Produktivnost ne gubljenje vremena

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
E cao ljudi? Kako ste. Ili obrnuto :-P
Wathever, cao svima.
Kako nemam slobodnog vremena i imam samo dok deriste spava u ovom slucaju cerka, ne moja srecom sestrina. Odlucio sam da vise ne gubim dan i nedelju na cuvanje deteta osim toga nista i nevradim nego vodim brigu da li je kod struje da nije li nesto progutalo :) iskoristim to slobodno vreme dok nemam brigu znaci dok ga nehranim dva sata i nesto manje, da iskoristim za sebe.
E sada, znaci ne mogu iz kuce, beba je u pitanju od skoro dve godine.
Znaci ne mora to da bude bas na netu ali voleo bih da vreme sto bolje isloristim od neta, kada ne vodim brigu o sestrinom detetu, jer za otprilike 15-16h sam zakljucan sa njom.
Sigurno imaju majke koje imaju slican problem, ALI samo sto ja hbt nisam majka! wathever :D.

Da li na chat, ili sta li da li na pc.igre ili produktivnost(edukacione sajtove)
iskoristim to vteme?
Hvala.

Bez želje da se pravim pametna, ali ima puno načina da sebi olakšaš život- na primer da prilagodiš prostor detetu tako što ćeš staviti zaštitu na utičnice,podićićeš sve sitno. lomljivo, teško, izmestiti kućnu i svaku drugu hemiju.... Time će čuvanje postati manje stresno... pa ćeš bistrije glave moći da smisliš kako kreativnije da iskoristiš vreme dok malena spava.

E cao ljudi? Kako ste. Ili obrnuto :-P
Wathever, cao svima.
Kako nemam slobodnog vremena i imam samo dok deriste spava u ovom slucaju cerka, ne moja srecom sestrina. Odlucio sam da vise ne gubim dan i nedelju na cuvanje deteta osim toga nista i nevradim nego vodim brigu da li je kod struje da nije li nesto progutalo :) iskoristim to slobodno vreme dok nemam brigu znaci dok ga nehranim dva sata i nesto manje, da iskoristim za sebe.
E sada, znaci ne mogu iz kuce, beba je u pitanju od skoro dve godine.
Znaci ne mora to da bude bas na netu ali voleo bih da vreme sto bolje isloristim od neta, kada ne vodim brigu o sestrinom detetu, jer za otprilike 15-16h sam zakljucan sa njom.
Sigurno imaju majke koje imaju slican problem, ALI samo sto ja hbt nisam majka! wathever :D.

Da li na chat, ili sta li da li na pc.igre ili produktivnost(edukacione sajtove)
iskoristim to vteme?
Hvala.

Sinko, angazuj neku curicu za funkciju bebisiterke, iznajmi je, daj joj deo svoje kinte, a ti budi nadzorni organ, i lepo svima, a i brate znao bi sta da radis sa bebisiterkom u slobodno vreme, ne bi ti bili potrebni izvesni edukacioni sajtovi, mada priznajem da ih ja redovno posecujem i da su veoma korisni, da podsticu produktivnost. :rumenko:

:lol: Ovo moram da pribelezim, strava ti je ova fora, edukacioni sajtovi - produktivnost, hehehe... :malav:

Oket, skapirao sam.
E brate lako je tebi, ja nemam s kim to korisno da radim, zato se edukujem putem sajtova. :rumenka: :lol:
(Salim se. :))

Ne znam kakav je taj vas bebiron, vidim da su klinci iz moje familije prosto nemoguci sto se tice cuvanja, ili se naglavacke skotrljaju iz hodalice, ili hoce da udju u bubanj ves masine, po difoltu bi da cackaju uticnice i sve u tom fazonu. Kazu da se sestrin mali probudio u tri sata ujutru, zgrabio neku igrackicu klavir i poceo da prasi po dirkama dok svi nisu poskakali. Mada sve je to OK, mali su, kad zericak poodrastu bice veselo, kao sinak komsije Rodje kad je visio sa terasne ograde na osmom spratu, sreca sto se Rodja na vreme probudio, trgao se na zvuk koji je proizvelo telo njegove keve kad je bakuta pala u nesvest videvsi sta klinac radi.

Eto ne moras na edukacione sajtove, bolje chat-uj s nekim ribama, sto bi rek'o brat Andjelko hotuj s njima na cam-u. :lol:

Back