procene oko mundijala

Србија ће бити задња у групи и испашће прва. Гана у полуфиналу.

Kad sam rekao pre Mondijala da se ne daju optimisticki komentari niko nije slusao a sad ti isti pricaju kako ne znamo da igramo. Ovaj mec smo mogli dobiti ( sanse Krasica i Zigica :rtfm: ) medjutim tanka je linija pobeda-poraz,a mislim da smo bas tu liniju prosli zbog hvalisanja pre meca..uostalom kao i uvek :dash:

Nemci vode 1:0. ''Ti ces da se zahebavas s njima pich.ka ti materna,oni ljudi dosli do Moskve..'' :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Сад ме подсети кад сам, пре читаву вечност, била на летовању на Брачу - седимо ти ми туристи (углавном наши и немачки) у сали са телевизором, и гледамо неко првенство (не знам какво) у фудбалу. Играла Немачка и то чини ми се баш против нас. Поред мене су седели неко двоје Немаца а испред један наш чича - ватрени навијач.

Како се утакмица захуктавала, тако се и он захуктавао, да би у једном моменту заурлао: "Удри Немчуге, мајку им фашистичку! Фашисти! Фашисти!" :lol:

Ја погледах оно двоје Немаца - баш ме интересовало како су реаговали на то - ако друге речи и нису препознали, "фашисти" сигурно јесу. Но, они нису уопште реаговали, додуше, тад није постојала ни "политичка коректност" (или је нису тражили на Брачу). :lol:

П.С. Е, ТО је било навијање. :ok:

Back