Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam sledeci problem: da li bilo ko moze da mi na PP posalje nacin ili resenje kako da krekujem Winning Eleven 10 PC? Na netu nisam bas nasao, na DVD sam ga narezao ali kad ga otvorim, sve je prazno, a na properties pokazuje 3GB da je zauzeo. Probao sam preko daemon tools, mountuje ga, ali ga ne otvara, pokazuje mi - ,,H:/ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable``. ista prica je sa Alcohol 120% i sa Power Iso... Ajde neka mi bilo ko pomogne, posto sam veliki zaludjenik za WE. Unapred hvala!

Ja imam sledeci problem: da li bilo ko moze da mi na PP posalje nacin ili resenje kako da krekujem Winning Eleven 10 PC? Na netu nisam bas nasao, na DVD sam ga narezao ali kad ga otvorim, sve je prazno, a na properties pokazuje 3GB da je zauzeo. Probao sam preko daemon tools, mountuje ga, ali ga ne otvara, pokazuje mi - ,,H:/ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable``. ista prica je sa Alcohol 120% i sa Power Iso... Ajde neka mi bilo ko pomogne, posto sam veliki zaludjenik za WE. Unapred hvala!

Skidaj igru ponovo, nema joj spasa...

Koji bi to bio po redu :mrgreen:?
Iznesi problem, vezan za WT :)!

Daj ti br racuna pa cu ja da ti platim za usluge :mrgreen:

Kad instraliram Virtua Tennis 2009 i kad hocu da udjem da igram nece da udje nego mi izbaci
Unable to create Direct3D device with the current settings.
Please run the configuration tool and check that video settings are vaild.

Ali verovatno imam losu graficku a kupio sam komp pre 2 nedelje :sad2::dash:

Moj problem izgleda ovako...
U pitanju je nov, tek kupljen racunar...igrao sam, pa uninstalirao PES 2010...kada sam ponovo pokusao da igram njega, i bilo koju drugu igru, nakon instalacije i pokretanja igre ( krekovane..) ekran je svaki put samo bio crn, i jedino resenje je bio reset. Sta sam to mogao obrisati sa kompa sto sluzi za pokretanje igara?

Ukoliko mozete da mi pomognete, posaljite PM.
hvala unapred.

Daj ti br racuna pa cu ja da ti platim za usluge :mrgreen:

Kad instraliram Virtua Tennis 2009 i kad hocu da udjem da igram nece da udje nego mi izbaci
Unable to create Direct3D device with the current settings.
Please run the configuration tool and check that video settings are vaild.

Ali verovatno imam losu graficku a kupio sam komp pre 2 nedelje :sad2::dash:

I, da li ti je pomogao savjet?

Pozdrav svima. Pokusavam da pokrenem championship manager 00/01 i 01/02, i kod oba mi izbacuje istu gresku:

Hvala unapred.

Pogledacu danas u toku dana...

Moj problem izgleda ovako...
U pitanju je nov, tek kupljen racunar...igrao sam, pa uninstalirao PES 2010...kada sam ponovo pokusao da igram njega, i bilo koju drugu igru, nakon instalacije i pokretanja igre ( krekovane..) ekran je svaki put samo bio crn, i jedino resenje je bio reset. Sta sam to mogao obrisati sa kompa sto sluzi za pokretanje igara?

Ukoliko mozete da mi pomognete, posaljite PM.
hvala unapred.

Da li imas nove DRIVER-e...ako ti je nov komp...mozda bi ih morao install-irati...

skinuo sam igricu naruto naiteki kensei i instalirao i sve lepo instalirano ali nema nigde kada trazim u folderu start to jest kako da udjem u igricu tj. nema ni jednog .exe fajla sem uninstall ali necu to da stiskam naravno ako neko zna kako se ova igrica pokrece neka mi kaze bio bih mu zahvalan :) :bye: :bye: :bye:

Ako je sve tako kako si nam objasnio...onda sam skoro pa siguran da ti INSTALL nije uspio.

Imam nezgodan problem.Imam narodnu verziju fallout 3-the pitt(dobro,i svih drugih dlca).Sad,sve ostale sam lepo instalirao,lepo rade.Ali,ovaj pitt nikako...Aktiviram ja u launcheru sve dodatke,ali posle nekoliko minuta in-game(koliko treba da ucita sve ostale dodatke),jednostavno ne dobijem taj radio signal od pobeglog roba,da mogu da odem u rusevine pittsburga.Sta bi trebalo raditi?

Back