Problemi u vezi...

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

Koliko imaš godina?! 13?

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

Bate asi pogubljen,ako se opustis onda izostaje koncentracija,ne moze se koncentrisati na opustanje,batali sex igraj sah

Slazem se, ali tesko do posla, jel postoji neki izlaz iz ove moje situacije, neko resenje. Sta da radim da bih preuzeo ulogu muskarca od nje. Kako da vladam situacijom, i na poslu, kuci , sa prijateljima.

Pa ti jesi muškarac, nema potreba da preuzimaš ulogu. Samo si postao muškarac bez dede, i u tuđem gradu. Opusti se čoveče. Nema potrebe da vladaš situacijom. Ako te ubija u pojam što je devojka poslovno uspešnija od tebe onda si žrtva svojih predrasuda. Ili promeni način razmišljanja, ili nađi devojku koja je u svemu manje uspešna od tebe pa se osećaj kao lav, lafčina, muško, bačje. Mada ni to nije pravi lek jer se zdravo samopouzdanje ne gradi kroz poređenje sa drugim ljudima...

Problem Ti je u glavi.
Uradi to jednom kako znaš, brzinski.
Onda ostanite da ležite opušteno.
Onda neka ti ona pomogne.
Neka se malo poigra, uzme ga u usta.
Ako uspe da ga digne sledi velika nagrada.
Naime, ako se muškarcu digne a testisi još nisu
napunjeni spermom (svakako posle odnosa)
odraćeš je.
Za pamćenje.

Back