ista konfiguracija mi je i kada mi je igrica radila nista nije menjano...
OS sam reinstalirao pre mesec dana XP SP2... (taj je bio i ranije)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ista konfiguracija mi je i kada mi je igrica radila nista nije menjano...
zna li neko kako da instaliram pes 2010
pokushala sam sa directx. nije uspelo.
grafichka mi je integrisana na lap topu, driveri su svi instalirani odjednom sa istog diska
windows XP SP2 je sam instalirao drajvere... prepoznao sve ...
...nisam naknadno nista instalirao... jer sve lepo radi....
mislis da probam da instaliram tacno odgovarajuce za graficku...
nisam ni pomislio na to? jer sve lepo radi.... dal cu toliko da ispanem glup...ako radi
.....probacu ...hvala ti puno....javicu se...![]()
probala![]()
pa da meni se deshavalo to odavno nekad sa midtown madness a i nisam obracala paznju, mislila sam da je disk izgreban il neshto...
sad na lap topu kad mi se to desilo nije mi jasno shta je... NFS hot pursuit II
pa Crack-uj. Iskopiras sadrzaj foldera Crack u EA games / NFS HP2 , kad te pita kliknes na copy and replace i to je to...kako da resim problem prilikom instalacije igre Need For Speed pursuit 2.kad god pokusam da instaliram pojavi se poruka Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application
mass efect kec
kupljen original
instaliram bez pecha 1.01 ili 1.02 kreshira konfigurator
nakon instalacije pechta prodjesh konfigurator i kad treba da se udje u igru samo vrti plavi kruzitj kursor ekran se zatamni i moze tako doveka..
DA probao sam tu veliku mudrost koju svi peporucuju "run as administrator" (btw. vec je bilo ukljucheno i u lancheru i onom exe-u pod binaries) ili ti da direktno kliknem na .exe al uvek ista stvar
os vista ultimate 64
phenom 955,4 giga ddr3,9800 gt 1Gb ddr3 (WHLQ 196.12)....Gygabythe maticha integrisan zvuk (Realtek HD 6.0.1.5780)
..........................