Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajoj, ajoj, ajoj
exciting.gif

sad sam tek procitao da ce stari forum od 1.10 otici u zaborav.
A onolike poruke ce nestati, cela jedna istorija ce nestati.

Prosto neverovatno i sramota.
cry.gif

snaja88:
Meni se sad nesto ugasila Opera i ja opet dodjem,da se ulogujem,kaze nije dobro, iskoristite 5 logovanja za ne znam koliko minuta...la,bla...ja opet se ulogujem i 3 puta mi izbacuje zahtev ako sam zaboravila sifru!Jel misle da sam uljez,aaaaa?
to je i meni uradio prvi put kada sam dosla na novi forum :roll:
pa sam promenila sifru pa vratila staru... :roll:
waste of time...:rolleyes:

Nije ni problem ni nelogičnost, već me nerviraju ovi potpisi u vidu narodnih umotvorina i štatijaznamčega, samo unose dodatno šarenilo u ionako prešarenom forumu... i ove zvezdice, ocenjivanje tema. Ne vidim poentu toga... o tome da li je tema interesantna dovoljno govori broj postova i pregleda, ne znam čemu te zvezdice.

Bože, Bože, kol'ko nezadovoljnih i sluđenih i zbunjenih korisnika... A što se ne bi lepo organizovao jedan seminar od strane Krste? Smeštaj tu i tu, kotizacija tol'ko i tol'ko, predavanja tu i tu!? ;-) Pa se lepo onda dobije i sertifikat o prof.naučno-stručnom rukovanju Forumima, što samo Krstin, ima i drugih, još nerazumljivijih. 8-)
Hm, zanimlljiva ideja, prostudiraću malo njenu realizaciju, treba povećati kućni budžet... :razz: Ako se i ja ne spopetljam sad još više. :lol:
(A za plavog zeca preporučujem malo bele soli na rep! ) :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back