Pozdrav svima!
Opet moram da ti ponovim: Bog je taj koji stvara i On je izvor svega.
Knj.Propovednika 3,11
“ Sve je ucinio da je lepo u svoje vrijeme, i svijet metnuo im je u srce, ali da ne moze covjek dokuciti djela koja Bog tvori ni pocetka ni kraja”.[/b]
Kazi mi Rdeki kad volis nekog da li ga volis logikom, mozgom ili ga volis srcem?
Da li mu verujes samo zato sto ti to tvoje iskustvo, znanje, pamet tako govore ili ti veru nalazis u svome srcu?
 Da li si nekome odan zato sto ga kapiras i sto je taj neko po merilima koji tebi odgovaraju bez obzira na realnost ili ta odanosto dolazi probudjena ljubavlju?
Boga mozes poznati jedino duhom i ako ima ljubavi u srcu tvome, duh je taj koji se susrece sa Bogom. 

A ako ti mislis da Bog nije tvorac reci svoje, cemu onda tolika muka? 

Nego da ja vas sve pitam sta bi ste vi sa svim tim vasim teorijama kad bi Bog odlucio da nam danas uskrati veliki blagoslov i zapreti suncu da ne izadje? Koga bi ste onda prizvali u pomoc?
 Jov 38,12
“Jesi li svoga vijeka zapovjedio jutru, pokazao zori mjesto njezino,”
38,19
‘Koje je put k stanu svjetlosti? I gdje je mjesto tami,”
38,32
“mozes li izvesti juzne svijezde na vrijema? Ili kola sa svojzdama njihovijem hoces li voditi?”

Sve me to vase mudrovanje seca na susret Pilatov sa Gospodom :
Jov.19,10 i 11
“A Pilat mu rece: zar meni ne govoris? Ne znas li da imam vlsst raspeti te, i vlast imam pustiti te?
Isus odgovori: ne bi imao vlasti nikakve nada mnom kad ti ne bi bilo dano odozgo; “
   Zahvali te Bogu za dan koji nam dade suncem objasjan i noc mesecom da nam sluze na dobro i na korist.