Процурео предлог Француске и Немачке за коначно решење статуса Косова

To je cista laz i nema nikakve mogucnosti da iko udje u EU narednih 20 godina.
Наравно да има ако би Француска и Немачка донеле одлуку да Србија има ући у ЕУ уколико пусти Косово у УН.

Наравно да има ако би Француска и Немачка донеле одлуку да Србија има ући у ЕУ уколико пусти Косово у УН.

Sto puta ste nas prevarili i slagali do sad. Ovo bi bio 101 put. Od tog posla nema nista i nas zabole za vasu smrdljivu EU. I onako se raspada.

Poslednja izmena od moderatora:
to sto ti propagiras je krivicno delo po ustavu Srbije i treba te uhapsiti.
Морао би у том случају да се прво ухапси твој Вољени који је имплицитно али де јуре признао Косова потписом на Вашингтонски споразум у коме се Резолуција 1244 не спомиње и где је Косово представљено као суверена држава, као и твој Шјор Брнаба да се ухапси јер je пре неки дан у Берлину потписао три државна споразума у оквиру Берлинског процеса чији је потписник и Аљбин Курти.

Морао би у том случају да се прво ухапси твој Вољени који је имплицитно али де јуре признао Косова потписом на Вашингтонски споразум, као и твој Шјор Брнаба јер je пре неки дан у Берлину потписао три споразума у оквиру Берлинског процеса чији је потписник и Аљбин Курти.

To sto su i oni krivi ne oslobadja tebe krivicne odgovornosti i robije.

Da menjamo za Korziku?

Далеко, ко да иде тамо ?!
Ни Флорида нас не интересује, као ни плац на Месецу.

Озбиљно нас интересује излазак на Јадранско море.
Рамо ти већ знаш, ево и други да виде предлог:

razmena teritorija.jpg

Ni ne moraju zastarijeti, ali Srbija nema moći ni snage da prisili velike sile na bilo što. ;)

Čemu se Ustaška kao njihov mali prilepak nada više nego ičemu, svesna da je samo velike sile održavaju u životu. Nema veze što je to samo tehnički život, a u realnosti ste priključeni na aparate, ali velika sila je velika sila i ima veliku štalu sa puno konja, zov hrvatske prirode je prosto neodoljiv :lol:

Албанац који хоће да иде у Шпанију или Русију, хтео не хтео, мора да прихвати.

Албанац који мора да се лечи у Београду, мора да прихвати.

Остали не морају.

Ови горе не прихватају зато што хоће, већ морају или губе одређена права.
Vjeruj mi da nijednom Albanci neće teško pasti što neće moći u Rusiju. Vjerujem da bi im bilo ok i da ne mogu putovati u Španjolsku, tako da nije baš da si pokazao kako imate poluge za pritisak Albanaca.

Pa nametnucemo ga koriscenjem nasilja naravno. Kad se za to steknu adekvatne medjunarodne okolnosti.

Kao vi Hrvati sto ste nametnuli nasim Srbima u Krajini uz pomoc i organizaciju NATO Pakta istu priliku cekacemo i mi.

Do tada ko ziv ko mrtav.
Jedna mi stvar tu nije jasna. Zašto ti tripuješ da ste sposobni poput Hrvata? :think:

A danas procurele da nam Nemci ne mogu da zaborave njihov poraz u ww1 i ww2 , pa nam se svete po pitanju Kosova.
.............................
Da li je ovde neko stvarno mislio da njihova deep država i posle veka oprostiti Srbima za njihove poraze.
Mene čudi što vas nakon dobre zajedničke suradnje u WW2 nisu nagradili. :eek:

Далеко, ко да иде тамо ?!
Ни Флорида нас не интересује, као ни плац на Месецу.

Озбиљно нас интересује излазак на Јадранско море.
Рамо ти већ знаш, ево и други да виде предлог:

Pogledajte prilog 1254025
Ne ponavljaj više ovu retardiranu mapu

Jedna mi stvar tu nije jasna. Zašto ti tripuješ da ste sposobni poput Hrvata? :think:

kad su hrvati bili sposobni?

Pa vas smo mi Srbi oslobodili 1000 godisnjeg ropstva.

To sto se ti tripujes sad nesto to je vas samo usralo u zivotu.

Nikad vi niste bili sposobni da ste bili sposobni ne bi vas Srbi oslobadjali ropstva.

A mi nismo ni mi Bog zna sta sposobni.

Evo sad imate tu vasu "drzavu" i u cemu se ogleda vasa sposobnost? Narod vam odlazi, ekonomija se gasi, privreda propada.

Kurti: Spremni smo da pružimo ruku ako je Srbija spremna da spusti pesnicu

Aljbin-Kurti-foto-N1.png

Premijer Kosova Aljbin Kurti ocenio je da mir i bezbednost u Evropi ne osporava samo Srbija, već i Rusija.

Kako je rekao, iako nemaju zajedničke granice, one “imaju zajedničke ciljeve, jer na države gledaju kroz etnička sočiva, jer ne veruju u vrednosti demokratije”.

Kako prenosi portal koha.net, Kurti je rekao da je Kosovo spremno da Srbija pruži ruku i stvori dobrosusedske odnose, ali je “izrazio sumnju da to može i Srbija”.

Ocenio je da odnosi sa Srbijom i posle 11 godina nisu ništa bolji nego pre deceniju i da za to postoji razlog.

Srbija nije uspela u svojoj demokratizaciji i traži više sukoba nego saradnje, i dalje veliča ratne zločince umesto da ih osuđuje i kažnjava. Bojim se da Srbija nije ni demokratska ni nezavisna. To je režim koji vodi pravoslavna crkva i kojim dominira Putinova Rusija”, naveo je Kurti.

Prema njegovim rečima, “Kosovo traži dobrosusedske odnose sa Srbijom i spremno je da pruži ruku zemlji koja je izvršila genocid nad Kosovom, ako su spremni da spuste pesnicu”.

“Ono što mi ne nudimo su ustupci da našu zemlju podelimo po etničkoj liniji, ali ako Srbija nije spremna da nas prizna, pet evropskih zemalja ne moraju da čekaju, one mogu pomoći Srbiji da nas brže prizna”, rekao je Kurti.

(Beta, Foto: N1)

Back