće ih kasnije...

Ako sam šta pogrešio, vi me ispravite, demantujte itd.

Zar opet.svrha teme?

Nemas linka?pricas bezveze?vise puta hvatana?ajooooj.........

Nego nisi nesto pomenuo ono paljenje listica,i kradju zadnjih izbora.......od strane DS-a :roll:

Osvrni se ti na 5,6 pokradenih izbora od strane demoNkrata.......yebote,nemate preko 25% u narodu zadnjih 5 godina,stalno pobedjujete,a ti se osvrces na Slobu koji je imao stalnih 61%,pa da u 4 ujutru raspise izbore........

Imas bre 10000 takvih tema,i ti si bez ikakvog razloga otvorio novu koja je uz sve to zasnovana na lupetanjima.......:roll:

Zar opet.svrha teme?

Nego nisi nesto pomenuo ono paljenje listica,i kradju zadnjih izbora.......od strane DS-a :roll:

Osvrni se ti na 5,6 pokradenih izbora od strane demoNkrata.......yebote,nemate preko 25% u narodu zadnjih 5 godina,stalno pobedjujete,a ti se osvrces na Slobu koji je imao stalnih 61%,pa da u 4 ujutru raspise izbore........

Imas bre 10000 takvih tema,i ti si bez ikakvog razloga otvorio novu koja je uz sve to zasnovana na lupetanjima.......:roll:

Ima link, dao sam ga na početku....

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9644836&postcount=5

Aj izdvoj mi neki konkretan dokaz odatle,mrzi me da cita onoliki tekst :roll:
Nasuprot tome,ne vidim razlog otvaranja teme o vlasti pre 15 godina,za koju se mnogo toga lagalo,a isto nam se desava i sad.......ili je skretanje paznje..........ili si ti veci kompleksas nego sto mi se cinilo.

Ono, tu si u pravu, svašta se priča za Sslobinog "ćala", a boga mi i za Mirinog.:sad2:

Pa sad,nije ni bitno ko ih je pravio,nego ko ih je vaspitao ;)
A isti covek nije.........to je sigurno.......mada teorija ti i nije losa.......i meni ovi "novi" izgledaju ko neka kopilad.

Aj izdvoj mi neki konkretan dokaz odatle,mrzi me da cita onoliki tekst :roll:
Nasuprot tome,ne vidim razlog otvaranja teme o vlasti pre 15 godina,za koju se mnogo toga lagalo,a isto nam se desava i sad.......ili je skretanje paznje..........ili si ti veci kompleksas nego sto mi se cinilo.

Pa sad,nije ni bitno ko ih je pravio,nego ko ih je vaspitao ;)
A isti covek nije.........to je sigurno.......mada teorija ti i nije losa.......i meni ovi "novi" izgledaju ko neka kopilad.

Da ti prepričam u najkraćem... Sloba je krao izbore...;)

Da se ne zaboravi...:cool:

Svi smo mi mali kompleksaši....:lol:

Ko yebe ove nove... O njima ima buljuk tema...:roll:

PS

Pusti malo i Kiselu da prozbori koju... Nije Sloba tvoj ekskluzivitet!:rtfm:

:mrgreen::bye:

Da ti prepričam u najkraćem... Sloba je krao izbore...;)

Da se ne zaboravi...:cool:

Svi smo mi mali kompleksaši....:lol:

Ko yebe ove nove... O njima ima buljuk tema...:roll:

PS

Pusti malo i Kiselu da prozbori koju... Nije Sloba tvoj ekskluzivitet!:rtfm:

:mrgreen::bye:

Lazes,nije krao-nema dokaza :mrgreen:

U svakom slucaju,u svakom trenutku je imao vise glasova nego demonkrate u bilo kojem trenutku ;)

Ajde da zazmurimo na ove poslednje.......na kojima su se nakrali samo tako.......pa drpili su min. 10% :hahaha:.......a o 5 oktobru necemo :whistling:

Uzgred,koja je poenta teme :roll:.......naslov je uopsten,kao vlast kradje......a ono samo rech o Slobi........o tome ti ja pricam.

Ti uopsteno pricas o kradjama izbora a navodis samo slobine(nedokazane).........onda stavi lepo naslov-Slobine kradje ;)

Lazes,nije krao-nema dokaza :mrgreen:

U svakom slucaju,u svakom trenutku je imao vise glasova nego demonkrate u bilo kojem trenutku ;)

Ajde da zazmurimo na ove poslednje.......na kojima su se nakrali samo tako.......pa drpili su min. 10% :hahaha:.......a o 5 oktobru necemo :whistling:

Uzgred,koja je poenta teme :roll:.......naslov je uopsten,kao vlast kradje......a ono samo rech o Slobi........o tome ti ja pricam.

Ti uopsteno pricas o kradjama izbora a navodis samo slobine(nedokazane).........onda stavi lepo naslov-Slobine kradje ;)

Ja naveo one iz Niša, za koje znam i gde sam se lično uverio da su bile krađe, ali pošto nisi pročitao tekst to nisi ni primetio.

Ti navedi one, o kojima ti imaš više informacija, pa da upotpunimo sliku...

Slažem se da ne treba govoriti samo o Slobinim krađama, nego o svim krađama izbora, uključujući čak i inostrane, tipa, Belorusija(Luki), Irak(Sadam), Iran(Neđo) itd...:mrgreen:

Ja naveo one iz Niša, za koje znam i gde sam se lično uverio da su bile krađe, ali pošto nisi pročitao tekst to nisi ni primetio.

Slažem se da ne treba govoriti samo o Slobinim krađama, nego o svim krađama izbora, uključujući čak i inostrane, tipa, Belorusija(Luki), Irak(Sadam), Iran(Neđo) itd...:mrgreen:

Haahahhhaahhahh
:rotf:

Lule
Lule.jpg

Jel to lule :hahaha:

Zar opet.svrha teme?

Ma sta 5.6 vise :rtfm:

Svi smo svedoci da čoveku nije poznata veća ljubav, od ljubavi prema vlasti. Zavisnost narkomana prema drogi ili pušača prema cigareti je ništa u odnosu na osećanja, koje vlastodršci imaju prema "fotelji". Frenetična ljubav čak je veća i od ljubavi prema sopstvenoj deci, u to smo se više puta kroz istoriju uverili.

Ja bi se ovom prilikom posebno osvrnuo na vladavinu Slobodana Miloševića tokom 90', gde je njegova vlast više puta bila hvatana na delu u pokušaju da pokrade slobodnu volju građana na izborima.

Brutalna krađa izvedena je na lokalnim izborima u Nišu '96. Niš je prvi grad u Srbiji koji se odupeo jednoumlju i krađi izbora i započeo sa masovnim uličnim protestima i "šetnjama".

Nema linka, biće ih kasnije...

Ako sam šta pogrešio, vi me ispravite, demantujte itd.

Зашто да се враћаш у 90-те, не треба напуштати садашњост, па наш председник жели да мења Устав, као да би наводно смањио број посланика и онако узгред променио изборне законе, који би њему одговарали, подсећа ме на оно као што су некада клинци куповали еротику, узму неке новине, жваке и онако узгред и еротски часопис, иако је тај часопис уствари једини разлог зашто су дошли на киоск.
О медијском мраку и мантрању како ЕУ (читај Тадић & Co) нема алтернативу не вреди ни говорити, тог баљезгања су пуни медији, нови клонови Милошевићевог РТС-а, ту су и предизборне лажи о ССП (који још увек само ми примењујемо), ФИАТУ, који још није уплатио кинту и акцијама од 1000Е, у све те приче је маса магараца поверовала, баш као у време Милошевића. Зато не иди тако далеко, све то имаш сада испред својих очију, осим ако ти ниси један од евроунијата, који у сваком гесту председника и драгих нам министара виде још једну победу свега лепог и узвишеног у Србији, у том случају се не осврћи на мој текст већ настави да уживаш у Потемкиновим селима.

Gledaj ovako..

Ako govoris o kradjama kao sto i glasi tema-govori o svim kradjama,prvenstveno onim bitnijim.
Ti si stavio ime teme kao da su to bile(ako su bile) jedine kradje ne u Srbiji nego na svetu-a to ne moze tako.

Ako ces da govoris o navodnim Slobinim kradjama tako stavi i temu.

I meni je drug iz DS-a dan posle zadnjih izbora rekao-uuu brate ala smo se nakrali yebali smo mu kevu.......pa jedno 10% glasova smo zdipili.(sto govore i javne ankete)........i sta sad,ja sam trebao da otvorim i temu o tome :roll:

Promeni naziv teme,ili tematiku iste :evil:

p.s-da ne bi pustio kiselu na tebe :evil:

On je danas ponovo u / na vlasti... Gradonačelnik je iz DS Miloš Simonović, a on je predsednik skupštine grada...

...па председник скупштине Београда ти је такође "он"...на власти,
па министар полиције ти је "он" на влсти,..
......................па министар цццццццццц,

Почео си о Слободану Милошевићу и његовој ЖЕЉИ за влашћу,...
а види молим те
ЊЕГА нема,...а како то да су ови који су били уз њега на власти?

ЧИЈА је онда жеља за влашћу била толика,...

Једног дана ће вас бити срамота шта све не
................пишете о Слободану Милошевићу!

Спомињеш Ниш,..
питала сам те онда и сада те питам
ЗАШТО се сви фолирате и као не знате шта је тада радио
Небојша Човић?

Отворио си (НАКАРАДНО) тему,..не онако како је било говора,
предлагао си мени да отворим,...што сам и обећала,..

Пошто нисам могла одмах, нисам била ту,..а и скренута ми је пажња да
не отварам беш често теме,....сачекала сам мало,...али био си
нестрпљив.

На ову тему више нећу да пишем,...отворићу нову касније са правим питањем:

КО је и ЗАШТО спалио гласачке листиће 5.октобра?

...па председник скупштине Београда ти је такође "он"...на власти,
па министар полиције ти је "он" на влсти,..
......................па министар цццццццццц,

Почео си о Слободану Милошевићу и његовој ЖЕЉИ за влашћу,...
а види молим те
ЊЕГА нема,...а како то да су ови који су били уз њега на власти?

ЧИЈА је онда жеља за влашћу била толика,...

Једног дана ће вас бити срамота шта све не
................пишете о Слободану Милошевићу!

Спомињеш Ниш,..
питала сам те онда и сада те питам
ЗАШТО се сви фолирате и као не знате шта је тада радио
Небојша Човић?

Отворио си (НАКАРАДНО) тему,..не онако како је било говора,
предлагао си мени да отворим,...што сам и обећала,..

Пошто нисам могла одмах, нисам била ту,..а и скренута ми је пажња да
не отварам беш често теме,....сачекала сам мало,...али био си
нестрпљив.

На ову тему више нећу да пишем,...отворићу нову касније са правим питањем:

КО је и ЗАШТО спалио гласачке листиће 5.октобра?

Student!!!

Student je zapalio žito!!!:lol:

Back