procene oko mundijala

srbi-imaju-vecu-kitu-od-nas.jpg

zgadiće Vam švabe..fudbal...:hahaha: :hahaha:...

Meni je vec Gana zgadila .... bio sam pesimista i pre ovoga,mozda je najbolje da nisu ni otisli pa bar da ne kidam zivce ... ne vidim svrhu otici i ispasti odmah,kad se setim 2006 u Nemackoj steta sto nisu ispali u kvalifikacijama...a ovog puta je bila ista atmosfera ko pred prosli mundijal i opet ce isto proci...u novinama citam "gana se plasi Srbije" :roll::roll::roll: ....znao sam da ce najebati debelo,samo se nadam da se ne izblamiraju ko na proslom,nek izgube dostojanstveno protiv Nemaca i Australije

Пораз пре свега Антића који је потпуно погрешио са изменама. Кузмановић није био неко ко нам је требао у средини, Красић најлошији на терену, Јовановић међу најбољима, а он вади овог другог. :confused:

KARLEUŠA PORUČILA ORLOVIMA: YEBITE SE FUDBALERI!

Nedelja, 13. Jun, 2010.| (25) Send to friend Print
Svejedno da li naši pobeđuju ili gube, ja bih im pevala onu super pesmu Bore Đorđevića jer je za mene fudbal najdosadniji sport na svetu, naglašava pevačica

http://www.kurir-info.rs/stars/karleusa-porucila-orlovima-******-se-fudbaleri-37548.php

Људи има још шансе, рецимо Гана победи Немаку и Аустралију, Ми ремизирамо са Немачком и победимо Аустралију а Аустралија вечерас победи Немачку.

Табела

1 Гана 9
2 Србија 4
3 Аустралија 3
4 Немачка 1

У Групи Ц Словенија победи Америку и Енглеску и ето СФРЈ осмине финала Србија-Словенија.

Победимо Словенију и ето нас у четвртфиналу.

СРБИЈА ЈЕ НАЈЈАЧА!

Х6т, кад нарокасте 23 стране! :eek: Паз' да не читам све то! :rtfm: :lol:

Него, зашто су уклонили наше заставе? Рече овај коментатор да то није био случај јуче кад су играле Америка и Енглеска... :dontunderstand: :rtfm:

Људи има још шансе, рецимо Гана победи Немаку и Аустралију, Ми ремизирамо са Немачком и победимо Аустралију а Аустралија вечерас победи Немачку.

Табела

1 Гана 9
2 Србија 4
3 Аустралија 3
4 Немачка 1

У Групи Ц Словенија победи Америку и Енглеску и ето СФРЈ осмине финала Србија-Словенија.

СРБИЈА ЈЕ НАЈЈАЧА!

Ako bude tako svjetski ste prvaci samo se nadaj

Табела

1 Гана 9
2 Србија 4
3 Аустралија 3
4 Немачка 1

СРБИЈА ЈЕ НАЈЈАЧА!

Još kada bi Rusija Americi objavila rat... :lol:

Back