procene oko mundijala

I mogu da se kladim da ce sad da se popale navijaci u Evropi za ovim sra.njem i na svakoj utakmici posle SP ima da cujemo ovaj roj pcela :dash:

Već su primećene na basketu juče. Mada je to verovatno bilo više zajebancije radi.

Ali ja ne sumnjam da će Holanđani (koje sam već video kako duvaju u njih), i sve ostale najnenormalnije evropske nacije da krenu sa tim.

U suštini, cela zapadna Evropa osim Engleza. Takav osećaj imam.

Хеботе јел чуо неко до сада да су навијачи навијали за неку репку, певали песме, скандирали, аплаудирали - потпуна сулударија, ал хеби га неко је излио 500000 ових гомана, г-дину Блатеру тутнуо да му се нађе, и сад цео свет треба да трпи то гомно!

A oni sto pokusavaju da navijaju i ne cuju se od tih truba.....najgore SP u istoriji...poseta polovicna,navijanje nula,utakmice nula....golovi prava retkost.....

Хеботе јел чуо неко до сада да су навијачи навијали за неку репку, певали песме, скандирали, аплаудирали - потпуна сулударија, ал хеби га неко је излио 500000 ових гомана, г-дину Блатеру тутнуо да му се нађе, и сад цео свет треба да трпи то гомно!

Argentinci. Normalni ljudi.

Al' i oni su brzo odustali kad su provalili da se jedva čuju pored onih zunzara i balege koja duva u njih.

Već su primećene na basketu juče. Mada je to verovatno bilo više zajebancije radi.

Ali ja ne sumnjam da će Holanđani (koje sam već video kako duvaju u njih), i sve ostale najnenormalnije evropske nacije da krenu sa tim.

U suštini, cela zapadna Evropa osim Engleza. Takav osećaj imam.

Tupave Svabe i Skandinavci ce sigurno da se popale i da pocnu da duvaju u ono sra.nje.
Ako vidim nekog kod nas sa onim gomnom nabicu mu onu glupost u dupe

TV stanice su se već žalile i ništa. Čak sam u novinama jutros video da se preko kompjutera može napraviti filter za taj odvratni zvuk.
Igrači se žale, jer ne mogu da čuju sopstvene misli, a kamoli druge. Evra je bio posebno glasan, kaže u 6 sati ga probude :lol:. Možeš misliti toga, mi ih jedva trpimo preko TV-a, a oni tamo trube non stop.

Sve u svemu, poserem se ja na Sepa Blatera i na njegovu priču o tradiciji. Poserem se i na onoga ko je smislio da se prvenstvo održava tamo gde otići na stadion znači duvati u plastičnu cev i đuskati sve vreme, a ne navijati i uživati u fudbalu.

E da je ziv rahmetli djeneral Jovo Popovic taj bi im uveo reda na tribinama za pola dana . :sad2:

I mogu da se kladim da ce sad da se popale navijaci u Evropi za ovim sra.njem i na svakoj utakmici posle SP ima da cujemo ovaj roj pcela :dash:

Mislim da bi se veoma brzo pojavile još ekstremnije navijačke skupine koje bi na mestu rešavale probleme sa vuvuzelama egzekucijom. :lol:

Sreća te se prvenstvo u Africi neće ponoviti bar narednih 50 godina. Osim možda kod Arapa, ali oni su opet normalniji.

I meni. I Mendesova i ona Eva Longorija. Kao i Adrijana Lima uostalom.

Ja nikad nisam kapirao toliko loženje na dotični trio.

Al zato nju kad vidim...:zaljubljena:

milla-jovovich-0602-020.jpg

tutkaju njemo redovno..čovek naprednjak...pa mu tutkaju u zadnji....otvor...pardon džep....

Хеботе који сте Ви пробирачи

- Ја лично пошто је тема о СП у Јужној Африци највише волем једну плаву јужно африкакнку, али да су Мендезова и Лонгорија лоше рибе............ само Ви њих препустите чика Кизи (само да ме жена не чује)!

Back