procene oko mundijala

Citam izjavu Antare,kaze covek da smo dobro igrali :hahaha::rotf: jeb.te koju je taj covek utakmicu gledao :think: a taktika mu je u prvom poluvremenu bila fantasticna ,udri loptu napred,pa ako je slucajno neko primi ok,ako ne, udri opet :eek: aKrasic je posebna prica,sta je ona radio na pripremama ,nije mi jasno,ali danas nije ni jednu loptu primio kako treba :dash:

Izgleda da je ona nova lopta stvarno zahebana....samo ne znam kako je Nemcima i Argentincima ''legla''?:mrgreen:

Da si Hrvat, onda se sigurno ne bi na to naložio, pa ne bi pukao tiket. Priznaj!

.......eeeeeeee ne nisam ja neki ultra nacionalista ,ne volim da se kladim ni na nas ni protiv nas da bi na miru mogao da navijam i realno da gledam ,stvarno sam mislio da mogu bolje ali ybg,nikad u istoriji nam u fudbalu nije odgovarao turnirski sistem ,mislim da ni psihichki ni fizicki ne mozemo da se spremimo za turnir,dok za kvalifikacije dolaze iz klubova i plus domaci teren i to bude nekako to ........

Stvarno jadni Nemci , evo vec ih zalim unapred kad pomislim kako ce ih Panta i Ziga masakrirati :sad2: .

:hahaha:

Vidi, ja mislim da sam provalio Antićevu taktiku. Staviće ta dva pajaca u špic, i kada Nemci vide šta ova dvojica rade toliko će se smejati da će ih trbusi zaboleti, i neće moći da igraju, a onda će da uleti Vidić iz zadnje linije, i zaroka im golčinu.

:mrgreen:
Ne bih sad da ovde iznosim eseje o osobinama i ponašanju oklopa od običnog, delimično laminiranog i neojačanog čelika u sudaru sa APFSD-S granatom sa DU jezgrom, a ne želim ni da kršim kopirajt FAS.org, army-technology.com i warfare.ru , tako da te ostavljam tvom inatu. A što ne proradi taj inat danas sa Ganom, sveca mu?:rotf:

Sine ne lupetaj, dve najnaprednije operativne podkalibarne granate na svetu ( m829a3 (USA) i LEKALO (rusija) ) ne mogu da probiju ni 2000mm homogenog čelika sa daljine od 500m, a kamoli višeslojni kompozitni oklop + AR oklop. ž

Ali davno si ti ispadao vise nego glup po slicnim pitanjima....

A sa ganom, dogod kumovi sastavljaju tim, nece biti srece...

:hahaha:

Vidi, ja mislim da sam provalio Antićevu taktiku. Staviće ta dva pajaca u špic, i kada Nemci vide šta ova dvojica rade toliko će se smejati da će ih trbusi zaboleti, i neće moći da igraju, a onda će da uleti Vidić iz zadnje linije, i zaroka im golčinu.

Zigić promašio čistu šansu, ali igrao odlično....
On čak i nije igrao špica, retard Antić ga povukao nešto nazad, pa je češće bio u defanzivi nego ofanzivi

Nema to neku veliku ulogu kad proradi Srpski inat. A tada gazimo sve pred sobom. Protiv Gane nije proradio jer nam nikad nisu zlo napravili nijedno.
Ali protiv nemaca ce nasi orlovi da se bore kao lavovi...

Сви би ми то волели, али то је мање вероватно, него да постанемо члан ЕУ 2010. године. Што је најгоре, када би ови наши неким чудом победили Немце, помислили би да су добили финале, па би могли да изгубе од Аустралије.

Back