комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Наравно да има ако би Француска и Немачка донеле одлуку да Србија има ући у ЕУ уколико пусти Косово у УН.To je cista laz i nema nikakve mogucnosti da iko udje u EU narednih 20 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да има ако би Француска и Немачка донеле одлуку да Србија има ући у ЕУ уколико пусти Косово у УН.To je cista laz i nema nikakve mogucnosti da iko udje u EU narednih 20 godina.
Наравно да има ако би Француска и Немачка донеле одлуку да Србија има ући у ЕУ уколико пусти Косово у УН.
Морао би у том случају да се прво ухапси твој Вољени који је имплицитно али де јуре признао Косова потписом на Вашингтонски споразум у коме се Резолуција 1244 не спомиње и где је Косово представљено као суверена држава, као и твој Шјор Брнаба да се ухапси јер je пре неки дан у Берлину потписао три државна споразума у оквиру Берлинског процеса чији је потписник и Аљбин Курти.to sto ti propagiras je krivicno delo po ustavu Srbije i treba te uhapsiti.
Морао би у том случају да се прво ухапси твој Вољени који је имплицитно али де јуре признао Косова потписом на Вашингтонски споразум, као и твој Шјор Брнаба јер je пре неки дан у Берлину потписао три споразума у оквиру Берлинског процеса чији је потписник и Аљбин Курти.
Еј ´ајде заобиђи ме знаш да ниси мој ниво за дискусије.To sto su i oni krivi ne oslobadja tebe krivicne odgovornosti i robije.

Da menjamo za Korziku?

Ni ne moraju zastarijeti, ali Srbija nema moći ni snage da prisili velike sile na bilo što.Priznaju.
Dosudjene reparacije ne zastarevaju.
Od Dizona do Augsburga
Ni ne moraju zastarijeti, ali Srbija nema moći ni snage da prisili velike sile na bilo što.![]()

Vjeruj mi da nijednom Albanci neće teško pasti što neće moći u Rusiju. Vjerujem da bi im bilo ok i da ne mogu putovati u Španjolsku, tako da nije baš da si pokazao kako imate poluge za pritisak Albanaca.Албанац који хоће да иде у Шпанију или Русију, хтео не хтео, мора да прихвати.
Албанац који мора да се лечи у Београду, мора да прихвати.
Остали не морају.
Ови горе не прихватају зато што хоће, већ морају или губе одређена права.
Mogu, ali ne žele i nije ih briga što ti misliš o tome.Francuzi mogu da nam ustupe Korziku recimo...
![]()
Ili u prijevodu - kad na vrbi rodi grožđe.Kada bude došlo vreme
To su vam gazde.Kakve veze oni imaju sa Kosovom?

Jedna mi stvar tu nije jasna. Zašto ti tripuješ da ste sposobni poput Hrvata?Pa nametnucemo ga koriscenjem nasilja naravno. Kad se za to steknu adekvatne medjunarodne okolnosti.
Kao vi Hrvati sto ste nametnuli nasim Srbima u Krajini uz pomoc i organizaciju NATO Pakta istu priliku cekacemo i mi.
Do tada ko ziv ko mrtav.

Ili u prijevodu - kad na vrbi rodi grožđe.

Mene čudi što vas nakon dobre zajedničke suradnje u WW2 nisu nagradili.A danas procurele da nam Nemci ne mogu da zaborave njihov poraz u ww1 i ww2 , pa nam se svete po pitanju Kosova.
.............................
Da li je ovde neko stvarno mislio da njihova deep država i posle veka oprostiti Srbima za njihove poraze.

Mene čudi što vas nakon dobre zajedničke suradnje u WW2 nisu nagradili.![]()

Ne ponavljaj više ovu retardiranu mapuДалеко, ко да иде тамо ?!
Ни Флорида нас не интересује, као ни плац на Месецу.
Озбиљно нас интересује излазак на Јадранско море.
Рамо ти већ знаш, ево и други да виде предлог:
Pogledajte prilog 1254025
Ne ponavljaj više ovu retardiranu mapu
Jedna mi stvar tu nije jasna. Zašto ti tripuješ da ste sposobni poput Hrvata?![]()