lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
ako dobijete švabe, mogli bi daleko dogurat
Uz pesmu ''Danke Deutschland''!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako dobijete švabe, mogli bi daleko dogurat

Nije mi jasno sta se ovi hrvati koji se nisu ni kvalifikovali vec popili 8-9 golova od Engleza u kvalifikacijama javljaju

Boga mi,kada te ''namirisu' onaj Zapadni i Iwo,nagrabusio si!![]()

Ti misliš da će njih pogađati nekakav pritisak večeras? Hahaha, uhvatiće oni taj pritisak za jaja i stegnuće toliko jako da će ovaj da propeva ''Danke Deutschland''.
kad odklonimo malo emocije i raznorazne jasenovce i vukovare onda nema naroda koji su jedan drugom blizi.(auuu patetike)..![]()

Пази расплет.
Немачка прва 9 бодова. Србија, Гана, Аустралија по три бода, Србија победила 3-0 Аустралију и иде даље због најбоље гол разлике.
kad odklonimo malo emocije i raznorazne jasenovce i vukovare onda nema naroda koji su jedan drugom blizi.(auuu patetike)..![]()

'Oces ti izgleda ban da popijes!![]()
E sad cu da te prijavim ,to ne moze ovde da prodje,ti bratski izlivi ljubavi![]()

jadni hrvati
palakali su od srece sto je srbija izgubila
a sami se nisu ni plasirali jadnici

jadni hrvati
palakali su od srece sto je srbija izgubila
a sami se nisu ni plasirali jadnici
To je kaio kad neki tamo retardinjo svakom zivom nalazi manu.,

Ja još fino otišao na more da gledam tekmu...plaža do 3 sata, onda fino zauzeo mjesto u nekom restoranu (ma roštilj bre, kakav fckn restoran), naručio klopu i...slušao onog *ebenog komentatora na RTCG1 kako svršava na pobjedu Gane. Mamu im, svima. Baš onako, redom.

Мене енгелзи и онај ментол Грин за 60000. Потоп.
Ma nije njima sto je Srbija izgubila,nego sto je Slovenija pobedila!![]()
Da nije olinjali retard Djurkovic!?![]()
Jok, nego onaj na V, da me ubiješ ne mogu prezimena da mu se sjetim.
Пази расплет.
Немачка прва 9 бодова. Србија, Гана, Аустралија по три бода, Србија победила 3-0 Аустралију и иде даље због најбоље гол разлике.
A par nedelja kasnije, Srbija u finalu dobija Špance, nakon toga za treće mesto dobija Brazilce. I idemo kući sa dve medalje.
'Oće, biće tako.

Sam si kriv sto ides kod najvece fukare od naroda i najveceg ljudskog sljama da letujes...