A
Aleksej_BASO
Gost
dunjica:Da pojasnim:
1.Imam 29 g.,on 44g.,u vezi smo 2 godine.Sve vreme do sada,on je MOGAO,ja sam UMELA.Veza je prejaka rec,spojila cista fiz.privlcnost nalazili bismo se samo radi sexa...On ima takvu porodicnu situaciju da nije za "vezivanje",ja sam to prihvatila,volim ga i razumem,jednog dana cu pozeleti dom i porodicu,decu,a on to ne moze da mi pruzi,oboje smo svesni toga...
2.Obicno drzi kondome blizu,ali smo se tada neplanirano sreli,bili smo u dnevnoj sobi,otisao je do spavace gde ih drzi
3.Da ne stavljam u usta?!Pa treba li da se okrenem i odem,ili se ucutim..?Samo radim ono sto on voli,ne insistiram ja na nastavku odnosa,nego on
Najdi nekog nirmalnog, i svojih godina.
Ti imas obraza sa 29 g da pitas zasto se tvom svaleru od 44g koji "ima takvu porodicnu situaciju da nije za "vezivanje"" sto znaci ima zenu ali je zbog tebe sigurno nece staviti, noego mu dobro dodjes da se istrese jer zenu verovatno moze da ka.ra samo s ledja, a tebe moze da gleda i od napred.
Sredi svoje elektra komplekse, pa se onda javi, nije tebe pivukla "citsa fizicka privlacnost" nego volis matorce, e onda trpi to sto nece da mu se digne uvek.
I objasni mi molim te kako to moze da te cisto fizicki privuce tip od 44 g a ne od npr 24? Aha, pa da svojim zategnutim telom!
Kajem se sto sam ti uopste bilo sta odgovarao!