Problemi u vezi...

Hvala vam na savetima.Bas mi je znacilo. Pokusacu sebe prvo da umirim, to mi je primarno.
Da se sredim malo, da krenem sa malim stvarima, da jedem sporije, perem zube sporije. Da probam da uzivam, jer ja to nisam do sada radio.
Pokusacu i sa devojkom da sredim stvari, da porazgovaram, jer samo tako mogu nesto da uspem.
Pa dalje kako mi se otvaraju putevi.
Hvala!!
I UZ TO SAM IZASTVAIO JEDNO PITANJE, KAKO DA KOMPENZUJES TO STO TI DEVOJKA VIZE ZARADJUJE??

pod stresom si
Muško si, ne zaboravi - a tvoje samopouzdanje će se odraziti na sve ostalo
Kad je kriza, budi stabilan, smiren, najvažnije je da ste zdravi i polako radite na popravljanju situacije (stres samo u bolest može odvesti)
volite se, opustite se , zaboravi i posao i pare kad su nežnosti na redu :D
forumaši dokazaše još jednom kakva su savetodavna garda :ok:

i...šta ima veze što više zarađuje, kolo sreće se okreće, danas ona, sutra ti - vremena su takva, a i 21. je vek

i JA SAM SEBI POSTAVIO TO PITANJE NEKOLIKO PUTA. jESAM BRATE, VOLI ZENE.

- - - - - - - - - -

Deda mi je umro u oktobru prosle godine, razveo sam se u avgustu prosle godine. A problemi su poceli u decembru. Tad sam zavrsi fax, koji sam inace pauzirao 3 godine. i od tada sve na dole.

Poslednja izmena:
i JA SAM SEBI POSTAVIO TO PITANJE NEKOLIKO PUTA. jESAM BRATE, VOLI ZENE, VOLIM SISE, VOLIM DA J****.

Onda brate treba da se opustis maksimalno ,psiha je cudo ....odite negde ,na nekom jezeru ,planini ..,zaboravi sve ....i posveti paznju svojoj devojci ...:)
Malo sam procitao par postova ostalih forumasa ima ovde zanimljivih stvari ...:)

- - - - - - - - - -

To ti je psiha ,doziveo si stres,treba malo i vremena da to prodje ,moras da poradis na tome ,ona bi trebalo da ti pomogne u tome da to prevazidjes ...

Jeste psiha, to jeste problem. Bukvalno lutam, trazeci podrsku. Ona mi maksimalno izlazi u susret. Da je bilo koja druga do sad bi me oterala daleko. Ja sam problem, ne mogu sebe da umirim i da se pronadjem kao muskarac, kao covek.

Moras bas da zelis da prevazidjes to ,tako bih se ja postavio...stavi se recimo u situaciji ,da mnogi ljudi i nemaju partnera ,a ti imas i daje ti podrsku kako kazes ,mogu da ti kazem da to nije mala stvar prijatelju :)

- - - - - - - - - -

Potrudi se vise zbog nje ,ako ne zbog sebe ,popricajte otvoreno ...to ti je moj prijateljski savet .:) Pozdrav

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

To je normalan problem za nemoralne ljude (poput tebe),seks pre braka greh...Odgovoreno.

Smirim se ja, kad imam s kim da pricam. :) Ali kad sam Sam kako tad sebe da zaposlim. Puno razmisljam, i to moje razmisljanje se svodi na to da ja analiziram problem iznova i iznova i nikako da dodjem do resenja, samo do jos veceg problema. A pritom ne mogu da se skoncentrisem na ono sto radim, ( posao, sex...zivot).

neće neće kakve veze ima nemoj se mučiti zbog toga :think: živi
nema sad čarobnog štapića da je zadržiš preko seksa
na silu ne ide izgleda... il ide :eek:

- - - - - - - - - -

Jeste psiha, to jeste problem. Bukvalno lutam, trazeci podrsku. Ona mi maksimalno izlazi u susret. Da je bilo koja druga do sad bi me oterala daleko. Ja sam problem, ne mogu sebe da umirim i da se pronadjem kao muskarac, kao covek.

pf uvek možeš da svališ na nju da te ne motiviše dovoljno :zcepanje:
hiih a ne volim to kadtako pričaju
moguće da ne valja da se fokusiraš mnogo na to
mada čudna mi je tema jer su obično ovde ljudi jako sehi, ebachi, svršavaju, ebach-ice i to, ovakva tema davno nije bila, na neki način bravo :eek:

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

Ti nemaš probleme u vezi, ti imaš problem sa samim sobom. Ne treba ti psihijatar i lekovi iz rukava već psihoterapeut i razgovor. Prvo treba ustanoviti od kada je i zašto počela tvoja nervoza i uplašenost, a onda videti da li je razgovorom moguće to izlečiti ili ipak treba aktivisati i hemiju ( ne mislim na droge već na lekove, iako mu to na još gore dođe koji put :mrgreen:).

Smirim se ja, kad imam s kim da pricam. :) Ali kad sam Sam kako tad sebe da zaposlim. Puno razmisljam, i to moje razmisljanje se svodi na to da ja analiziram problem iznova i iznova i nikako da dodjem do resenja, samo do jos veceg problema. A pritom ne mogu da se skoncentrisem na ono sto radim, ( posao, sex...zivot).

To me podseca na mene ,previse razmisljas i sam, sam imao te faze i katkad mi se desi da upadnem u to ,mada redje...jeste nezgodan osecaj u p.m.

- - - - - - - - - -

važi termi sanjaj me noćas :kiss:

Imam ja koga da sanjam ,ne brini ,to nisi ti sigurno :)

Back