Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji bre prijatelji?
Ta serija davno zavrsena
1032-1.gif

Ej, ljudi...
Jes' da sam "malo" uznapredovao u poznavanju PC-a (i dalje smatram da je Amiga najbolji računar) ali...
Ja ili sam ćorav il' mi noge smrde!
Uspešno promenih sliku u avataru ali ni jedna kombinacija ne funkcioniše za tražene vrednosti po pitanju slike u profilu korisnika !?

A šta košta da vidimo KO JE NA VEZI?
Ne treba nam IP adresa već samo KO JE TU!
:?

esperanca137:
zao mi je sto ce obrisati stare porukice :( s njima ce otici i deo mene :?

E, a jeste glupo to sa brisanjem starog foruma. Ne verujem da bi im to zauzelo mnogo mesta na serveru. U stvari, ne da ne verujem, nego znam. U trenutku kad glavni mejl serveri daju po 1gb prostora svakom običnom korisniku, glupo je da se briše čitav forum sa razlogom nedostatka prostora.

GlasNick:
E, a jeste glupo to sa brisanjem starog foruma. Ne verujem da bi im to zauzelo mnogo mesta na serveru. U stvari, ne da ne verujem, nego znam. U trenutku kad glavni mejl serveri daju po 1gb prostora svakom običnom korisniku, glupo je da se briše čitav forum sa razlogom nedostatka prostora.

mogao bi da stavis anketu na svastaru npr,pa ako se dovoljno forumasa izjasni da zeli da sacuva svoje porukice - mozda se gazda smiluje da ih ipak stavi u zivotu :D ;)

kakvu bre udaju ja sam kurtizana akli ruzna jeftino pusenje kod mene javite se

aha ankete...ali ne mogu sad da budem opet zabavna posto sam se povukla, ono je bio bljesak izgleda

pa lako ih pravis, ali moras ti da otvoris temu

i onda kad otvoris temu, izlistas dole, na dnu imas opciju za anketu, i dalje je valjda jasno

znaci 1 tema - 1 anketa

mislim sad kad krenemo da zloupotrebljavamo to : ))))))
kazem ja,morace da se placa ova krsta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back