Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Krećemo ponovo. Ako je neko ostao na ostrvu neka se pridruži onom nesrećniku što mu jeele i ja uzesmo kesu sa biserima. Predpostavljam da će se usrećiti, isto tako kao što smo mi ponovo usrećili onog siromaha.
Eno ti ga na. Trče prvi oni koji se nisu ni pojavljivali na ladji ovih dana. Ako mislite da ćete se tako lako izvući iz sledećeg problema, grdno se varate. Nema bežanja dok ne rešite novi zadatak. Jadnik, naš domorodac, očekuje društvo a izgleda mi da će to društvo biti poveliko.E,ovo nema nigde.Eno sada trči naše fiskulturno odelenje.Ladja se trese od njihovog topota.

Eto, ispričao sam vam dogadjaj pred naš polazak a vi imate zadatak da iz ovoga što sam rekao zaključite ko od naše posade u ovom momentu gleda u zvezde i jede kolače?
Da je nebiste tražili evo vam priče. :P
Svidja mi se što ste počeli da se treznite i da ponovo izlazite na palubu. :wink:

Veliša juri po plaži i skuplja mornare. "Ej,krećemoooo"...radosno poskakuje."Ljudi, idemo na put, ustajte, dosta je sunčanja.Ko ne čuje ovaj poziv ostaće na ostrvu."
Ober se prvi probrao i pakuje stvari. Moramo pokupiti sve odpadke sa plaže jer za nama ne smeju ostajati tragovi niti dokazi da smo neuredni mornari i da zagadjujemo prirodu. Intra to nekako radi kao usporeni film. Lagano skuplja svoje stvari a kroz glavu mu se motaju razne kombinacije.Kako prošvercovati rum a da to kapetan ne vidi.Osim njih dvojice, vredan je i joca111.Vrlo elegantno hoda po pesku, kao da želi svima dati do znanja da ima umešane prste u odluci oko polaska.Iako vama sada ništa nije jasno, a da bude još nejasnije zabranjuje se kapetanu jeele da odgovori na postavljeno pitanje ovim rečima: "Ćuti jeele i gledaj kako se naši mornari ukrcavaju na ladju,kako dižu jedra,kako mašu onom siromahu kome smo uzeli vrećicu bisera,kako im iz vidokruga nestaje arhipelag a ja im dajem zadatak da se prebroje i iz ove priče ustanove: ko se nije ukrcao i ne nastavlja putovanje sa nama?"

Jeele, izgleda da ni zakletva ne pomaže. Istina, proviruju na palubu ali nema novih patenata. Svi ćute. Izgleda da ovakvi zadaci ne leže našim Akademicima. Što jednostavniji to se teže rešava. Kapetane, moraš sada preduzeti neke korake. Izgleda da je Intra ipak prošvercovao rum, a sve vreme nas je zavaravao sa proizvodnjom piva! :lol:

Nadam se da nisam zakasnio da kazem zasto Jele jede kolace i gleda zvezde. Pa zato, sto je samnom, mi smo kolege jos iz prvih postova, zajedno smo radili genetski inzenjering. Ja sam joj dosta pomogao sa stanovista "ASTROMEDICINE" a sada ona meni pomaze oko zvezda koristeci medicinu na mojim ocima. hehe Za uzvrat, spremio sam joj kolace sa intrinim rumom. Zao mi je intra, nema ruma vise.

Možda si pogodio zašto Jeele jede kolače i gleda u zvezde. Ali, tražio se odgovor: kako i na osnovu čega ste ustanovili da je to bila upravo Jeele? :wink:
Sada treba iz date priče zaključiti koga smo zaboravili na Galapagosu!!! :o :o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back