procene oko mundijala

Пази расплет.

Немачка прва 9 бодова. Србија, Гана, Аустралија по три бода, Србија победила 3-0 Аустралију и иде даље због најбоље гол разлике.

A par nedelja kasnije, Srbija u finalu dobija Špance, nakon toga za treće mesto dobija Brazilce. I idemo kući sa dve medalje.

'Oće, biće tako.

Ne casite ni casa.
Samo za £39.99 mozete gledati vasu omiljenu reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u JAR-u, uzivajuci u novim animacijama i potezima nogometasa iz lijepe vase.
Iskoristite sansu.Budite i vi deo planetarno prvorazrednog hepeninga.
Za vise informacija kontaktirajte lokalnog dilera --> jednim klikom vasi snovi postaju realnost http://hr.playstation.com/ps3/

419098ps.gif

Оно чега сам се највише плашио десило се, играли смо као пи.чке, о два моронска потеза прво Луковића, а онда дебилизму Кузмановића не вреди трошити речи! Сад нас још убеђују како је тек почетак првентсва, шта да неће против Шваба да играју мушки и да се ваде - оће цурац мој. Данас је требало играти са 150% па шта ти бог да, а против Шваба "чекићати" и надати се нули!

Ja još fino otišao na more da gledam tekmu...plaža do 3 sata, onda fino zauzeo mjesto u nekom restoranu (ma roštilj bre, kakav fckn restoran), naručio klopu i...slušao onog *ebenog komentatora na RTCG1 kako svršava na pobjedu Gane. Mamu im, svima. Baš onako, redom.

:hahaha::hahaha: jadni hrvati:hahaha::hahaha: palakali su od srece sto je srbija izgubila:zcepanje: a sami se nisu ni plasirali jadnici:zcepanje::zcepanje:

To je kaio kad neki tamo retardinjo svakom zivom nalazi manu.,

Ma nije njima sto je Srbija izgubila,nego sto je Slovenija pobedila!:mrgreen::lol:

Ja još fino otišao na more da gledam tekmu...plaža do 3 sata, onda fino zauzeo mjesto u nekom restoranu (ma roštilj bre, kakav fckn restoran), naručio klopu i...slušao onog *ebenog komentatora na RTCG1 kako svršava na pobjedu Gane. Mamu im, svima. Baš onako, redom.

Da nije olinjali retard Djurkovic!?:think:

Пази расплет.

Немачка прва 9 бодова. Србија, Гана, Аустралија по три бода, Србија победила 3-0 Аустралију и иде даље због најбоље гол разлике.

Po tome Australija treba da pobedi Ganu...
Hm...imali smo svoju sansu, sad sto nismo znali da iskoristimo to je druga prica...

A par nedelja kasnije, Srbija u finalu dobija Špance, nakon toga za treće mesto dobija Brazilce. I idemo kući sa dve medalje.

'Oće, biće tako.

Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику Azathoth.

:hahaha::hahaha::hahaha:

А исти тим, са мистером на челу, недуго затим у Турској узима злато тако што добијају наше кошаркаше у финалу.

Back