jockobocko
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
cao svima. imam jedan veoma delikatan poblem i nadam se da cete mi pomoci. Imam drugaricu sa kojom se duzim mnogo godina, od osnovne skole, dakle skoro 15 godina. Odlicno se slažemo i jedino sa njom se kontam. Valjda smo toliko prosle zajedno da internih fazona ima bezbroj koje naravno samo mi kontamo. Međutim u međuvremenu ja sam otisla za insotransto i tamo zavrsila studije, kada sam se vratila sve je bilo kul. Izlazile smo i i družile se u kontinutetu. Međutim ona se ulenjila, i skapirala sam da sam ja ona koja inicira da se se viđamo, da ja organizujem izlaske iako imam i drugo drustvo pored nje, decka, i radim. A ona niti radi niti ima neko drustvo a u pocetku ni decka. I onda se covek zapita kako to da je pored svega imam vremena da se cimam a ona nema. Sto puta me je ispalila zato sto je umorna ili je mrzi da izlazi, a vec smo se dogovorile. Da se ona iscima i da nesto planira sa mnom pre 2 popodne je naucna fanastika. I tako sam ja par puta popizdela i rekla joj sve u lice. I kao nesto se promeni na par dana i onda ista prica. I onda se se desio i decko koga je upoznala na moru i ja kapiram prva ljubav, odlepila je za njim, ali se pretvorila u one cure koje kao da su ubole premiju pa momke drže na kratkom užetu da im slucajno ne pobegnu. A bila je uvek prva koje se istim takvim curama smejala. Za njega je mogla da se probudi cak u 8 ujutru da ide negde sada posto je on preko letnje sezone na na moru jer tamo ima familiju ona je tamo otisla sa njim i po ceo dan bleje tako mesecima, pa da sam udata pa bi nasla vremena za neki drugi socijalni život. Mnogo me je povredila sto me je tako olako odbacila a bile smo nerazdvojne. Ne olaksava mi ni ti sto sam ja dok sam studirala u instranstvu stekla fanrasticne prijatlje koji su mi kao druga porodica ali su daleko. znam da je dugo pismo ali da li je neko nekada bio u slicnoj situaciji i kako mogu sebi da pomognem da me to njeno ponasanje vise ne proganja.