kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
ipak mislim da je tebi samo dosadno pa ubijaš dan na ljisu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vam na savetima.Bas mi je znacilo. Pokusacu sebe prvo da umirim, to mi je primarno.
Da se sredim malo, da krenem sa malim stvarima, da jedem sporije, perem zube sporije. Da probam da uzivam, jer ja to nisam do sada radio.
Pokusacu i sa devojkom da sredim stvari, da porazgovaram, jer samo tako mogu nesto da uspem.
Pa dalje kako mi se otvaraju putevi.
Hvala!!
I UZ TO SAM IZASTVAIO JEDNO PITANJE, KAKO DA KOMPENZUJES TO STO TI DEVOJKA VIZE ZARADJUJE??
Ljudi su prepotereceni novcem ,zajebite novac ,materijalno ,volite se .to je na prvom mestu ,ovo ostalo ide svojim tokom .....
Ako to nije prioritet onda sve dzaba ....to je moje misljenje
ipak mislim da je tebi samo dosadno pa ubijaš dan na ljisu
i JA SAM SEBI POSTAVIO TO PITANJE NEKOLIKO PUTA. jESAM BRATE, VOLI ZENE, VOLIM SISE, VOLIM DA J****.
Ako se na mene odnosi ,ja do sada bukvalno nisam stao do pre sat -dva ,posto ne citiras niciji post i odgovaras uopsteno ...
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.
Jeste psiha, to jeste problem. Bukvalno lutam, trazeci podrsku. Ona mi maksimalno izlazi u susret. Da je bilo koja druga do sad bi me oterala daleko. Ja sam problem, ne mogu sebe da umirim i da se pronadjem kao muskarac, kao covek.
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.
ne na tebe nego ma postavljača
- - - - - - - - - -
ali opet kako mi da znamk da ti i postavljač niste ista osoba
Smirim se ja, kad imam s kim da pricam. Ali kad sam Sam kako tad sebe da zaposlim. Puno razmisljam, i to moje razmisljanje se svodi na to da ja analiziram problem iznova i iznova i nikako da dodjem do resenja, samo do jos veceg problema. A pritom ne mogu da se skoncentrisem na ono sto radim, ( posao, sex...zivot).
važi termi sanjaj me noćas