- Poruka
- 23.504
Dosta je izbrojati jedanputa. Ne treba nastavljati i povecavati.hemicari:Ako se nismo zabrojali, onda ima 76 trouglova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta je izbrojati jedanputa. Ne treba nastavljati i povecavati.hemicari:Ako se nismo zabrojali, onda ima 76 trouglova.
A ti si bila u kupovini? Kupujes, kupujes iako je magacin ispraznjen!marah:ja brojala ponovo, malo drugacije... ispalo 100!
Ne dodavajte! Ne treba da ih imamo vise.marah:jaoooo, ove male sam brojala dva puta...
dakle 12 manje, odnosno 76!
hemicari su u pravu!

Jos neke si izbrojala dva puta!marah:jaoooo, ove male sam brojala dva puta...
dakle 12 manje, odnosno 76!
hemicari su u pravu!

v.v.ilic:Broj dalje. Sto si stala?![]()
Odmor se usvaja!apocalypse_iki:zavrtelo mi se u glavi malcicu..pa napravila predah![]()

Jooooooooooo!!!!!!! Ja sam znao da ce vam trajati mnogo manje nego otmicarima" Oni jos uvek broje!marah:ok.jel 68?

)
!!!!
!Mmmmmm,DkJm:Ziveo BaltazarM![]()
![]()
!!!!
Dobro nam se vrnuo!
Bramo Marah. Svaka cast i cest!
No, no!!!
!Moram da skacem na gusarski brod i da tako branim interese ladje. Ima mnogo nerazumnih ljudi kojima je potrebno prevaspitanje jer ne idu u Atematicku skolu pa ne umeju da misle. Niti umeju da procitaju napisano.DkJm:V.Ilicu, vracaj se ovamo, mani "fudbalere"!
P.S. Hemicarka, jeste li dobili konacno mail?
PoZdRaV

Ziveo BaltazarM !!!!
Dobro nam se vrnuo !
Bramo Marah. Svaka cast i cest !
...ja vec usvojila neke patente...salim se! Hvala Aaaaaahahahaha...DkJm:Ziveo BaltazarM![]()
![]()
!!!!
Dobro nam se vrnuo!
Opet primetila Marah! Bramooooo!!!DkJm:Ziveo BaltazarM![]()
![]()
!!!!
Dobro nam se vrnuo!

, a ja znam jos jedan sigurno kako bi se zvao , samo necu nikome da kazem, da se ona ne naljuti!

Nije puza. Kucica puza ima dno!dollar MC:Mozda je nosio puza?![]()

Joj, jeste. Nosi neki veliki prsten na ruci. Bramooo marah! Ti nas u poslednje vreme spasavas.marah:prsten! a, jel moze?... neki koji ne spada...![]()