gost 428490
Aktivan član
- Poruka
- 1.735
smotaj onda piticu sa spanacem![]()
To samo svom popaju spremam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smotaj onda piticu sa spanacem![]()
Problem je u tome što ne znaš gde bi otišao i kod koga.Pitanje je koliko želiš i možeš da razumeš oca i da li možeš da ostaneš s njim pod istim krovom?To jest,možeš li normalno funkcionisati...što se tiče škole i svega ostalog.Potraži pomoć i posavetuj se sa školskim psihologim ili iznesi svoj problem nekom bližem rođaku, koga doživljavaš kao člana porodice(ujak,tetka...). Ako ljudi iz bližeg okruženja ne znaju za tvoj problem, ne mogu ti ni pomoći.Nije to sramota, ti si mlad čovek i imaš dovoljno vremena da se izboriš sa tim.Odlazak od kuće,za sada odloži.Upiši neki faks dalje od svog rodnog grada.Ako ne želiš da se dalje školuješ, idi u vojsku. Za kasnije, videćeš sam kako stoje stvari. Otvoriće ti se već neki put.Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
Javi se obavezno ponovo na temi i odgovori mi šta sam te pitao da vidimo kako i šta dalje.Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
Dobio si nekoliko dobrih saveta,guraj skolu ako ti ide,zavrsi,pa razmisli sta ces.Da li hoces da te otac (mora po zakonu) izdrzava i ako resis na fakultet ili ne,da li hoces da radis ili se skolujes dalje...Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
bilo bi dobro da se preseliš kod nekoga iz porodice, ako je neko voljan da ti pomogne, a takođe selio se ili ne selio, bilo bi dobro da razgovaraš sa psihologom, da nađeš na netu psihologe koji volontiraju iz raznoraznih razloga, prakse itd..jer pretpostavljam da novac nemaš, kako bi plaćao uslluge, ili da pokušaš u lokalnom domu zdravlja-ako ti se posreći da naiđeš na psihologa koji je voljan i nije umoran i frustriran da ti pomogne, kako bi ti pomogao sebi.Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
Moraš shvatiti da je taj čovek tvoj neprijatelj i iako je kao dužan da te izdržava ne smeš nikakve nade polagati u njega.Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
SVE OKE DAJ MU VODE I DOSTA ŠEĆERA KAD KRENE DA PIJE TI GA IZNABADAJ DA VIDI KO JE GLAVNI U KUĆI.Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...
Najčešće u životu nemamo problem sa drugim ljudijma, u ovom slučaju sa ocem, već je to problem kojeg imamo u sebi samima.Imam veliki problem ca ocem, i
WOW!naravno da jeste i najveći joj je prijatelj kao takav,kako te nije sramota da okrećeš kći protiv njenog rodjenog oca
bog sve vidi..
pa kad je još mala i nema pojma o žvotuWOW!
Najveći prijatelj, a mrzi ga maksimalno i to otvoreno pokazuje svakom prilikom!
Porodica to je ljubav i poštovanje, a ovde nema ni jednog ni drugog.
Ako to ne vidiš ti si prosto glup!
Prvo to je momak a ne devojkapa kad je još mala i nema pojma o žvotu
pa i netreba da ima lol

nije lol nemo da lažeš,lepo piše da je devojkaPrvo to je momak a ne devojka
Ti verovatno projektuješ na svoju situaciju pa pričaš za devojku
Ne, vi matori smradovi koji maltretirate decu ne znate ništa i nista pametniji od mladih čak ste i mnogo gluplji
Ima divnih roditelja naravno, ali ima i smradova koji maltretiraju svoju decu i leče komplekse na njima
Ta mizerna opravdavanja maltretiranja dece nekom strogošću ili očvršćivanjem su samo odbrambeni mehanizmi jadnika i ništa drugo
Kažeš ne treba da ima ljubavi i poštovanja?!
Očigledno ti deca služe da bi na njima lečio svoje komplekse
Jadna tvoja deca
Nadam se da će što pre pobeći od roditelja poput tebe, jer je to bolje za njih
Samo ćeš im upropastiti živote i samo si za to i sposoban!

Samo pokazuješ da si bolesnik ništa drugo...nije lol nemo da lažeš,lepo piše da je devojka
neprojektujem ja ništa,ja uopšte nisam nikakav projektant,arhitekta,inžinjer niti bilo šta slično,neznam odakle ti to.
decu treba maltretirati da ih kasnije u školi vršnjaci nebih maltretirali,sve se to radi iz ljubavi i preventivno. šiba pre i posle ručka npr jednom dnevno bar i da viš u kakog će čoveka dizraste.
pa dete prema roditelju treba dima ljubav i poštovanje a ne roditelj prema deci pobogu lol šta ima da volim malog tupavog slinavca,nisam poremećen :S
pa probala su jednom da pobegnu nzm što,al sad čik da vim kako će samo s jednom nogicom hehe![]()
poštovana,Samo pokazuješ da si bolesnik ništa drugo...
Ne znam da li moderacija treba da reaguje na ovakva pisanja, ja mislim da bih reagovao da sam moderator
Ovo je ozbiljna tema koja se tiče nečijeg života, nečije sudbine i budućnosti i nije za sprdnjupoštovana,
zbog čega me vredjate, šta sam vam ja skrivijo? zbog čega držite da sam bolesnik? šta sam to bolesno rekao ili uradio?
moderancija svakako treba da reaguje ali da ukloni takve bolesnike kao što ste vi koji VOLE rodjenu decu iz našeg društva!!
ne negoli pak sve suprotno,potpuno neozbiljna i trol tema,lik se očigledno sprda s vamaOvo je ozbiljna tema koja se tiče nečijeg života, nečije sudbine i budućnosti i nije za sprdnju
Momak je postavio temu jer traži pomoć
Srpdanje se radi na nekim drugim mestima
Pa takoe, bre.Ako ne želiš da se dalje školuješ, idi u vojsku

Moze zakonski da ga goni, helou. Duznost mu je, ako mali upise fakultet do 26e. Ali psiholoski mora da se odcepi od oca, i da razgovara sa strucnim licem da mu pomigne da koliko toliko prevazzidje problem, da shvati da nije problem u njemu nego u roditelju.Moraš shvatiti da je taj čovek tvoj neprijatelj i iako je kao dužan da te izdržava ne smeš nikakve nade polagati u njega.
Znači ne očekuj pare od njega za školovanje, moguće je da će naći način da eskivira.
ON NIJE TVOJ OTAC!!!
Ti se povampirio?poštovana,
zbog čega me vredjate, šta sam vam ja skrivijo? zbog čega držite da sam bolesnik? šta sam to bolesno rekao ili uradio?
moderancija svakako treba da reaguje ali da ukloni takve bolesnike kao što ste vi koji VOLE rodjenu decu iz našeg društva!!
Koji ti je bio nick pre ovoga?