Imam veliki problem ca ocem, imam 18 god. jos uvek se skolujem, a od kako je pocelo ovo vanredno stanje otac se ponasa prema meni kao prema neko ne znam ni ja... , govori mi kako da nadjem posao i napustim kucu cim prodje sve ovo i tako vec 3 mesci svaki dan, non-stop mi psuje majku ( koja je priminula kad sam imao 3 god.) i uvek mi psuje sve sa majkine strane, razumem da su ga oni povredili sve je to meni jasno, ali opet ne mogu da razumem da mi psuje majku, bas smo se danas opet posvadjali iz tog razloga sto kad me je on pitao da li ce da jedemo ja sam odgovorio hocemo, onda je on tu poceo da se dere i prica kako on nije moj deda, moja tetka, moj teca, i da sa njim ne trebam drsko, a zapravo ja nista drsko nisam rekao, i onda je on tako nastavio da mi psuje majku, da prica: p**** ti m******, poceo da psuje prezime moje majke i tako dalje i opet ono, kad prodje sve pakuj se i izlazi iz kuce, ja vise ne mogu da trpim, pritom mi je rekao: p**** mu m******* i ko te napravi i ko te rodi, to me je pogodilo ono bas jer su on i moja majka izgubili prvo dete, i tad joj doktor reko da nikad nece moci da zatrudni, i to me je povredilo, jer sam se osecao viskom, i imam plan da kad sve ovo prodje a mozda cak i pre, odem negde, samo ne znam gde cu, jer nemam kod koga, ali to nije ni bitno, makar i na ulicu otiso, ja necu vise ostati u ovoj kuci, nisam imao kome da se pozalim, pa sam morao ovde da napisem sve sto mi je na srcu...