Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rudy_kv:
JOVANA77:
ja brus nisam ni ponela....ma pitacu nekog od momaka da me "pridrzava" dok radim vezbe.

a naci cu i tebi jednog da drzi tu tvoju suknju...ebote i mene dekoncentrises :lol:
Evo ja se javljam dobrovoljno, za tu odgovornu i veoma opasnu misiju i necu zaliti da u toj borbi dam i svoj zivot... :lol: :lol: :lol:

hmmmmmmmmm, ajde, primljen si. :wink:
biraj bre sta ces da pridrzavas, suknju ili sise, ne mos oba... :!:
i ne boj se, necemo mi tvoj zivot...mozda cemo malkice :P ...ili ne :? ....ma ocemo :P ...malo :idea: ...ali ne boj se 8) ...nece ti biti nista
:lol:

Aaaa blago vama, dok se vi ovde bavite rekreacijom ja izbegava meteore na putu i pazim da ne napravim neki nagli okret da mi ne popadate. Ne stignem nos da promolim, da vas malo vidim. Eto ja jos nisam stigla da isprobam svoj kupaci, a da ne kazem da nemam vremena za fitnes ili neki drugi vid razmrdavanja... :(
Donela sam vam sada neke prospekte sa Ganimeda, pogledajte ih i kazite da li zelite da svratimo, kazu da imaju neverovatne slatkise, kao med :lol: , a da...svakakve slatkise, pa mozemo naci nesto za meditja, da nam ne kuka vise...

mishica:
...kazu da imaju neverovatne slatkise, kao med :lol: , a da...svakakve slatkise, ...
rryumy.gif

ne govori mi to... ne zelim da cujem...
fie.gif
:lol:
Mene zatvorite negde dok budete bili na Ganimedu... :wink:

mishica:
Hihihihihi...pa kada je general bio zauzet, ljudi se igraju, moraju malo da se opuste, znas kako je, sve te frustracije u bestezinskom prostoru :wink:

Ljudstvo je kao pushteno s' lanca...Ne mogu to da tolerishem! Odoh da se dezintegrishem...Ako nadjem pishtolj...A mozda me i infarkt strefi usput...Ni shlog nije loshe reshenje... :(

Dajte mi moju doktorsku torbicu s injekcijama... taaako... 8)
Kapetan je doziveo blazi oblik depresivno-manicnog-suicidnog (akutnog) nervnog rastrojstva...nije to nista neobicno...odgovornost je velika...
Eeevooo.. injekcijica mala ( :roll: ) sad ce mu biti dobro, neko vreme ce se samo smeskati...
:twisted:

Back