procene oko mundijala

Не знам дал' је супер цица или није (мени није)

Pa rekoh nije ni meni. Fizicki je ok, ali nema harizme i tog smeka.

она ме је изнервирала на самом почетку, у првој емисији, кад је емисију започео тај Шаренац и кад је "напокон" (по њеном ставу) дошла до речи, прво што је рекла било је: "Ево, колега ми је украо уводну најаву..."

Sarenac joj je inace to verovatno napisao na papiru pre emisije, a ona zaboravila papir u sminkernici ili bifeu. :super:

Pa rekoh nije ni meni. Fizicki je ok, ali nema harizme i tog smeka.

Sarenac joj je inace to verovatno napisao na papiru pre emisije, a ona zaboravila papir u sminkernici ili bifeu. :super:

Ма, будала ј6т, знаш како је човеку било непријатно - баш се видело... :dash:

Оно "украо" је 'болдовала' и гласом и гестикулацијом...

Verujem za Kilibardu da je fufica, ipak je jedna od losijih ako ne i medju najlosijim voditeljkama na RTS-u (zamisli kad su morali matoru nimfomanku Suzanu Mancic iz mrtvih da pozovu da je zameni u paru sa jos gorim Zvekijem Blentavicem). Cudilo me sta ona i recimo ona Natasa Miljkovic rade na RTS-u da ih covek stavi za hostese kod beogradske stage ovi bi bankrotirali :hahaha:

Primaju debele plate

i ja i navijala za svabe i to u sred kafica prepunog spanskih navijaca :mrgreen: i posle zvala mog gospodina da mu vadim mast jer su oni..mislim spanci pobedili :mrgreen: kaze pored takve devojke ne treba mi neprijatelj :lol: elem,u finalu sam uz spance, iako se ovde bedno slavilo. al boli me cose,ko god da pobedi, bice galame i pica :mrgreen:

Pazi kad ta hobotnica ide u live tv prenose sa svojim prognozama :hahaha:

Urekao je Svabe, mamicu mu... uz rizoto ga treba malo parkirati da se nauci pameti.

Al' jos se sjecam kad su neki Srbi dosli da caste Paula nakon tekme Njemacka - Srbija :hahaha: donijeli mu skampe, cuda razna, ma katastrofa...

FIFA suspendovala Antića sa četiri meča

Suspenzija Radomira Antića, selektora Srbije, na četiri utakmice i novčana kazna od 14.000 švajcarskih franaka, ozbiljno su uzdrmale poziciju nacionalnog tima, s obzirom na činjenicu da kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju 3. septembra utakmicom sa Farskim Ostrvima. Šefa struke srpske reprezentacije kaznila je disciplinska komisija FIFA dve nedelje nakon što je sudija meča sa Australijom Horhe Larionda sa svojim pomoćnicima prijavio Antića da ga je vređao zbog nedosuđenog kaznenog udarca.

:mrgreen:

spanja igra kao luda.kontrolisu izvrsno loptu u nogama i mislim da ce napraviti poteskoce holandjanima u finalu.ali jedno je realno da je spanija ranjiva kao i njemacka jer spanija je izgubila od svicarske a holandija nije izgubila njednu utakmicu tako da su realni favoriti holandjani.

spanja igra kao luda.kontrolisu izvrsno loptu u nogama i mislim da ce napraviti poteskoce holandjanima u finalu.ali jedno je realno da je spanija ranjiva kao i njemacka jer spanija je izgubila od svicarske a holandija nije izgubila njednu utakmicu tako da su realni favoriti holandjani.
Spanci odlicno kontrolisu loptu, no ne zaboravimo da su Holandjani jos bolji majstori u tome. Holandjani se brze oslobadaju lopte, brze igraju, igru razvedu na ceo teren, sto ce dodatno prosupljiti pristup golu spanaca. Milsim da Holandjani imaju resenje za pobedu. Definitivno reprez. br. 1 na svetu.

Back