kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
termi sad misli na mene, pazi šta ti kažem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.
termi sad misli na mene, pazi šta ti kažem
Termi ruši sneška bez razmišljanja.
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimoSa ozbiljnim stvarima se ne salim ,,,,ja znam itekako da se zezam vise nego svi ovde ,ali sam i ozbiljan .
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimo
Trip žešći... Konstantno sam u tripu da trazim izlaz iz situacije.
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimo
Jel pijes ti alkohol? Par piva pomaze da se opustis...
Terminatore, LjiS je odličan za dobar smeh, nemoj se ustručavati
Slazem se, ali tesko do posla, jel postoji neki izlaz iz ove moje situacije, neko resenje. Sta da radim da bih preuzeo ulogu muskarca od nje. Kako da vladam situacijom, i na poslu, kuci , sa prijateljima.