kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
termi sad misli na mene, pazi šta ti kažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.![]()
termi sad misli na mene, pazi šta ti kažem
Termi ruši sneška bez razmišljanja.
Zdravo! Imam licno pitanje za muskarce i zene..
Sa devojkom sam godinu dana, i imam sexualni problem, stalno sam nervozan i uplasen. Ne mogu da se skoncentrisem i da se opustim. Tako je vec duzi period i ne znam sta da radim. Stalno sam napet, bio sam i kod psihijatra, dobio sam Eliceu, mada sem te obaveze to mi nije pomoglo. Hvala.![]()
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimoSa ozbiljnim stvarima se ne salim ,,,,ja znam itekako da se zezam vise nego svi ovde ,ali sam i ozbiljan .
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimo![]()
Trip žešći... Konstantno sam u tripu da trazim izlaz iz situacije.
Daj š'o si sisa, baci neku provalu da se smejemo i nešto naučimo![]()
Jel pijes ti alkohol? Par piva pomaze da se opustis...![]()
Terminatore, LjiS je odličan za dobar smeh, nemoj se ustručavati![]()
Slazem se, ali tesko do posla, jel postoji neki izlaz iz ove moje situacije, neko resenje. Sta da radim da bih preuzeo ulogu muskarca od nje. Kako da vladam situacijom, i na poslu, kuci , sa prijateljima.