PROBLEMI SA DLACICAMA

Zdravo svima, imam 20 godina i otprilike 2 godine muci me sledeci problem: Oduvek sam dlacice na nogama uklanjala brijacem i nisam imala nikakvih posledica, koza je bila potpuno cista i meka na dodir. Onda sam odlucila da probam epilator, i prvi put sve je bilo u redu. Medjutim, vec naredni put nisam mogla da uklonim dlacice iz korena, tako da mi uvek ostane vidljiv crni vrh. Od tada do danas, sta god koristila - brijac, vosak, epilator, stanje je isto. Problem nije ogroman jer se to vidi samo izbliza, ali ipak se osecam neprijatno, pa bih volela da mi neko da savet ukoliko je upucen u temu. Hvala unapred :)

Ja moje dlake češljam ali samo mekanom četkicom !!!! Nikako češljem !!!

Zdravo svima, imam 20 godina i otprilike 2 godine muci me sledeci problem: Oduvek sam dlacice na nogama uklanjala brijacem i nisam imala nikakvih posledica, koza je bila potpuno cista i meka na dodir. Onda sam odlucila da probam epilator, i prvi put sve je bilo u redu. Medjutim, vec naredni put nisam mogla da uklonim dlacice iz korena, tako da mi uvek ostane vidljiv crni vrh. Od tada do danas, sta god koristila - brijac, vosak, epilator, stanje je isto. Problem nije ogroman jer se to vidi samo izbliza, ali ipak se osecam neprijatno, pa bih volela da mi neko da savet ukoliko je upucen u temu. Hvala unapred :)

evo i ja da dopunim svojm pitanjem...kako da trajno eliminišem dlake iz nosa ?
hvala

evo i ja da dopunim svojm pitanjem...kako da trajno eliminišem dlake iz nosa ?
hvala

To je bar lako, procedura se sastoji iz dva koraka, najpre moras nos da umocis u komsinicine vaginalne sokove, dobro ga istrljas na izvoristu tih njenih sokova, najbolje nekoliko puta, a potom prepustis njenom muzu da ti ukloni dlake, kad te komsa dohvati neces vise morati da brines zbog toga, ode nos k'o rukom odnesen. :deda2:

E onda nema druge nego klasican tretman, makazicama shtritz, shtritz kad narastu i izvire iz nozdrva, ili chupkanje kao zene kad sredjuju obrve. :) Gledam neke klince, drugare iz kraja, svi ceraju modu i depiliraju se da bi curama bili tip-top, neki otvoreno priznaju da ih devojke depiliraju i da jedino tako mogu da podnesu bol kad dolazi od ruku dragih osoba, i mislim se nesto da sam hepi sto sam matori nejebichar, k-c bi nekoj dao da me cherupa kao zivinu, pa makar bila ne znam kako mocna riba. :D

Back