marah
Zainteresovan član
- Poruka
- 291
... svasta sam propustila dok nisam bila tu... pa mi je sad zanimljivooo!!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... svasta sam propustila dok nisam bila tu... pa mi je sad zanimljivooo!!!

Kako da nema. Treba samo cesce provirivati na palubu. Marah, kako koji zadatak se pojavi odmah resi pa se nasi mornari malo ulenjili i izlezavaju se po kabinama. Danas cu ponovo na teleprinter da vidim ima li nekih novosti.rotvajlerka:Hm ima li ovde zadataka?

Joj, daaaa!!! Pa sastale su se sest sestara. Vise ih ne mozemo izbrojati. Bramo, Superbird!:-PSuperbird:pa 6 sestara, tj. 6 zenskih osoba od kojih je svaka nekome sestra, ali ako gledamo broj rodbinskih veza, onda ima 2 + 12 (svaki sin ima po 4) + 12 (svaka cerka ima po 3) = 26

Ahaaa, ovako ti kad me nema! E, samo da znam šta mi radiš iza leđa.v.v.ilic:Stnco patentirao jastuk za muskarce!
![]()
Ma nije valjda! Zašto?DELIJE HN:банован је!
зато што је модератор ретардиран!stnco:Ma nije valjda! Zašto?
Meni kaze da je banovan zato sto je postavio neku sliku a Ilic kaze da su to navijaci Crvene vezde. Ja sam stvarno zbunjena. Da li je moguce da se zbog toga ovde moze banovati? Pa sta mi onda smemo da radimo?DELIJE HN:зато што је модератор ретардиран!

-Baltazar-:Imam vest i glas a ne mogu odmah da odgonetnem Kaze ovako:
Ja sam samo od koze! Sedim na kozi i mesu i nosim kozu i meso! Samo ne znam kako se zovem.![]()
Mornari, idemo da resimo i damo ime ovom nesrecniku!

aha...i meni tako zvuci...da nije sedlo? mada ima nesto metalnih delova....
To nije odgovor!Vitor89:da nije sedlo? mada ima nesto metalnih delova....
To je pitanje.
Da si odgovorio mozda bismo mogli i da priznamo. Nije vazno sto ima malo gvozdja.