Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
loop:
Koga banuju sa ovog foruma, nema pojma kako su mu uslugu ucinili :lol:
banme-1.gif

Mene jako nervira to sa privatnim porukama. Ajde na stranu to što ne možeš da šalješ dve poruke u 60 sekundi, od prvog dana sam ukapirao da je to ok. Ali potpuno i krajnje je imbecilno da ne možeš da šalješ poruke duže od 10000 karaktera :shock: Mislim, koga boli racku za to? Jel krstarica oštećena ako ja pošaljem dužu poruku? Jel dobija neku kintu ako umesto jedne pošaljem dve poruke, kao sms? Ne kapiram...
I ne kapiram jel čita neko od nadležnih ovo? Mislim, krajnje je vreme da pomere svoje dupence, ima i previše prigovora... Ja to dobronamerno. Za dobro svih nas :)

Ne postoji forum gde Admin ne odgovori na ozbiljne zamerke upucenje na vodjenje foruma. Ja sam dragi forumasi jos dok je bio nevidjen haos na Politici pisao i pisao, ali njega je boleo ***** za sve. Na kraju je moralo da se nesto preduzme protiv spamera i preduzeo sam na svoju ruku. Bilo je efikasno jedno vreme. Sadasnja koncepcija zadovoljava, Forum je osavremenjen, jedino je Politika opet problem Trebalo bi uvesti vise demokraticnosti i ne banovati samo zbog psovke ili dve. Najveci problem su spameri i zna se koji su. Kada se to bude efikasnije sredjivalo, bicu sretan da se vratim na Politiku sa kolegama koji su otisli. Do tad sam svuda ali ne tamo jer da ucestvujem u raspravi kao na tribini Demokratske omladine ne pada mi na pamet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back