problem!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postoji razlika izmedju "zaljubljenog klinca" i progonitelja...
linija uopce nije tanka; ako se ikad osjeti ugrozenom...to je to...
naravno, nadajmo se da ovo nije to i nece u tako nesto prerasti...

Klinac koji je meni dosadjivao takodje je radi ono shto je ona navela u uvodnom postu,ali ja ga nisam dozhivela kao progonitelja,mozhda bash zbog toga shto je shvatio da ga se ne bojim vremenom je odustao...

Zaljubljen je, ali proći će ga. Budi strpljiva, nema drugog rješenja. Eh, kakve sve gluposti zaljubljen čovjek uradi. :roll:
:eek::dash::banovati:
ali 11 meseci je proslo i isti je kao 1. dana kada smo se upoznali... :confused:
To je cisto proganjanje.Decku nisu bas sve daske u glavi.(pazi da ti ne sazna za profil:lol:!
Ружно ми је да кажем, али ако баш желиш да га избациш из свог живота, физичка претња, евентуално и мало батина.

Да ли је твој дечко способан да те заштити од њега?

Za sad ovo izgleda kao naj resenje...nek tvoj decko objasni neke stvari gospodinu...

p.s-suzavac,skakavac ili nko drugo odbrambeno oruzje nek ti bude pri ruci...ko zna sta je budala u stanju da uradi!

Poslednja izmena:
То се мора пријавити надлежним органима!
Какве везе има што му је ујак полицајац?
Ако поднесеш пријаву с доказима, морају га гонити!

Ми, стварно, живимо у свету у којем не чинимо ништа да заштитимо себе, него само кукамо како је немогуће одбранити се... :dash:

После, кад прочитамо да је неко напао или убио жену због неузвраћене љубави, шокирамо се.
И , као, знао је комшилук, кукала је пријатељима...
Али, ако није поднела пријаву, не може нико самоиницијативно да спречи насилника!

kako reci decku koji nema veze s mozgom da je dosadan i da me smara?

vec 11 meseci me zove na mob (bez prestaka,sem kada spava) i zbog njega sam promenila broj! Zove na fixni i nocu i danju, bez trunke blama! Na stari broj pise poruke neumorno, i to jedan dan me bas dobro izvredja a drugi dan pise kako sam dobra, lepa i da bi bas voleo da budemo zajedno!U pocetku sam lepo pricala sa njim da ne mogu to da mu uzvratim, kasnije sam pocela da ga vredjam, a sada ga kuliram..ne javljam se kada zove, ne odgovaram na poruke, kada ga sretnem ne poznajem ga....
jednom je sreo mog decka i ispricao sve i svasta za mene...naravno ruzno.....

:eek::aaa:

Morash da se pomirish sa chinjenicom da svakakvih budala danas ima...Dosadice mu sigurno...ali je pitanje kad...a do tada mozesh da poludish...zato je najbolje da mu zapretish da cesh ga prijaviti u SUP zbog uznemiravanja, maltretiranja, pracenja...napakuj mu neku prichu...videcesh...batalice te...a mozesh i dechku da kazesh (svom) da zasuche rukave....

Ma SUP je najbolji...ja tako radim!!!!:ok::ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back