Oblasti sa najviše poruka
Filozofija
4.779
Književnost
877
Religija
398
Psihologija
334
Politika
274
Žene
80
Previše filozofiram-naravno...![]()
treba da otvore pdf fosili... tu bi dominirao ko lauda na nirbergringu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oblasti sa najviše poruka
Filozofija
4.779
Književnost
877
Religija
398
Psihologija
334
Politika
274
Žene
80
Previše filozofiram-naravno...![]()
A CIA sto snima iz satelita, to nista!?
Moz' bit, al' ne mora da znaci.
Evo ja imam ovaj neobican avatar i ovde i na profilu, i baby roze pozadinu na profilu, ljudi mogu pomisliti da sam tranvestit ili sta znam.
Ljubav i seks (18+) 2.581
Psihologija 1.040
Žene 597
Muškarci 325
Religija 279
Politika 180
Sudeci po mojoj statistici poruka, neko mozda pomisliti da sam dosao da jurim zene (jer zna se kakav narod ide na LJiS, a i na zenama nemam bas malo poruka), mada mislim da vise sadrzaj poruka govori nego broj poruka.
E sad, sta ce ljudi misliti i sta misle, ne znam, ali profil i statistika poruka dovoljno govori o meni, i ja znam zbog cega postujem na odredjenim PDF-ovima, i zasto je moj profil takav kakav jeste, tj. "sta je pesnik hteo da kaze" a ko ne kapira, pa sta se moze.
Svi ipak sudimo o drugima na osnovu onog sto vidimo, nacina razmisljanja, izgleda, i tu se nista ne moze.
Čuti,frizirao si mašinu...treba da otvore pdf fosili... tu bi dominirao ko lauda na nirbergringu![]()
Dragoljube volis biti u pravu, nervira te to sto ne znas, a druge nervira sto ne znas da se zabavljas![]()
U pravu si,ne znam,ali priznaj da se dobro zabejavam...A što se drugi nerviraju...Pa kad su nervozni!![]()
Ovako:
Mislim da si ti zbunjen svojim opredeljnjem ma koje ono bilo i da trazis grupu podrske na psihologiji, a od zena savete koje proveravas kako prolaze kod muskaraca, dok se na religiji molis da je tvoje ponasanje politicki korektno o cemu diskutujes na psihologiji
Je l' sam ubola
Kapiras da je sala![]()
Mogao bih da procenim na osnovu nekih poruka. Neke sam već procenioAli na osnovu statistike-šta ko piše... Mogao bih da steknem neki utisak šta je zanima (čak ni to nemora biti tačno-jer ovde se najviše otvaraju nove teme na politici i ljubavi, pa sad ako sad ako neko najviše piše o tome-nemora da znači da ga to najviše i zanima npr meni je politika druga po statistici, a ja kod kuće nikad negledam dnevnike. I kad ima dnevnik-televizor tambura, a ja čitam nešto ili nešto radim po stanu), ali bih morao da vidim šta ona to piše, kakvi su joj stavovi U krajnjem slučaju na forumima ima i dosta šaljivdžija, i lupetaju neke stvari-da napale masu, a privatno misle sasvim drugo...
Opusteno, kapiram ja, ali u svakoj sali ima odredjeni procenat istine![]()
Pa ja sam tasj nabeđeni Mosadovac...Obzirom da sam čivut,je l...Nikada se ne zna, mozda ovde ima i agenata Mosada, Cia i Fbi![]()
Nije loše,nije loše...Mogao bih da procenim na osnovu nekih poruka. Neke sam već procenioAli na osnovu statistike-šta ko piše... Mogao bih da steknem neki utisak šta je zanima (čak ni to nemora biti tačno-jer ovde se najviše otvaraju nove teme na politici i ljubavi, pa sad ako sad ako neko najviše piše o tome-nemora da znači da ga to najviše i zanima npr meni je politika druga po statistici, a ja kod kuće nikad negledam dnevnike. I kad ima dnevnik-televizor tambura, a ja čitam nešto ili nešto radim po stanu), ali bih morao da vidim šta ona to piše, kakvi su joj stavovi U krajnjem slučaju na forumima ima i dosta šaljivdžija, i lupetaju neke stvari-da napale masu, a privatno misle sasvim drugo...
Da li neko zna?
procenjivanje karaktera coveka na osnovu foruma krstatice u opcijama /korisnikov profil/statistika poruka