ПРОЧИТАЈТЕ ШТА СНС НУДИ ДИНКИЋУ!

Kako ne shvatate da bilo ko od njih SNS ili DS i kad bi sa crnim djavolom napravili koaliciju da bi politika ostala ista, da je sve to isto sranje i presipanje iz supljeg u prazno i da narodu nece biti bolje ko god od njih pravio vladu.
Oni samo gube vreme u pokusaju da se dogovore ko ce gde da pljacka vec ionako osiromasen narod, ista retorika samo se dele fotelje i dogovaraju ko ce gde da muze osiromasenu umornu mrsavu ragu od srpskog naroda.
Nek nam je bog u pomoci sa takvim jalovim politicarima koji samo misle na svoje blagoutrblje.

Kako ne shvatate da bilo ko od njih SNS ili DS i kad bi sa crnim djavolom napravili koaliciju da bi politika ostala ista, da je sve to isto sranje i presipanje iz supljeg u prazno i da narodu nece biti bolje ko god od njih pravio vladu.
Oni samo gube vreme u pokusaju da se dogovore ko ce gde da pljacka vec ionako osiromasen narod, ista retorika samo se dele fotelje i dogovaraju ko ce gde da muze osiromasenu umornu mrsavu ragu od srpskog naroda.
Nek nam je Bog u pomoci sa takvim jalovim politicarima koji samo misle na svoje blagoutrblje.

Ovde je Bog odavno reko laku noć, ako ih sami ne istresemo iz gaća, nema Boga koji nam može pomoći ....

samo vas čitam skupili se radikali i ds-ovci na temi i pljuju sns.
Pa ok šta vi sada oćete?
da je nbarod želeo sns na vlasti dao bi im dovoljno glasova da preuzmu vlast sami.
pošto je cilj skloniti DS iz redova vlasti i uzeti im poluge vlasti sa nekima se mora ući u koaliciju, pa šta onda oćete?
još DS-na vlasti narednih 10 godina?
malo morgen -što bi Ivica rekao

Gde bi radikali inace?

Stranka vise ne ;postoji, ali navike ostale...

Dinkic je bio u vladi Zorana Djindjica, Vojislava Kostunice, Borisa Tadica, i sta sad radi?

Jednostavno ucenjuje Tadica (jadnik, dosao je dotle da svako kuce moze na njega da podigne nogu, zasluzeno) s namerom da njegov zahtev da dobije sva ministarstva u koje uperi prstom..

Bice ovo koliko sutra demantovano, kazem Prva je poslala prcvoljka da obari nekog portira u SNS-u, pa tako "saznala".

U svakom slucaju, ako se ovo pokaze kao tacno, SNS nema vise moj glas, a Dinkic je proklet, otimao, krao, uzimao, pun k'o brod, i mada mi je strano da ovako nesto kazem- moram: Kome, bre, pijavice vuces vise, kome?

Gde bi radikali inace?

Stranka vise ne ;postoji, ali navike ostale...

Dinkic je bio u vladi Zorana Djindjica, Vojislava Kostunice, Borisa Tadica, i sta sad radi?

Jednostavno ucenjuje Tadica (jadnik, dosao je dotle da svako kuce moze na njega da podigne nogu, zasluzeno) s namerom da njegov zahtev da dobije sva ministarstva u koje uperi prstom..

Bice ovo koliko sutra demantovano, kazem Prva je poslala prcvoljka da obari nekog portira u SNS-u, pa tako "saznala".

U svakom slucaju, ako se ovo pokaze kao tacno, SNS nema vise moj glas, a Dinkic je proklet, otimao, krao, uzimao, pun k'o brod, i mada mi je strano da ovako nesto kazem- moram: Kome, bre, pijavice vuces vise, kome?

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Molim, molim, ja zaista necu glasati za one koji u vladi imaju Mladjana Dinkica, mada i dalje mislim da je to izmisljotina a evo i dokaza:

Dakle, obratite paznju na VREME (satnicu)"

23:20

Договор СПС-а и УРС-а

Принципијелан став коалиције око СПС-а је да настави разговоре са Демократском странком, рекао лидер социјалиста Ивица Дачић. Постоји висок степен сагласности о важним циљевима између коалиције око СПС-а и УРС-а, рекао лидер УРС-а Млађан Динкић
.
(RTS)

Molim, molim, ja zaista necu glasati za one koji u vladi imaju Mladjana Dinkica, mada i dalje mislim da je to izmisljotina a evo i dokaza:

Dakle, obratite paznju na VREME (satnicu)"

23:20

Договор СПС-а и УРС-а

Принципијелан став коалиције око СПС-а је да настави разговоре са Демократском странком, рекао лидер социјалиста Ивица Дачић. Постоји висок степен сагласности о важним циљевима између коалиције око СПС-а и УРС-а, рекао лидер УРС-а Млађан Динкић
.
(RTS)

Šta tačno govoriš? Veruješ Dinkiću, Dačiću ili novinarima? :)

Nek nam je bog u pomoci sa takvim jalovim politicarima koji samo misle na svoje blagoutrblje.
Tacno. I onda je neko protiv precrtavanja listica.

Šta tačno govoriš? Veruješ Dinkiću, Dačiću ili novinarima? :)

Ponavljam, ako se ispostavi da je ova nazovi vest tachna, SNS vise nema moj glas.

Ne verujem Dinkicu, ne verujem novinarima ne verujem ni Dacicu.

Znaci, ne Dinkica u vladu sa SNS, niposto.

U protivnom, SNS na sledecim izborima nema moj glas.

Znas i sama koliko je ovidh dana dezinformacija, lepo su nas slomile (to se valjda i htelo) da na kraju kazemo: Ma, kako god, samo formirajte tu vladu vise, ali nece da moze. Kod mene nece proci.

Ponavljam, ako se ispostavi da je ova nazovi vest tachna, SNS vise nema moj glas.

Ne verujem Dinkicu, ne verujem novinarima ne verujem ni Dacicu.

Znaci, ne Dinkica u vladu sa SNS, niposto.

U protivnom, SNS na sledecim izborima nema moj glas.

Znas i sama koliko je ovidh dana dezinformacija, lepo su nas slomile (to se valjda i htelo) da na kraju kazemo: Ma, kako god, samo formirajte tu vladu vise, ali nece da moze. Kod mene nece proci.

Taj rad, a moje mišljenje znaš. Neće Dinkić biti u Vladi tako da to ne mora da te plaši, ali ono drugo .....,

pričaćemo kad bude.

A vec mi je muka i od malog firera Dacica koji je tako prepotentno kukurikao dok jos nije znao da ce Nikolic pobediti da zna ko ce biti premijer (citaj, on licno).
Sad je on opet glavna faca oko kog se otimaju svi, tvrdi pazar ko seoska snasa i odugovlaci dok se narodu prezentira kao neko ko se suta u guzicu kolko zuri da s nekim napravi koaliciju ali avaj, nije on kriv sto se zateze sa vladom vec su iskljucivi krivci drugi.
Te kako svi na njega vrse pritisak od zapada do istoka ali on je ko stena postojana, on odoleva svim pritiscima.
A zapravo je racundzija i samo gleda sto skuplje da se proda, ok , to je legitimno ali u situaciji kad nas svaki dan bez vlade skupo kosta njegovo odugovlacenje je nemoralno.
Nek predje vise u tu opoziciju kojom preti a ni ne pomislja na nju.
Naprotiv, sad je sebi jos obezbedio Dinkica pa ce zajednickim snagama da pritiskaju te SNS te DS.
Lukav mali pandur je daleko dogurao kad mu se moze da radi to sto radi.
Voleo bih da ga vidim u opoziciji ali cisto sumnjam da je to moguce.

A vec mi je muka i od malog firera Dacica koji je tako prepotentno kukurikao dok jos nije znao da ce Nikolic pobediti da zna ko ce biti premijer (citaj, on licno).
Sad je on opet glavna faca oko kog se otimaju svi, tvrdi pazar ko seoska snasa i odugovlaci dok se narodu prezentira kao neko ko se suta u guzicu kolko zuri da s nekim napravi koaliciju ali avaj, nije on kriv sto se zateze sa vladom vec su iskljucivi krivci drugi.
Te kako svi na njega vrse pritisak od zapada do istoka ali on je ko stena postojana, on odoleva svim pritiscima.
A zapravo je racundzija i samo gleda sto skuplje da se proda, ok , to je legitimno ali u situaciji kad nas svaki dan bez vlade skupo kosta njegovo odugovlacenje je nemoralno.
Nek predje vise u tu opoziciju kojom preti a ni ne pomislja na nju.
Naprotiv, sad je sebi jos obezbedio Dinkica pa ce zajednickim snagama da pritiskaju te SNS te DS.
Lukav mali pandur je daleko dogurao kad mu se moze da radi to sto radi.
Voleo bih da ga vidim u opoziciji ali cisto sumnjam da je to moguce.

Svet te vidi onakvim, kakvim ti vidiš i predstavljaš sebe.

Ovaj politikolog po zanimanju, u predsedništvu stranke ima 4 politikologa od kojih su dva doktori nauka.

Posle kažu škola nije bitna. I te kako je bitna.

Pa kad u SNS-u niko ne zna da svirca gitaru
Škola gitare je jako važna

Много што шта они не знају, а све и да имају светске експерте из ових ђована нас не извади ни сам Бог, а поготово што немају.

Још их ови рокају сад са овим којекаквим Саветима, који прогнозирају најцрње дане икада .... :zcepanje:

Naprednjaci poručili Dinkiću da su spremni da mu daju gotovo sve ekonomske resore - Ministarstvo za lokalnu samoupravu, regionalni razvoj, Nacionalni investicioni plan, Ministarstvo za evropske integracije, Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo bez portfelja

http://www.***************/politika/procitajte-sta-sns-nudi-dinkicu-18

:gace:

Samo napred, otici ce oni kao i zuti.

Весна Пешић је синоћ открила и да су Борис Тадић и Млађан Динкић у свађи .....

Vesna Pešić je jedna odbačena matora babuskera
koju niko neće pa sad ko kalimero ide i kuka
preletela više partija nego bilo ko.
Jadan je svako ko samo ispira usta sa nekim a ništa pametno nije uradio
ona bolje da se pokrije ušima svojim i da se sakrije u mišiju rupu

Tadic je dobio izbore 2008. zhavaljujuci Dinkicu i njegovim lazima o akcijama.Sada kada je BoTa sutnuo Dinkaru, poceo je da gubi.Videli su Toma&Vucko taj potencijal kod Dinkica

Чекај... па зар од тих акција нема ништа!?

Ја сам озбиљно рачунао на тих хиљаду јевреја. Не верујем да би Динкић лагао, он је озбиљан човек, стручњак.

Back