Problemi i nelogicnosti sa novim forumom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi opizdela sam . Mesec dana pokusavam da se nakacim na formu, i nece pa nece. Morala sam i novo ime da smislim, moje staro BANCHI kao vec postoji i to iz Nisa. Ma koji Nis ebote ja iz Bgda. Ovaj novi forum mi je sve pobrkao, ali sad sam presrecna sto sam opet sa vama i moram to da vam kazem . OK nemoj da mi se puno smejete priznajem da mi kompjuteri nisu jaca strana. Pozdrav! :lol:

Incognito:
Ajd' da sve lepo objedinimo ovde.
Posto se ljudi zale na ovo ili ono, neka postave sta smeta, sta se ne prikazuje, sta lose radi, itd. kako bi moglo da se ispravi.
Dakle od stvari koje se daju primetiti:

1. Neke teme imaju duple postove
2. Svima pise ispod 'Registered User' - administrator
3. Nema snimljenih poruka.

Dodajte dalje sta ste primetili od gresaka... Samo prvo procitajte sta su drugi naveli da se greske ne bi duplirale.
poor little Germans...
The triumph of the Willy

U korisničkom profilu postoji neka lista prijatelja i nepoželjnih!?
Ja pokušao sebe da stavim na listu prijatelja jer se uglavnom najbolje slažem sa sobom, međutim - ne može!?

Opšte je poznato da je čovek sam sebi najveći (ne)prijatelj.

Onda na toj skali prijatelja ide ono buvljivo i pomalo tupavo kuče, kao najbolji prijatelj, pa valjda svi ostali...

Ni kuče ne vidim na spisku forumaša pa tako ostade ta kolona nepopunjena.
Molim preduzmite nešto...

yugo 45:
ljudi pomozite kako se postavljaju slike na postove video sam negde upustvo ali sad ne mogu da ga nadjem znam da je ovo za vas idiotska stvar ali za mene je visa matematika

hvala unapred :D

Dovoljno je da citiraš nečiju poruku gde se pojavljuje slika ili link ka nekom sadržaju da bi tačno znao-la sintaksu.
Mislim da je ostavljanje linka bolje. Tako ostavljamo mogućnost da neko vidi sliku ako želi.
Naravno, link može biti i prema bilo čemu drugom.
Pogledaj (kako sam neskroman) temu "Da se ne ljubimo", tu imaš dve tehnike prikazivanja nečega...

:wink:

yugo 45:
ljudi pomozite kako se postavljaju slike na postove video sam negde upustvo ali sad ne mogu da ga nadjem znam da je ovo za vas idiotska stvar ali za mene je visa matematika

hvala unapred :D
Ako hoćeš da postaviš sliku sa svog kopjutera onda ne koristiš linkove jer tvoja slika nema URL adresu. Da bi slika mogla biti vidjljiva mora egzistirati negdje na netu, tj. imati svoju URL. Kako da dodaš URL slici sa svog kopjutera?
Preko nekog hosta, npr. http://www.imageshack.ws/index.php
Klikneš na dugme Browse, izabereš sliku iz svojih fajlova, klikneš na dugme Host in, kada je obradi ugledaš njen prewiew, klikneš na mala plava slova Show, očita se slika u potpunoj veličini, desni klik na sliku pa iz properties kopiraš URL, koju među postove nalijepiš između srednjih zagradica, ovako
i to bez razmaka i to je to.
Vodi računa o veličini slike da ne zauzima previše prostora i ne radi to često. :wink:

joockey:
Jeste primetili da mogu da se koriste stari banovani nickovi...ja imam sad tri koja mogu da koristim....jel to namerna ili slucajna greshka...........

Kad je neko banovan, verovatno treba da kontaktira ADMINISTRATORA sa objašnjenjem, molbom, pretnjom, anketom, kolačima da ga puste opet...
A ima mnogo veća greška koju neću iznositi javno...:idea:

joockey:
PAzi sad: ***** ***** sise ***** ***** ***** sranje shit ***** guzim trpam drpam cmar ***** ...jel ovo moze da spada pod Problemi i nelogicnosti sa novim forumom

Ne. to nije greška sa kodom već sa ličnim i kućnim vaspitanjem pojedinca...
Neka!
Treba da ostane pa da vidimo ko je nekuRturan!
Inače stari narodni izraz "karati" zanči - grditi i nema veze sa gorenavedenim narodnim izrazima za delove tela. Meni je podjednako isto reći ruka noga stomak ili gore nabrojano...
Sad nešto od nabrojanog češće koristimo nešto redje...
Obično TESTERE pojedine firme nagradjuju...

Jooockey:
Ej choek slusaj ja to samo zato shto su se pre pojavljivale zvezdice kad se psuje,,,,,nadji jedan moj post osim ovog u kom sam opsovo

Ni ja ne psujem jer se zbog tih zvezdica neće videti koji sam izraz upotrebio!
Za imenovanje urednika koje ne volim ja koristim crtice pa nek izbroje i eto na kog sam mislio...
Inače čestitam na unapredjenju sa novim O...

:lol:

e bre ocu zvezdice na ruzne reci, da se osecam kao kod kuce! :( ostavite mi makar nesto! :(

e meni je ovo dosta sporo pre dodjem i cap cap sve obidjem a sad ako pet tema otvorim super :I

i mnogo je veci promet to ubija ideju zajednistva, ispade ko zeleznichka stanica :( hm

ne znam ma bar se vise ne glupiram ovde toliko u stvari ne smem da citam neke teme ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back