Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo brojevi samo ima ih 19:
1|5
2|15
3|25
4|35
5|45
6|50
7|51
8|52
9|53
10|54
11|55
12|56
13|57
14|58
15|59
16|65
17|75
18|85
19|95
a nacin:
s | d | j s-stotine d-desetice j-jedinice
0 | 10 | 9
ps:DkJm ima 20 jedinica a 19 petica

user_offline.gif

-------------------------------------------------------------------------------------
Poslao sam resenje i ono je prihvaceno!
Rotvajlerka, cestitam!
Joca je spasen. Sada se nalazi na kucnom odmoru, pod palubom i jos se nece izgleda pojavljivati.

Pre jedno sat vremena ispred jednog trznog centra jedan crnac stoji okrenut ka zidu sa nogama rasirenim i jednom rukom iznad glave a drugom pretresa svoje dzepove i sam sebi drzi onu cuvenu lekciju " imate pravo da cutite...."

Proxima i Bunni ne treba da spasavamo. Naime, njihov kidnaper se sam sebi predao i sam sebe uhapsio. :lol: :lol: :lol: Eto zasto se Proximo nije dugo javljao. :p

'jutro

proximooooo :zagrljaj:
bas su dozivljaji
kad bi mi imali tako svesne/savesne kriminalce XD

Zagrljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj i poljubac za kapetana.
Da Baltazar je otkrio da mi nemamo problema sa kriminalcima cak su sebi i otkup za nas plaitili mi nista nismo morali da radimo. meni jedan ponudi milionce ja reko nemoj brate nema smisla, a on, ma uzmi valja se, ja reko ajd nek ti bude i uzmem ono milionce i kupim nova jedra za ladju. VALJA SE
;-)

Evo uslova pod kojima ce da puste ovog nevinog coveka.

U Hagu imaju kompjuter na kome obradjuju sve podatke o optuzenima. Kompjuter sa monitorom zajedno ima 52 kilograma. Kao i sve sudije na svetu tako i ovi u Hagu, slabo stoje sa Logikom i Matematikom. Oni znaju da je monitor tezak 4 kilograma vise nego sto je dvostruka tezina kompjutera.

Sudijama treba podatak koliko je tezak monitor i koliko je tezak kompjuter.

Ovo ztato sto su ne samo mentalno slabi vec su i fizicki nejaki pa niko od njih ne moze da digne teret veci og 30 kilograma. A kompjuter treba odneti na servis jer je prepun virusa i uljeza i treba ga ocistiti.

Postavlja se pitanje da li ce neko od njih moci da odnese svaki deo posebno u servis ili cemo morati da im pozajmimo nase fiskulturno odelenje?

Ako im resimo ovu zagonetku pustice ovog jadnika na slobodu!!!

Bravo Superbird. Ti si zaista spreman da pomazes. I ja sam izracunao da je tako.;) Necu te pitati kako si dosao do resenja. To za one sudije nije cak ni vazno. Vazno je da nece moci da dignu monitor. :p

Da li da saljemo nase Fiskulturno odelenje da ponese kompjuter na popravku ili prvo da oni oslobode onog vezanog?:(

Niko nije dao predlog o slanju Fiskulturnog odelenja u Hag!

Sudije nam dadose novi uslov za konacno oslobodjenje onog gore vezanog. Naime, jedna osumnjacena za ratne zlocine bila je u bolnici zbog slabosti koju je izazvala "nega" zatvorskih organa. Kada se vratila u celiju dosla je grupa sudija u obilazak zeleci da ustanovi da li se doticna gospodja oporavila. Pitali su je koliko je teska posle izlaska iz bolnice. Pre odlaska je imala 45 kg. Ona im je besno odgovorila: Imam 30 kilograma i jos polovinu od svoje ukupne tezine!
Naravno, sudije ne znaju da izracunaju da li se ona oporavila ili je ostala na istoj telesnoj tezini. Zato pitaju nas a kao odgovor na uslugu odvezace naseg jadnog nevino optuzenog poznanika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back