procenjivanje karaktera na osnovu...

Da li neko zna?
procenjivanje karaktera coveka na osnovu foruma krstatice u opcijama /korisnikov profil/statistika poruka

Statistika poruka ok, jer tu vidis sta coveka interesuje, preko postova vidis kako razmislja... Ponasanje moze da se nasluti kroz konverzaciju sa drugim korisnicima... Ali kako preko profila? Koju sliku drzi, kakve mu poruke salju!? Nemam pojma...

ne, ne, ne.
Misluo sam na ono, uporedjivanje, koja je kolona gore koja gore, npr, ako zena ima vise od politike tada taj korisnik ne voli da se zena petlja u politiku, ako je ispod politike ljubav i sex tada korisnik voli da flertuje sa politicarkama ali nikako i da ulazi ilu dalje rasprave, i tako to... :)

Statistika poruka ok, jer tu vidis sta coveka interesuje, preko postova vidis kako razmislja... Ponasanje moze da se nasluti kroz konverzaciju sa drugim korisnicima... Ali kako preko profila? Koju sliku drzi, kakve mu poruke salju!? Nemam pojma...

npr ti,
Ljubav i seks (18+) :
4.549
Žene:
2.750
Arhiva :
1.907
Dom i porodica :
850
Ozbiljno o ljubavi i seksu :
697
Film i video :
542
Televizija:
512
Psihologija :
456
Pop :
367
Politika :
355

Vidi se da si imala puno muskaraca u svojem zivotu -ljubav sex; zebe, arhiva. Volis da se potrude oko tebe kada te zavode.

Nije ti bitno previse sta ima na tv-u, vec gledas porodicne emisije, mada volis i sa muzom da gledas mada ti nesmeta. - dom porodica;ozbiljno o ljubavi i sexu; film i video.

gledas tv i mislis da si luda ako slusas Popa sve vreme :D. televizija, psihologija, pop,

ima milion nacina :)

- - - - - - - - - -

npr ti,
Ljubav i seks (18+) :
4.549
Žene:
2.750
Arhiva :
1.907
Dom i porodica :
850
697
Film i video :
542
Televizija:
512
Psihologija :
456
Pop :
367
Politika :
355

Vidi se da si imala puno muskaraca u svojem zivotu -ljubav sex; zebe, arhiva. Volis da se potrude oko tebe kada te zavode.

Nije ti bitno previse sta ima na tv-u, vec gledas porodicne emisije, mada volis i sa muzom da gledas mada ti nesmeta. - dom porodica;ozbiljno o ljubavi i sexu; film i video.

gledas tv i mislis da si luda ako slusas Popa sve vreme :D. televizija, psihologija, pop,
itd itd
da ne duzim sad :)

Da li neko zna?
procenjivanje karaktera coveka na osnovu foruma krstatice u opcijama /korisnikov profil/statistika poruka
Naravno da se preko profila može saznati puno . Bez lažne skromnosti , ja većinu čitam kao otvorenu knjigu .
Ako korisnik piše samo na dva - tri podforuma zasigurno se radi o korisniku ograničenih interesovanja .
Može se dosta saznati iz liste prijatelja a ako je ta opcija sakrivena i to nešto govori .Ako je sakrivena trenutna aktivnost
to govori još više . One ženske koje kojoj ne možeš vidjeti trenutnu aktivnost se obično dopisuju sa nekoliko forumaša
istovremeno .Tu trenutnu aktivnost znaju sakriti samo one iskusne . Sada profile i ne pregledam ali mi je to nekada bilo interesantno .:)

npr ti,
Ljubav i seks (18+) :
4.549
Žene:
2.750
Arhiva :
1.907
Dom i porodica :
850
697
Film i video :
542
Televizija:
512
Psihologija :
456
Pop :
367
Politika :
355

- - - - - - - - - -

npr ti,
Ljubav i seks (18+) :
4.549
Žene:
2.750
Arhiva :
1.907
Dom i porodica :
850
697
Film i video :
542
Televizija:
512
Psihologija :
456
Pop :
367
Politika :
355

itd itd
da ne duzim sad :)

:zcepanje:

Pascu sa stolice od smeha :rotf:

Genijalno :zcepanje:

Naravno da se preko profila može saznati puno . Bez lažne skromnosti , ja većinu čitam kao otvorenu knjigu .
Ako korisnik piše samo na dva - tri podforuma zasigurno se radi o korisniku ograničenih interesovanja .
Može se dosta saznati iz liste prijatelja a ako je ta opcija sakrivena i to nešto govori .Ako je sakrivena trenutna aktivnost
to govori još više . One ženske koje kojoj ne možeš vidjeti trenutnu aktivnost se obično dopisuju sa nekoliko forumaša
istovremeno .Tu trenutnu aktivnost znaju sakriti samo one iskusne . Sada profile i ne pregledam ali mi je to nekada bilo interesantno .:)

O porka miseria, ja sam ogranicen lik! :sad2:
Kako otvoriti granice a da ne udju nepozeljni elementi :D?
To za citanje ljudi kao otvorene knjige...budimo realisticni, dok sa nekim kilo soli ne pojedes, tesko da ces moci dovoljno znati.
A sto ti nosis tu masku? Nesto krijes?:think:

O porka miseria, ja sam ogranicen lik! :sad2:
Kako otvoriti granice a da ne udju nepozeljni elementi :D?
To za citanje ljudi kao otvorene knjige...budimo realisticni, dok sa nekim kilo soli ne pojedes, tesko da ces moci dovoljno znati.
A sto ti nosis tu masku? Nesto krijes?:think:
Svi mi nešto krijemo ali si u analizi promašila . Ja spadam medju one koji ne kriju ništa . Dugo vremena sam držao umjesto
crnog Zoroa svoju fotografiju . Crni Zoro je borac za pravdu pa mi se zato učinio adekvatnim . Bio bi mi adekvatniji Don Kihot ali
nisam našao dobru sliku .
E , sad ću da ti udjem u profil da vidim šta ti kriješ . Naravno da neću javno objaviti analizu , tako da ne moraš da brineš
zbog svojih poroka .:D

Nije to baš tako jednostavno. :) Ljudi imaju potrebu da se izraze na neki drugačiji, intimniji način ili da posećuju teme o kojima retko mogu da govore sa prijateljima u svakodnevici.Da li su to razmišljanja na temu umetnosti, nauke ..bilo čega. Neko potencira svoj posao, a neko želi da zaboravi na njega i apsolutno ne piše o poslu. Neko ima potrebu da ispriča sve o sebi i o svojoj porodici, a neko voli da svoju intimu zadrži za sebe i retko piše o tome.Posebna priča su teme za opuštanje, druženje i razbibrigu. One ne zahtevaju nikakav napor i postovi mogu da budu u slici ili samo jednoj reči i ako njih izbrojimo kao bitne, ne saznajemo ništa o toj osobi. S druge strane taj neko je možda napisao neke postove ozbiljne sadržine i promišljanja koji ga determinišu na pravi način, ali za takvu procenu bismo morali da iščitamo sve što je neko pisao.

Nešto se ipak može dokučiti. Kome je npr. fitilj kratak :lol:, ko je večiti oportunista, ko piše optimistički, a ko pesimistički, ko ima potrebu da se samo svađa, a ko da opstruiše druge,ko da promoviše sebe ili da se dodvorava moderaciji ...I mnogo, mnogo toga drugog što nam pomaže da stvorimo neku sliku o sagovorniku

uvek sam bio slab u dedukaciji jbmliga,
ali sta se ova curvka smeje, kao da su svi ti muskarci sa kojima je bila bili ovako dedukativni kao ovaj zoro mora da je stariji gospodin jer nema sanse da se mudrost nauci mlado jer drugacije ne bi ni pisao Georgjune, mora da ima lepu zenu i lepu paru, ili se svih nas stidi pa se zato smeje, otprilike. Al nema sanse da dedukujem kakav je ko na osnovu toga niza u statistici poruka, kod mene je ekonomija i filozofija, tezim ka poslu normalno, al jbg kod drugih, e ova tezi ka sexu! ljubav sex i zene! da me ubijes ne znas.

Sarvaš vas čita ko otvorenu knjigu,a ja je i ne moram otvarati...:mrgreen:
Dok neko progovori-to je to!:mrgreen:Ybg-nije komplikovano iako bi ,naročito dame da su komplikovane...:manikir:
Uglavnom se sve svodi na njam,prc i đonj...Sve ostalo -nako...:hahaha:
Drugar , nije teško pročitati ako si nešto prošao u realnom životu . Neki misle sa se mogu maskirati ali je teško
biti ono što nisi . Ja sam neke forumaše upoznao i lično i ostavljali su isti utisak kao i pre upoznavanja .

Svi mi nešto krijemo ali si u analizi promašila . Ja spadam medju one koji ne kriju ništa . Dugo vremena sam držao umjesto
crnog Zoroa svoju fotografiju . Crni Zoro je borac za pravdu pa mi se zato učinio adekvatnim . Bio bi mi adekvatniji Don Kihot ali
nisam našao dobru sliku .
E , sad ću da ti udjem u profil da vidim šta ti kriješ . Naravno da neću javno objaviti analizu , tako da ne moraš da brineš
zbog svojih poroka .:D

Zoro, evo ti adekvatne umetnicke slike

iem1bt.jpg

Jao, sad sam izanalizirana i preostaje samo da se sakrijem od istine. I da malo obuzdam porocnost svojih forumskih opsednutosti :).

Zoro, evo ti adekvatne umetnicke slike

iem1bt.jpg

Jao, sad sam izanalizirana i preostaje samo da se sakrijem od istine. I da malo obuzdam porocnost svojih forumskih opsednutosti :).
Ne može Sarvaš-oću ja! ! !
Servantes je bio kralj i agitator i idejni tvorac buržoaske revolucije,vratilac crvene plavoj ,mc2 energija koje oslobodio...
Drakče mi zbog dobre glume Jovanovića,ali Servantes...

Back