Koje je vase resenje za generalstab?

Masis poentu. Niko ne spori potrebu za vojskom. Ali objekat je zidan za vojsku drzave od 22 miliona stanovnika a ne drzavu od 7 miliona cija vojska je svedena gotovo na nivo gorske skuzbe za spasavanje.
Cemu bi slozio toliki objekat trenutnoj armiji? Pa drzava je i vojni stadion poklonila jer nije bilo potrebe za njom, masa kasarni je prazna i nalustena..... kome treba grandiozan generalstab?

Mislis puno ofisa? Neka podele spratove nesto za sluzbe, policiju ili neku drugu sluzbu.

**** vas hotel, pravite ga na drugom mestu. Bas BGu treba hotela.

Pa ja ne bih dosao u turizam u BG da mi neko plati.

resenje za generalstab, je na nivou resenja citave drzave...aktuelni rezim, mogao bi da obnovi zgradu, izvodjac radova Milenijun tim,,,dobra prilika za antisrpske biznismene, da ocerupaju budzet...davanje te lokazije trampovom zetu, je samo hir jednog umobolnika, koji pokusava da produzi svoju vladavimu i spasi sebe...

Mislis puno ofisa? Neka podele spratove nesto za sluzbe, policiju ili neku drugu sluzbu.

**** vas hotel, pravite ga na drugom mestu. Bas BGu treba hotela.

Pa ja ne bih dosao u turizam u BG da mi neko plati.
Ja se slazem sa tobom..neka se visak iskoristi kao poslovni prostor.....mada je trenutno u BG ogroman visak poslovnog prostora.

A turizam. Bez brige, niko ti nece platiti da dodjes.

Back