Problemi u vezi...

Prvi savet bi ti bio da batališ polise, nije to posao za nekog ko sedi u kući već likove koji presede dan u kafićima na telefonu i usput gledaju još pet šljaka da bi namakli za kafu. Možda si više tip osobe kome treba nešto što daje obavezu koju treba ispuniti svaki dan, da dočekaš pet popodne i trčiš ženi kući. Ovako imaš previše slobodnog vremena, dokon mozak đavolja rabota. smsm

е баш ово.
није за сваког да смара људе по цео дан, мораш да се родиш за тај посао, говорим као неко ко је радио у осигурању, мада у администрацији, и ко је гледао људе како луде и чупају косу с главе не би ли постигли месечну квоту, такав додатни стрес ти не треба.
људи су код нас јако скептични кад је осигурање у питању, што и не чуди, после свих језда и дафина.
још ако се бавиш животним осигурањем, обавезно забатали, сведи дневни стрес на минимум, за почетак.

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

Прошао кроз то. Ако имаш навалентну девојку могуће да ти то смета, приметио сам да ме такво понашање код жена оставља хладним и демотивише за секс. Поразговарај с њом на који начин би јој све пријало да будеш доминантан у вези и кревету. Не ради се само о техничком сношају да упреш ко сивоња, ти мораш да имаш целокупну ситуацију под контролом. Где идете заједно, како проводите време, ко ће и када иницирати секс. You're the man. то је део твоје природе и твој део "посла". Све друго је неприродно и не бих ти саветовао да пристајеш на било шта испод тога. Колико год наизглед разумних контра аргумената чујеш од ње.

Промена девојке је такође опција.

Tj opusti se, brzo drkaš, brzo jedeš, kako neko ko ima ceo dan slobodno može da bude u žurbi. Drkicu izbaci, tj, al hranu barem lagano uzimaj, dobro žvaći. Kad pereš zube nemoj samo da preletiš, pet minuta. Uspori sebe i posveti se onome što činiš tako da to temeljno uradiš, kako bi sa malih stvari preneo i na vaš (seksualni) odnos.

Poslao sa CV u jos nekoliko firmi. videcu. Bas TO. Brzo jedem, brzo perem zube, sve za sebe sto trebam da uradim ja to radim na brzinu. Kao da jedva cekam da zaspim i da se sve zavrsi. Kao da se plasim ( E SAD CE DA MI TRAZI DA JE ZADOVOLJIM, I JA CU OPET DA SE UPLAIM, I ONA CE DA ME OSTAVI I KRAJ).

Slazem se, ali tesko do posla, jel postoji neki izlaz iz ove moje situacije, neko resenje. Sta da radim da bih preuzeo ulogu muskarca od nje. Kako da vladam situacijom, i na poslu, kuci , sa prijateljima.

Sad dolaze do svojih 5 min moje izjave o muškarcima: nemoj lupati šakom o sto i nemoj se praviti važan da bi se doimao muškim.

Radi neki kreativan posao, nađi sebi neko malo "fizičkije" zanimanje, nešto u čemu ćeš imati malo više pristup poslu svojim rukama.
Potrebno je da podigneš samopouzdanje kroz kreativan rad.

Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.:)

smotaj jedan džoint.

Slusam! :) Opusah celu svoju godinu!

INACE, PRE GODINU DANA SAM SE RAZVEO OD ZENE. UMRO MI JE DEDA, MOJA JEDINA I PRAVA PODRSKA, IZGUBIO POSAO I BAS MI JE PA MORAL POSLE TOGA.

KAKO I SVAKI GRESNIK, KAD SI SJEBAN, OCEKUJES DA TI NEKO POMOGNEM JEDNOM RECENICOM....!!!

Poslednja izmena:
A brate za 10 godina ne znam ni sta cu sa sobom, svasta moze da se promeni. Ne znam da li je moguce razmisljati na tako duge staze.

- - - - - - - - - -

Ona je moj motivator, ali mi se ne svidja kako ona to agresivno meni predstavi.Pricali smo o tome, ali ona je takva, predstavi ti sta se moze destit ako to ne uradis i mene to sjebe.

Naravno da je moguće, jer tako treba razmišljati, inače nisi trebao dolaziti nigde, niti planirati nešto ozbiljno sa njom.

- - - - - - - - - -

Dakle, kao što sam rekao, ako se pronalaziš sa njom, a ne pronalazite se tamo, ili se ne pronalaziš u tom poslu, menjaj nešto u tome svemu.

Slusam! :) Opusah celu svoju godinu!

INACE, PRE GODINU DANA SAM SE RAZVEO OD ZENE. UMRO MI JE DEDA, MOJA JEDINA I PRAVA PODRSKA, IZGUBIO POSAO I BAS MI JE PA MORAL POSLE TOGA.

KAKO I SVAKI GRESNIK, KAD SI SJEBAN, OCEKUJES DA TI NEKO POMOGNEM JEDNOM RECENICOM....!!!

Губитак такве особе је велик ударац у животу, ја нисам почео да се опорављам док ми није постало јасно да нећу чути ни ту једну реченицу.

У почетку иде али и мрзиш људе јер их боли уво, после иде и није те брига шта њих боли.. Гураш своју причу, јер имаш довољно снаге у себи и за то.

Немој никад ухватити себе да верујеш у било шта друго.

A brate za 10 godina ne znam ni sta cu sa sobom, svasta moze da se promeni. Ne znam da li je moguce razmisljati na tako duge staze.

- - - - - - - - - -

Ona je moj motivator, ali mi se ne svidja kako ona to agresivno meni predstavi.Pricali smo o tome, ali ona je takva, predstavi ti sta se moze destit ako to ne uradis i mene to sjebe.

Стичем утисак да покушава да се наметне у вези, а теби то не прија. Зато и све друго трпи.. Делујеш ми доста несигурно у живот и себе, јасно да живимо у времену човек да искочи из коже.

Али бежаније нема. Можда би ти више користило да једно време будеш соло, да порадиш на себи. Изађеш из те изолације јачи, ја то чак нисам ни хтео. Остао сам без других опција.

Ако немаш примарни ауторитет у вези, и ти ниси тачка ослонца а не она. Губиш време, и своје и њено.

Hvala vam na savetima.Bas mi je znacilo. Pokusacu sebe prvo da umirim, to mi je primarno.
Da se sredim malo, da krenem sa malim stvarima, da jedem sporije, perem zube sporije. Da probam da uzivam, jer ja to nisam do sada radio.
Pokusacu i sa devojkom da sredim stvari, da porazgovaram, jer samo tako mogu nesto da uspem.
Pa dalje kako mi se otvaraju putevi.
Hvala!!
I UZ TO SAM IZASTVAIO JEDNO PITANJE, KAKO DA KOMPENZUJES TO STO TI DEVOJKA VIZE ZARADJUJE??

Imam 30 godina, Da odmah mi je prepisala terapiju. Mada ne vidim nikakvu promenu, ja sam trazio vise razgovora, mada mi nije pomoglo. Da ne idemo sa temom ka tome, problem je sto ja ne mogu da se opustim. Sve sa probao, i hobi, posao, druzenje, lepo se slazem sa devojkom. Ali ne uspevam da stvorim sebi neko sexsualno zainteresovanje, ni ka devojci ni da pomislim na neku drugu. kad da sam mrtav dole. Emocionalno.

Izvini za pitanje ,jesi li 100 % strejt ...?

Back