Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se ovo dešava? Zašto su se ovi nezvani gosti preplašili?

Prilozi

• Madagascar-2.jpg
    Madagascar-2.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 6
Eto. Već je i podne a mi još nemamo rešenje za poslednji problem. Ko jede kolače i gleda u zvezde?

Ustvari imamo rešenje ali posada nije dala objašnjenje. Ne možemo dalje. Šta da se radi? Moraćemo, izgleda, putovanje da završimo ovde na Galapagosu.

Jeele i ja ćemo se pridružiti onom srećniku pod palmom. Japanci će nas opsluživati a Veljko neka smišlja novi patent. Fiskulturno odelenje ima čime da se zabavlja. Došla im je poseta. Biće treninga.

Evo, ja sam došao. Opet sam imao grdnu oluju i tornado pa su veze sa ladjom bile u prekidu. Sada je, kako kažu ova naša dva japanca koji su otklanjali kvar, sve u redu.Ti i ja ćemo lepo plandovati pod suncem Galapagosa. Ići ćemo i na kupanje i da malo skupljamo kamenčiće dok nam se posada ne probere i ne sakupi. Vidiš šta radi rum na ovom suncu! :P :P :P

zabranjujem ti rum po svaku cenu, ti si jedini ovde, pa ti ne dam da odes (bez dozvole...)
hladna limunada, sok od zove, i Eventualno koktel (samo uvece - u jednini), i to je to :D :D

ajmo na plazu, hocu da dobijem lep ten...izgledam k'o krech :lol: ...mislim Porcelan :lol: :lol:

jeele:
zabranjujem ti rum po svaku cenu, ti si jedini ovde, pa ti ne dam da odes (bez dozvole...)
hladna limunada, sok od zove, i Eventualno koktel (samo uvece - u jednini), i to je to :D :D

ajmo na plazu, hocu da dobijem lep ten...izgledam k'o krech :lol: ...mislim Porcelan :lol: :lol:
Ma kada sam rekao rum, mislio sam na posadu. Ja sam apscinent. U životu nisam pio alkohol (u takvim količinama da se izgubim :P ).
Ja sam za sok od ananasa. Evo poneću ga sa sobom na plažu. Idemo na plažu ali vodimo i Milicu. Ona odmah najavljuje nezvane goste. Pa da nas neko ne prepadne! :wink:
PS: Ostatak fiskulturnog odelenja ostaje da čuva ladju.

Pazi jeele, ne idi duboko u vodu. Ima ajkula. Brčkaj se tuda po plićaku.

Taaako!

Hajde sad da ti ispričam šta sam doživeo u onoj oluji koja me je sprečila da se dan i po ne javim.

Kako grunu tajfun odbaci me čak do Perua na Makču-Pikču i to mnogo vekova unazad. Upadnem ti u jednu kraljevsku prostoriju kad tamo imam šta da vidim. Kralj sedi na stolici a jedan ga drži za nos!!!!!! Ja se sav naježio od straha jer znam da kralja niko ne sme da cima za nos a da ne prodje nekažnjen. Kralj za to odredjuje najstrožije kazne. Od 25 po turu do smrtne kazne.

Ovaj ostade bez kazne, još dobi i zlatnik za držanje kralja za nos.

Ko je to bio tako hrabar?

Hajde jeele, lezi ovde na pesak, okreni ledja suncu a glavu u šake i razmisli koji to beše junak?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back