Problemi sezdesetih godina zivota

Ih, lude su svake,na neki svoj način. Pre će biti podsvesni (i svesni) strah od smrti. ,,Hajde da nešto promenim, ojačam, produžim tome vek trajanja, a ne da čekam skrštenih ruku,još moje vreme nije prošlo...
Uostalom, i potomcima će to trebati,, Pretpostavljam da tako razmišljaju.

ja mislim da si na dobrom putu da se zaputis u pravcu jos jedne generalizacije
neko gradi citav zivot..
neko se sa 30 ucauri i ne mrda nji levo ni desno
neko ima strah od starosti sa 33
neko je nema ni sa 63
***, sve zavisi kaku ko ima dusu, srce, i krv..
Na koga si mislEla? :think:

Eve ti da vidiš da nemam strahove nikakve.

2ccs8ep.jpg

Вишак слободног времена у пензионерским данима... Можда преиспитују своја постигнућа, па незадовољни одлучују да покушају да оставе нешто иза себе... Или раније, услед преоптерећења обавезама, нису успевали да ствари доврше или сврше онако како су желели па сада уграбивши време поправљају оно чиме нису задовољни...

Kraj je sve blizi i imam utisak da je tu u sustini vise rec o potrebi da se ostavi nekakav trag za sobom, nego da se nesto menja. I verujem da je to vise podsvesna potreba.
Nemate vi blage veze sa tim što pričate. Čovek sa 60 je u punoj snazi i državu da vodi, ratove da započinje, žene da mazi. Šta lupetate kad na te godine gledate kroz mrak sopstvene nesposobnosti bilo šta da predvidite. :evil:

Nemate vi blage veze sa tim što pričate. Čovek sa 60 je u punoj snazi i državu da vodi, ratove da započinje, žene da mazi. Šta lupetate kad na te godine gledate kroz mrak sopstvene nesposobnosti bilo šta da predvidite. :evil:
Nisam ni rekla da nije u punoj snazi, vec da je kraj sve blizi.
Da nije u punoj snazi ne bi tek zapocinjao da zida ili sta je vec sve navedeno u uvodnom postu.
Jos uvek mocan, a sa svescu da je vecina zivota iza njega (da li sam se dovoljno nezno izrazila?)
smile1.gif
) oseca potrebu da ostavi trag.

Ah da, jos jedna cinjenica koja nekad ide uz to je i negiranje realnosti, cak i po cenu da se prostacki odnosi prema onome ko to pominje.
Divno je stariti i ziveti dostojanstveno. Nazalost, ne ume svako.

Nisam ni rekla da nije u punoj snazi, vec da je kraj sve blizi.
Da nije u punoj snazi ne bi tek zapocinjao da zida ili sta je vec sve navedeno u uvodnom postu.
Jos uvek mocan, a sa svescu da je vecina zivota iza njega (da li sam se dovoljno nezno izrazila?)
smile1.gif
) oseca potrebu da ostavi trag.

Ah da, jos jedna cinjenica koja nekad ide uz to je i negiranje realnosti, cak i po cenu da se prostacki odnosi prema onome ko to pominje.
Divno je stariti i ziveti dostojanstveno. Nazalost, ne ume svako.
Prvo izvinjenje. Nisam ni video da si žensko. Mislio sam da pametuje neki muškarac.
A drugo, nastupila si sa pozicije kritičara. Jednostavno sam ti pokazao da čovek od 60 može sve, pa čak i da bude oštriji ili prost kada neko umisli da nešto zna a još nema ni 30.
I još nešto. Nisam video mnogo šezdesetogodišnjaka koji zidaju. Odakle vam uopšte ideja da sa takve pozicije posmatrate šezdesetogodišnjake? Zar nije logičnije da zida jer sa 30 godina nije imao od čega? Uvredi ponekad nečije ne znanje ili ćak nedovoljno razmišljanje pre nego se lati tastature.

Tebi :cmok:

Back