Procedura online upoznavanja je... ? 👋

Da, moja procedura je  bila uspešna.

Tražila sam ko može da mi pošalje sve albume na CD od Nightwish, poštom, javi mi se lik u pp.
I pre sam tako kupovala, prosto, pošalje ti na adresu, samo iz ovog ugla sada ne mogu da verujem da sam tek tako davala svoju adresu, nikad se nisam plašila. Sada već to ne bih.

I, ispostavi se da lik živi na 11km od mene, što je neverovatno bilo, ima i auto i dogovor je bio da mi donese lično, dođe i "živeli su srećno dve i po godine" .
Istina.
А да није имао?

Kupovale parfeme ;)
Sa dve sam se video povodom kupovina parfema koje je htela treća, sa kojom se družim :)
@Pobednik79 je licno znao vise clanica tog foruma uzivo nego vlasnici i moderatorke.
Moguće, s obzirom da sam ih video na desetine na forumskim okupljanjima i pojedinačno. Pretpostavljam da su još više ljudi upoznali pojedini forumaši(ce) koji su se godinama okupljali pre nego što sam ja krajem 2017. krenuo sa tim :)

Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇
posaljes svoj akt u nekoj od uobicajenih poza (prst u vagini, ili ruka oko .urca), i na taj nacin skratis uvod, posto sva ta upoznavanja su vise manje u seksualnom interesu :D

Preko Interneta sam uživo upoznao trocifren broj ljudi, uglavnom preko sajtova za upoznavanje, pričaonica i foruma.
Sa nekima sam se upoznao nakon manje od 24h od prvog kuckanja, a sa nekima nakon više godina.
Pošto poslednjih godina tražim ženu, pored pitanja o slobodnom vremenu pitam i o planovima za budućnost.
Volim da razmenim FB, a može i telefon, mail i IG. Nisam se sa svima čuo telefonom. Nemam Viber i ne koristim video pozive.
Predstavljam se realno, jer laž opterećuje.
S obzirom da se sa nekima od ljudi sa neta i dalje družim, u nekoj meri je upoznavanje uspešno :)
pošteno

izmedju potrosnje baterije na iPhonu kroz online muvanje i teoretske sisarke u buducnosti imam samo jedan savet...iphone je zakon spram bilo koje potencijalne sisarke.

a nekad se cetovalo paralelelno sa najmanje 5 treba i trebao si svakoj da zapamtis nik, pravo ime i sta sta si i kako je mazao, pa ako se zaebes u hodu da improvizujes... :rotf:

lepa stara vremena :deda:

Pisalo se više puta o online upoznavanju, ali ko želi hajde da opiše kako to u njegovom/njenom slučaju ide

Bilo da se radi o forumu, nekoj aplikaciji, instagram, X,.. bilo koji način gde ste prvo nekog "sreli" online. 🤖

Koliko traje razmena osnovnih info u direktnim porukama, da li se prvo o svemu raspitate gde radi, godine, s kim živi, ili puštate da vas nosi neobavezna komunikacija.. ?

Koliko brzo želite da se realno upoznate? Koliko brzo prelazite na telefon? Koristite li viber call , običan ili video poziv ;) 😸

Na koji način se predstavljate i kojom brzinom? 😎

Da li je vaša procedura uspešna? 👀

Itd 😇
Kakva procedura ? Tu ne postoji tačan recept. Sve je individualno, a još najbolje ako je spontano, bez foliranja i glumatanja. Sve što nije tako, bude vrzo provaljeno

Kakva procedura ? Tu ne postoji tačan recept. Sve je individualno, a još najbolje ako je spontano, bez foliranja i glumatanja. Sve što nije tako, bude vrzo provaljeno
spontano odes na sajt za upoznavanje i upoznas nekoga ko je spontano otvorio nalog na istom sajtu :lol:

kao lik koji trazi pametnu ribu i kaze sebi, ta mora da posecuje knjizare jer voli da cita pa mora da je pametna...i ode u knjizaru i odsmeka neku trebu, zacakle mu se oci, a vidi da i ona nije 'ladna, te se nekako spandjaju.

ali onda sa uzasom, vrlo brzo skonta da je i ona isla u knjizaru po istom receptu bas kao on :lol:

spontano odes na sajt za upoznavanje i upoznas nekoga ko je spontano otvorio nalog na istom sajtu :lol:

kao lik koji trazi pametnu ribu i kaze sebi, ta mora da posecuje knjizare jer voli da cita pa mora da je pametna...i ode u knjizaru i odsmeka neku trebu, zacakle mu se oci, a vidi da i ona nije 'ladna, te se nekako spandjaju.

ali onda sa uzasom, vrlo brzo skonta da je i ona isla u knjizaru po istom receptu bas kao on :lol:
pusti mi sad sajtove za upoznavanje
to je neka skroz druga priča :lol:

pusti mi sad sajtove za upoznavanje
to je neka skroz druga priča :lol:
mali primer

ako os na zapad mora se tako. ne mozes traziti po forumima koji su za ozbiljne razgovore sa obrazovanim i nacitanim, a kamoli na mestima gde imas ogranicen fond od reci kakav je bio tw ranije pa napravio komunikativni haos gde samo jedan na 100.000 ima smeka da u malo slova kaze sustinu, ispadne pritom i duhovit i na to jos stvori intrigu kod suprotnog pola :hahaha:

mali primer

ako os na zapad mora se tako. ne mozes traziti po forumima koji su za ozbiljne razgovore sa obrazovanim i nacitanim a kamoli na mestima gde imas ogranicen fond od reci kakav je bio tw ranije pa napravio komunikativni haos gde samo jedan na 100.000 ima smeka da u malo slova kaze sustinu, ispadne pritom i duhovit i na to jos stvori intrigu kod suprotnog pola :hahaha:

Ne rusi male bele
:snesko:

u jednog forumaša sam se zaljubila svojevremeno toliko je lepo pisao svaka reč mi je dirala dušu :lol:
oči mu videla nisam
Nema vise takvih muskaraca, ne samo ovde nego generalno, nema ih..
To su bili ljudi koji su recima pravili neku privlacnu eroticnu maglu oko sebe, ne znam kako to drugacije da srocim...danas, sve neke
povrsne instant verzije, vidis u startu da veze nemaju ni ko su zene, ni sta su zene niti sta im treba da se osecaju kao zene
pored njih...:lol:

Nema vise takvih muskaraca, ne samo ovde nego generalno, nema ih..
To su bili ljudi koji su recima pravili neku privlacnu eroticnu maglu oko sebe, ne znam kako to drugacije da srocim...danas, sve neke
povrsne instant verzije, vidis u startu da veze nemaju ni ko su zene, ni sta su zene niti sta im treba da se osecaju kao zene
pored njih...:lol:
Da u pravu si ne znam gde su se sakrili od nas:cry:

Back