al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Al zato piju vopi iz stakla na tribini , to je sjajno , ko poslednje kolo u Crnoj Gori pred referendum 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I nase sam cuo par puta da skandiraju "Srbija" al dzaba kad oni duvaju celu tekmu.
Хеботе који сте Ви пробирачи
- Ја лично пошто је тема о СП у Јужној Африци највише волем једну плаву јужно африкакнку, али да су Мендезова и Лонгорија лоше рибе............ само Ви њих препустите чика Кизи (само да ме жена не чује)!

Хеботе који сте Ви пробирачи
- Ја лично пошто је тема о СП у Јужној Африци највише волем једну плаву јужно африкакнку, али да су Мендезова и Лонгорија лоше рибе............ само Ви њих препустите чика Кизи (само да ме жена не чује)!
no comment...zao mi je to nisam u Africi...![]()

Ovu ne bi tako ni bacacem plamena![]()
mislis da nema brazilki tamo?ova slika ima bar 8 godina![]()

ova slika ima bar 8 godina![]()

Charlize Theron....e ona je dobra.....mada eto ja vise volim crnke nego plavuse pa opet u tom izboru Charlize je daleko bolja od ove Mendez.
A i ko zna dal je musko ili zensko.Tamo u Brazilu se vise ne zna ko je ko,samo da se krljaju....![]()

no comment...zao mi je to nisam u Africi...![]()

pa sad ima onih zako je se zna da su zenkso
![]()
![]()
Ал сними кеве ти овог лево и овог десно, ал пажљиво гледају утакмицу!

O cemu bese tema?![]()

Meni je od svih pomenutih jedino Šarliz odlična. Džolijeva mi je pre bila odlična. Pre nekih desetak godina, recimo.
Ovo ostalo je pristojno, al' Šarliz je baš lutka.

šta fali anđi..neću ja da je kuvam i da je ženim...samo da porazgovaramo...malo....![]()
Bila lepsa pre, sad je ko kostur, nema zasta da se ufatis