Problem sa zenom i porodicom

Vidis i ja dosla da vidim ko mi maznuo muza:zcepanje:
Pa mi se ovde svidja:D
Nisu svi losi .Zavisi koga volis da saslusas:heart:
Ince iz mog iskustva ...:rumenko:
Cuvaj zenu:think:

Mislim ;)
Posveti joj vise paznje pa nece imati vremena da trazi zabavu na kompu.:zper:
*ebes posao,kucu i sve ostalo ako trazis kod nje ono sto mislis da ne valja.
Razmisli sta je bilo lepo pa si je ozenio.Kakva je bila a sta si od nje napravio.
Mi zene trazimo samo paznju i nismo zlopamtila.:rumenko:
Voli je i bice sve ok.:ok:

I moje iskustvo mi govori da treba da je čuvam. :rumenko: Internet utiče na žene, nove informacije koje nalaze na mreži ih menjaju, u pravu si, naročito ako im kod kuće, u braku, nedostaju pažnja i uvažavanje. Žene prate tuđe priče, povezuju se s drugima, oči im se otvaraju, preispituju se i u njima sazrevaju neke nove ideje, novo okruženje ih sve više privlači tako da zanemaruju sve ostalo zbog Interneta.

I moje iskustvo mi govori da treba da je čuvam. :rumenko: Internet utiče na žene, nove informacije koje nalaze na mreži ih menjaju, u pravu si, naročito ako im kod kuće, u braku, nedostaju pažnja i uvažavanje. Žene prate tuđe priče, povezuju se s drugima, oči im se otvaraju, preispituju se i u njima sazrevaju neke nove ideje, novo okruženje ih sve više privlači tako da zanemaruju sve ostalo zbog Interne

Poslednja izmena:
I moje iskustvo mi govori da treba da je čuvam. :rumenko: Internet utiče na žene, nove informacije koje nalaze na mreži ih menjaju, u pravu si, naročito ako im kod kuće, u braku, nedostaju pažnja i uvažavanje. Žene prate tuđe priče, povezuju se s drugima, oči im se otvaraju, preispituju se i u njima sazrevaju neke nove ideje, novo okruženje ih sve više privlači tako da zanemaruju sve ostalo zbog Interneta.

Gde su im bile oci kad su se udavale:roll:
Pa sad net treba da im otvori oci:zper:
Necu da komentarisem bojim se da cu lupiti glupost:dash:
Ali ni vi muski niste cvecke:rtfm:
Trazite preko leba pogacu:think:
Tudje- sladje to je vas izraz:rumenko:

Gde su im bile oci kad su se udavale:roll:
Pa sad net treba da im otvori oci:zper:
Necu da komentarisem bojim se da cu lupiti glupost:dash:
Ali ni vi muski niste cvecke:rtfm:
Trazite preko leba pogacu:think:
Tudje- sladje to je vas izraz:rumenko:

I ja visim na Internetu, priznajem da sam ovde zbog švaleracije, nisam cvećka, dobro si primetila u onom prethodnom postu kog si izbrisala. Samo, to što sam ovde nije gubljenje vremena, zaluđenost Internetom se može opravdati ako u tome ima smisla, recimo ako su žene na mreži zbog ljubavnika, ćaskanje s kojekavim prijateljicama je jalovo, nepotrebno, bolje im je da se prihvate posla u kući nego da tračuju u virtualnom prostoru.
Gde su im bile oči kad su se udavale je prava misao, to je dobro rečeno. :)

Кад настане проблем у породици, ти,као глава породице,имаш сва права да је доводиш у ред.Немој да слушаш приче како је ово 21 век и сличне глупости.То никакве везе нема.Наравно, увек треба да избегаваш било какву силу.
Ако жена одбија да те поштује минимумом рада и помагања у твојој кући,онда треба да разумеш да она није искрено заинтересована за тебе и за породицу ,као ни за породични опстанак и просперитет.Ако си жену упозорио и молио да те испоштује неким минимумом помоћи и она одбија,онда ту нема више шта да се прича.
Ја је не бих трпео и навлачио несрећу у кућу и не бих дозвољавао да својим лошим примером на тај начин она утиче на васпитање сина.Ти сам одлучи.

Главни проблем је дете,на шта треба да обратиш пажњу и усмериш енергију.Сина учи да ради,уведи га у посао,да се учи да буде слободан човек,да ради,да не блеји и да не изгради лош карактер као мајка.У њега улажи,за сега се брини,мани се жене која те не поштује.Увек можеш да нађеш другу,поштену,радну,вредну и искрену.
Пошто је дете,очигледно,везано за мајку,он ће вероватно бити на њеној страни.Зато ти треба да објасниш детету о чему се ради и ако се одлучиш на разлаз са женом да може да бира где жели да живи.На теби је да му обезбедиш леп и пријатан амбијент у кући,да га учиш да ради,да проводиш време са њим,да улажеш у њега своје знање и да га изграђујеш у доброг човека и на крају да га приволиш да буде с тобом.

Свако добро ти желим и срећу.
Позрдав.:)

Možda bi valjalo čuti i drugu stranu nakon ovoga mačo ispada jer oni koji vole
da koriste termine ja pa ja obično porodicu shvataju kao lično vlasništvo, a sebe
kao nekoga kome još samo zvonce oko vrata nedostaje pa da se dokažu onako
u kompletu.

Prosto je fakat , da je radikalni feminizam zapravo srasno ostetio zene pre svega . Oduzeo im na zenstvenosti . Stvorio primitivni macioizam . Izgradio 70& danasnje gej populacije . Unazadio porodicni zivot .
To ultimativno insistiranje na nezavisnosti je zapravo jedan od dokaza slabosti na najjednostavniju propagadu .
A nezavisnost je precenjena kategorija .
Ja sam veoma zavistan od svoje zene . Ne bi mogao bez nje , i mislim da je to sasvim normalno .

A jel, znači oduzmeš li ženi šerpu i pajalicu oduzeo si joj i ženstvenost :zcepanje:

Ja ovde nisam ni zbog švaleracije ni zbog tračarenja!

Gde ti nadje da se pravdas:heart:
I kome:eek:

90 posto zena trazi zabavu na netu jer ste vi kao muskarci zakazali:zper:
Pa su vam sada krivi kompjuteri:roll:

Da redovno izvodite zene i vodite racuna o njima ne bi ih sada osudjivali zato sto su ovde.
A sta cete vi na forumu.Kog djavola trazite ovde:andjeo:
Zar je vama Bogom dano svako zadovoljstvo a kad se pojavi zena...
E za nju je kuca ,deca ,obaveze...
A vama je sve na dlanu pa moze i kafana,drustvo,pecanje,kompjuter,golici ,boksici i sta ti ja znam sta sve samo da pobegnete od obaveza prema kuci i porodici.:evil:

I ja visim na Internetu, priznajem da sam ovde zbog švaleracije, nisam cvećka, dobro si primetila u onom prethodnom postu kog si izbrisala. Samo, to što sam ovde nije gubljenje vremena, zaluđenost Internetom se može opravdati ako u tome ima smisla, recimo ako su žene na mreži zbog ljubavnika, ćaskanje s kojekavim prijateljicama je jalovo, nepotrebno, bolje im je da se prihvate posla u kući nego da tračuju u virtualnom prostoru.

Da dodam malo si preterao i vulgaran si:roll:
A gde su vama bile oci:rtfm:
Lupicu nesto ,nervozna sam .Izbaci me covece iz takata:dash:
Oplecu te drugi put sada imam problem i pada mi koncentracija:zper:

imam poblem sa zenom, ja sam iz tarasa i otkad smo platili internet naso sam dosta korisnih stvari o poljoprivredi i savetima za domacinstvo. pa sam se nadao da cete mi pomoci oko ovog problema.

ja i zena smo u braku vec 6 godina imamo i malog ima 12 godina. zivimo u kuci mojih roditelja i ja obezbedjavam svima sta nam treba, radim na njivi imam krave, i sve sto trazim od nje je da ocisti stalu jednom dvaput nedeljno da mi malo pomogne. e sad tu nastaje problem, kako sam platili ovaj internet ona ni da mrdne, dodjem sa njive umoran gladan, nema sta da se jede, nema rucka, ona za kompujterom kaze "pricam sa drugaricom" i tako ceo dan, probao sam lepo sa njom ali nista, jednom samo je malo sakom po glavi i tu skoci sin na mene poce da je brani. ona ima i neku njenu drugaricu koja joj prica kako ona treba manje da radi i puni joj glavu sa glupostima, jednom mi je rekla da ce da se otseli od mene zato sto nevoli ovaj poso. pa vas molim za savet i pomoc, sta da radim?

:zcepanje::zcepanje:

imam poblem sa zenom, ja sam iz tarasa i otkad smo platili internet naso sam dosta korisnih stvari o poljoprivredi i savetima za domacinstvo. pa sam se nadao da cete mi pomoci oko ovog problema.

ja i zena smo u braku vec 6 godina imamo i malog ima 12 godina. zivimo u kuci mojih roditelja i ja obezbedjavam svima sta nam treba, radim na njivi imam krave, i sve sto trazim od nje je da ocisti stalu jednom dvaput nedeljno da mi malo pomogne. e sad tu nastaje problem, kako sam platili ovaj internet ona ni da mrdne, dodjem sa njive umoran gladan, nema sta da se jede, nema rucka, ona za kompujterom kaze "pricam sa drugaricom" i tako ceo dan, probao sam lepo sa njom ali nista, jednom samo je malo sakom po glavi i tu skoci sin na mene poce da je brani. ona ima i neku njenu drugaricu koja joj prica kako ona treba manje da radi i puni joj glavu sa glupostima, jednom mi je rekla da ce da se otseli od mene zato sto nevoli ovaj poso. pa vas molim za savet i pomoc, sta da radim?

pa probo sam lepo ali neide. nemozes ceo dan sedeti i nista ne raditi. ja sam nemogu sve da radim a ona se buni sto treba jedan dva posla da obavi nedeljno. ja sam znao da cu da ispadnem kriv u ovoj prici zato sto su svi uvek na zenskoj strani, ja postujem zene i volim, ali neki red mora da se zna ! mali psuje ko lud na mene, toga ona naucila. i naravno njena majka je na njenoj strani. a nevidim razlog zasto bih me prijavila ?

Koji si ti papak.:manikir:

A i ti si kao naivan pa doš'o nas da pitaš šta da radiš.:mrgreen:

I moja isto tako, ne znam šta ću s njom, ostaviće me zbog Interneta, u jeku sezone... :sad2:

Došao da saznam kuda ovo sve vodi, i dosta toga mi je postalo jasnije, vidiš ti koliko se žene menjaju, koliko ovde loše utiču na njih.

Da dodam malo si preterao i vulgaran si:roll:
A gde su vama bile oci:rtfm:
Lupicu nesto ,nervozna sam .Izbaci me covece iz takata:dash:
Oplecu te drugi put sada imam problem i pada mi koncentracija:zper:

Možda sam preterao sa šalom, i to isključivo na vlastiti račun, ali vulgaran sigurno nisam bio, ne vidim u čemu se očituje moja vulgarnost.
Imam dovoljno iskustva sa ženama koje sam upoznao preko Interneta, jer u poslednje vreme, sticajem okolnosti, prijateljice i "prijateljice" nalazim isključivo na mreži, tako da mogu da tvrdim da je osoba koja je postavila temu i pored nepotrebnog karikiranja dobrim delom u pravu, o tome sam pisao u mojim postovima na ovoj temi. Primetio sam da sam se i sam promenio viseći na Netu.
Ako sam te na neki način uvredio - izvinjavam ti se.

Možda sam preterao sa šalom, i to isključivo na vlastiti račun, ali vulgaran sigurno nisam bio, ne vidim u čemu se očituje moja vulgarnost.
Imam dovoljno iskustva sa ženama koje sam upoznao preko Interneta, jer u poslednje vreme, sticajem okolnosti, prijateljice i "prijateljice" nalazim isključivo na mreži, tako da mogu da tvrdim da je osoba koja je postavila temu i pored nepotrebnog karikiranja dobrim delom u pravu, o tome sam pisao u mojim postovima na ovoj temi. Primetio sam da sam se i sam promenio viseći na Netu.
Ako sam te na neki način uvredio - izvinjavam ti se.

:ok::zurka::dzentlmen::bye:

hvala ljudi na savetima, nama se brak totalno raspao tako da nema nam spasa. vexy ne znam sto si se toliko vezala za to sto mi je dete od 12 godina a sto smo zena i ja u braku 6 godina cudno pa cudno bogte. duga je to prica i nije bas za forum da svi citaju. ako te bas toliko zanima objasnicu ti preko poruka, a ne ovako da me blatis.

Back