ПРОЧИТАЈТЕ ШТА СНС НУДИ ДИНКИЋУ!

Pa, znam. Možda bi oni i hteli, ali gazde ne daju.
Nego, fde su nam forumske udarne pesnice SNS-a da nam objasne da li su glasajući za moralne gromade Nikolića i Vučića, poverenje blanko dali i Dinkiću da nastavi sa devastacijom države? Do sada je to uspešno radio sa institucijama. Tu fukaru ni Tadić neće.
Ali, da se ne povodimo za novinarskim senzacijama, pa da sačekamo.

http://forum.krstarica.com/showthre...ати-нову-Владу-Србије?p=21999973#post21999973

Pa, znam. Možda bi oni i hteli, ali gazde ne daju.
Nego, fde su nam forumske udarne pesnice SNS-a da nam objasne da li su glasajući za moralne gromade Nikolića i Vučića, poverenje blanko dali i Dinkiću da nastavi sa devastacijom države? Do sada je to uspešno radio sa institucijama. Tu fukaru ni Tadić neće.
Ali, da se ne povodimo za novinarskim senzacijama, pa da sačekamo.

To nisu senzacije jer URS i SNS sirom Srb8je formiraju vlast, Loznica, Trstenik, Surcin itd. Najobicniji prevaranti. Dink8c treba da je u zatvoru, a ne jos da svojim URSom zaje.... narod. Narod nije glasao za SNS jer su ovi dobri vec su se nadali d ace ove fukare da nestanu. Kako smo mi Srbi naivni. SNS americki poltroncici i EUslinavci.

ebo ti ovaj nas izborni zakon koji omogucava da neko sa jedva predjenim cenzusom vodi glavna i kljucna ministarstva u drzavi....koliko je tesko uvideti da od 2000-te ovaj dinkic vodi najbitnije resore u zemlji i da su upravo ti resori zakopali srbiju...ebo izbore i ko ih izmisli...da je dinkic vredeo icemu--DOBIO BI 40% BAREM GLASOVA...ali jok..dogovore se braca i jopet se dinkicu da da potpuno sahrani srbiju...

Pajo, ne zaboravi da čovek ima
images

nije za igranje...

Uh, registrovao sam se samo da bih odgovorio na ovu temu :)

Prvo da napomenem da ponekad pratim ovaj forum, ali ne toliko cesto, jer je isti leglo (klero)fashista, pa me uglavnom dovodi u kontakt sa onim delom Srbije koja je dosta "izfiltrirana" u mom zivotu. Takodje, otvoreno cu vam reci da nisam ni za koga, tj da uvek glasam za "manje zlo" (a Vesna Pesic mi u poslednje vreme mnogo ide na zivce sa "beli listici" kampanjom). Od kako su krenuli legitimni izori u Srbiji, prvo sam glasao za DOS zbog Djindjica, pa 2003e za G17+ na celu sa Labusom (jer mi se Tadiceva reforma DSa nije svidela), i od tada 3x za LDP (s'tim sto sam poslednja 2x glasao samo zato sto su "najmanje zlo").

U principu, post-Djindjicevskom DSu nisam nikada dao glas.

Bez obzira na sve to, mislim da bi koalicija DS-SPS-LDP bila najbolja za ovu zemlju, ali na stranu moje zelje. Mislim da je 50% sanse da bude koalicija DS-SPS-LDP-URS, a 50% sanse bas gore pomenuta SNS-URS-SPS.

Vidim mnogi se iscudjavaju. Mogu samo da kazem da onaj ko se iscudjava, ne zna NISTA o politici u Srbiji.

DSS je vec duze vreme TESKA desnica (da ne upotrebljavam tvrdje izraze) i apsolutno je nemoguce da se usaglasi sa SPSom, a mozda cak ni SNSom. Takodje SNS i URS su JAKO slicne stranke. Apsolutno nikakva ideoloska pozadina + demagogija i populizam + pokupi svu olosh koju niko nece. Razlika je samo sto jedni nisu na vlasi od 2000e, a drugi od tada jesu.

Takodje, postoji jedna "caka" koju mnogi ne vide. SPS se predstavlja kao "nacionalisticka" stranka, jer na tome dobija glasove, a (sustinski) daleko je od nacionalisticke. S'druge strane SNS se predstavljao kao proevropska stranka, a jako je (skriveno) nacionalisticka. Posmatrajte bolje poteze politicara, sa vise racia, a manje emocija i predrasuda i videcete isto.

Toliko od mene za sada.

Plava Biljo... klap klap... Plava Biljo... klap klap.. ajd javi se znam da si logovana...

Nesto biH teo, sta to, a?

Heh, koliko god da se trudis, prepoznam te, ne vredi ti.

"Stil" te odaje, za stil sam maher, veruj mi...

"Ne brini se, care gospodine!
Kad ja bijah u Sari planini
Kod ovaca dvanaest hiljada,
Za noz bude po trista janjaca,
Ja sam svako po ovci poznav'o"

DakleM , sta OSH, a/

Da komentarisem zutu corbu skuvanu u zutoj Prvoj?

Ko je "saznao"?

Od koga?

Nije valjda da je onaj prcvojcic Ivanovic obario portira u SNS-u?

Kako da ne, a ove slike, bolje stavi STOJU, koliko znam nju obozavas, mozec i Canu (meko C)..

Nemoj da se brukas, uvek sam govorila i govorim (pisem) previse si inteligentan (nazalost) previse za moj ukus, paz' da ga ne obljutavis, frljnucu ti ga u facu da ce ti ogaditi pomenuta stoja i
Cana (meko C):zper:

:lol:

samo vas čitam skupili se radikali i ds-ovci na temi i pljuju sns.
Pa ok šta vi sada oćete?
da je nbarod želeo sns na vlasti dao bi im dovoljno glasova da preuzmu vlast sami.
pošto je cilj skloniti DS iz redova vlasti i uzeti im poluge vlasti sa nekima se mora ući u koaliciju, pa šta onda oćete?
još DS-na vlasti narednih 10 godina?
malo morgen -što bi Ivica rekao

samo vas čitam skupili se radikali i ds-ovci na temi i pljuju sns.
Pa ok šta vi sada oćete?
da je nbarod želeo sns na vlasti dao bi im dovoljno glasova da preuzmu vlast sami.
pošto je cilj skloniti DS iz redova vlasti i uzeti im poluge vlasti sa nekima se mora ući u koaliciju, pa šta onda oćete?
još DS-na vlasti narednih 10 godina?
malo morgen -što bi Ivica rekao

Oćemo da Toma prijavi koliko je stvarno dobila SNS. :)

http://www.vesti-online.com

Српска напредна странка понудила је лидеру УРС Млађану Динкићу неколико јаких ресора уколико би УРС пристао да направи владу с њима, ексклузивно сазнаје Курир. У незваничним контактима, тврди наш извор упућен у преговоре, Динкићу су понуђена готово сва кључна министарства у будућој влади.

230306_stankov-i-dink--beta_if.jpg

- Напредњаци су поручили Динкићу да су спремни да му дају готово све економске ресоре, министарство за локалну самоуправу, регионални развој, Национални инвестициони план, чак и министарство за европске интеграције, на чијем челу је виђена потпредседница УРС Сузана Грубјешић. На столу се нашло и министарство здравља, које би могло поново да припадне Зорану Станковићу, или пак министарство без портфеља.

У УРС озбиљно размишљају о томе јер је оваква понуда озбиљан успех за странку која је на прошлим изборима једва прешла цензус - тврди извор Курира.

Потпредседница УРС Сузана Грубјешић није желела ни да потврди ни да демантује информације Курира. Незванично, међутим, у УРС не искључују могућност договора с напредњацима.

- Прича о "европској" или "неевропској влади" није критеријум на основу којег ћемо се определити с ким ћемо у власт, јер ће свака влада бити европска. Засад озбиљне преговоре водимо само с коалицијом око СПС и, како је речено, настављамо разговоре с ДС. Ако демократе неће да праве владу, ми сматрамо да је понављање избора најгоре решење - кажу у УРС.

Boga mi, ponuda je odlična, nikad bolja za Dinkića.

Bravo za Vučića, ume on da prepozna prave kadrove. :)

Back