Problem sa ženama

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Pričali mi da postoje muškarci koji po mrze žene, bez obrzira na rasu, boju kose i parfem koji koriste..
Pričali mi isto tako da je neki čikica od metar i po i ćelavošću na zavidnom nivou rekao: "Sve žene su *****, izvini majko i ti si žena."
Ništa ja to njima nisam verovala... nisam takve sretala.
Jeste li vi ikada bile primorane da delite vazduh sa takvima i kakve su njihove priče bile? Usled čega se razvija tako sumorna patologija?

Pazi,apsolutno je jasno iz tvojih tema da si ti dama lakog morala,,,
Većina muškaraca se lože na takve droljice koje lepo izgledaju,još lepše mirišu i tako to...
Onaj lik koga takve droljice odbiju,ne može ništa drugo nego da vas mrzi i eto odgovora na tvoje pitanje...

Pazi,apsolutno je jasno iz tvojih tema da si ti dama lakog morala,,,

:lol:

Većina muškaraca se lože na takve droljice koje lepo izgledaju,još lepše mirišu i tako to...
Onaj lik koga takve droljice odbiju,ne može ništa drugo nego da vas mrzi i eto odgovora na tvoje pitanje...

pod jedan, ona nije takva (eno kazala ti je da se uozbiljiš), pod dva, recimo mene takve ne odbijaju pa ih 'mrzim'. šta ćemo sad

meni komično kako ljudi ne mogu da utuve da ne posmatraju baš svi svet kroz svoje interese. onaj ko je do te mere subjektivan obično nije baš najinteligentniji.

mizoginisti uglavnom pate od neke traume, ali ne moraju da imaju obavezno i "problem sa ženama". često su oženjeni, u vezi, normalno sexualno funkcionišu ali žene kao pol
preziru.
srela sam takve, komunicirala i shvatila da ih je nemoguće ubediti u suprotno ili bilo kako uticati da ublaže svoje rigidne stavove.
ne osuđujem ih jer imaju svoje (opravdane) razloge.

mizoginisti uglavnom pate od neke traume, ali ne moraju da imaju obavezno i "problem sa ženama". često su oženjeni, u vezi, normalno sexualno funkcionišu ali žene kao pol uopšte
preziru.
srela sam takve, komunicirala i shvatila da ih je nemoguće ubediti u suprotno ili bilo kako uticati da ublaže svoje rigidne stavove.

To da su poremećeni odnosi u porodici u pitanju je izvesno.. samo mi nikad nije bilo jasno, je l' potiče od oca ili od majke? Vrv obe figure igraju svoju ulogu, ali...

mizoginisti uglavnom pate od neke traume, ali ne moraju da imaju obavezno i "problem sa ženama". često su oženjeni, u vezi, normalno sexualno funkcionišu ali žene kao pol
preziru.
ne osuđujem ih jer imaju svoje (opravdane) razloge.

jes to rešila sad malo da budeš feministkinja? :lol:

Poslednja izmena:
To da su poremećeni odnosi u porodici u pitanju je izvesno.. samo mi nikad nije bilo jasno, je l' potiče od oca ili od majke? Vrv obe figure igraju svoju ulogu, ali...

jesi ti čitala šta si citirala ili si prosto rešila da prdneš a da ne izađeš iz prostorije? :lol:
pisala je o muško ženskim odnosima, kakvi bre roditelji... kolko infantilan treba biti pa uzroke neke pseudo patologije tražiti u porodici? hbte ko da si dvanaestogodišnjakinja pa od mamine suknje dalje ne vidiš :lol:

da si neka od ovih tetki ovde reko bi da si se načitala glorije i da ti mozak malo zapeko zbog toga ali pošto znam da si juče bila tinejdžerka onda će pre biti mamina suknja :lol:

ima eto na primer Blajbinger
njemu je sve sto je zensko khm pa ne znam kako da se izrazim, ali eto krivo za sve nesrece ovog sveta
mukica, ko zna koliko bivsih zena je preturio preko glave
treba to izdrzati
eto jedan primer koji osvaja
ako treba da me sad kazne, ne zalim :hrabrostoji:

jesi ti čitala šta si citirala ili si prosto rešila da prdneš a da ne izađeš iz prostorije? :lol:
pisala je o muško ženskim odnosima, kakvi bre roditelji... kolko infantilan treba biti pa uzroke neke pseudo patologije tražiti u porodici? hbte ko da si dvanaestogodišnjakinja pa od mamine suknje dalje ne vidiš :lol:

da si neka od ovih tetki ovde reko bi da si se načitala glorije i da ti mozak malo zapeko zbog toga ali pošto znam da si juče bila tinejdžerka onda će pre biti mamina suknja :lol:
:zper:

da budem precizna, vecina muskaraca koje ja znam bas voli zene

pa svi muškarci vole žene. sivka valjda misli da ako joj neko reko nešto što joj nije odgovaralo da je mrzi. ali mlada je, nauči će

- - - - - - - - - -

ima eto na primer Blajbinger
njemu je sve sto je zensko khm pa ne znam kako da se izrazim, ali eto krivo za sve nesrece ovog sveta
mukica, ko zna koliko bivsih zena je preturio preko glave
treba to izdrzati
eto jedan primer koji osvaja
ako treba da me sad kazne, ne zalim :hrabrostoji:

što reko eternal, jel vi stvarno verujete tom baronu minhauzenu? :lol:

Back