- Poruka
- 23.504
Ja sam ti porucio sta treba da radis!rotvajlerka:A ja se sad mucim na forumima bog zna koliko ih je!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ti porucio sta treba da radis!rotvajlerka:A ja se sad mucim na forumima bog zna koliko ih je!!!

TAJNI dnevnik? A koliko je tajni (tajan) taj dnevnik i od koga se krije?jeele:sto se tice tajnog dnevnika
Srecan ti put- Posalji nam neku sliku. Pogledaj dole kakvu sliku nam je Joca poslao sa Egejskog mora!rotvajlerka:Ja javljam da me nece biti u Avgustu(verovatno ceo) jer idem u banju!!!!
Za ovo se dobija specijalna nagrada. Kada nam razjasnis upisujem u spisak patenata!rotvajlerka:Jao sto je sladak hval si V.V.ilic-u
Ali ja idem posle 1.
Jako je sladak Zegar jaoj! tako slatko ne bi trebalo biti u kavezu!

A oni su zaboravili da ga upale!intra:Ne treba im šibica, olimpijski plamen se pali uz pomoć sunca.
Bravo Vitore. Cestitam. Prvo ce se zapaliti sibica. U ovom slucaju specijalno kada se radi o pomenutoj Olimpijadi. Oni su zaboravili da je upale na Olimpu pomocu sunca, kako se to u stvari radi, pa se mora preci na ad-hok resenje. Daj sta das!Vitor89:A otkud im plamen?
SHIBITZZA

8-)