Meni je windows 7 ultimate, a ovde ga nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wndows 7 ultimate, pa biraj:Meni je windows 7 ultimate, a ovde ga nema...
Pa, mogu i ja da skinem i narezem, ali pretpostavljam da mogu da ga reinstaliram samo sa originalnim cd-om, a ne sa falsifikatom... Ko ti je rekao da imam kljuc. Nemam nista, samo mi je originalna verzija instalirana. Nit sam je ja instalirao, niti sam znao da je original kad sam uzimao, tek sam kasnije provalio, nisam ni pomislajo da moze biti original![]()
ako si ga kupio sa sistemom, znači da si platio svoj sistem i negde mora da postoji nalepnica sa ključem na kućištu, osim ako ti nije neko to "odradio"... Imaš "original" sistem a nemaš ključ, znači samo sledeće: neko ti je instalirao sistem i upotrebio nečiji ključ (ili instalirao activated verziju), što automatski znači da taj tvoj nije "original" jer je velika verovatnoća da neko ima već isti takav kao tvojako si ga kupio sa sistemom, znači da si platio svoj sistem i negde mora da postoji nalepnica sa ključem na kućištu, osim ako ti nije neko to "odradio"...
U svakom slučaju mnogo buke a malo prašine, nađi sistem, digni ga i to je to...

Evo, nasao sam ovu stranicu u medjuvremenu. http://support.microsoft.com/kb/929833 Stigao sam do ovog koraka At an elevated command prompt, copy and then paste (or type) the following command, and then press ENTER:
takeown /f Path_And_File_Name Ne znam sta treba da kucam umesto f Path_And_File_Name. Evo, sta pise o fajlovima u izvestaju 2013-09-25 18:09:11, Info CSI 00000111 [SR] Cannot repair member file [l:32{16}]"PeerDist.dll.mui" of Microsoft-Windows-PeerDist.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_INTEL (0), Culture = [l:10{5}]"en-US", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatch
2013-09-25 18:09:16, Info CSI 00000113 [SR] Cannot repair member file [l:32{16}]"PeerDist.dll.mui" of Microsoft-Windows-PeerDist.Resources, Version = 6.1.7600.16385, pA = PROCESSOR_ARCHITECTURE_INTEL (0), Culture = [l:10{5}]"en-US", VersionScope = 1 nonSxS, PublicKeyToken = {l:8 b:31bf3856ad364e35}, Type neutral, TypeName neutral, PublicKey neutral in the store, hash mismatch
daću ti program koji će da ti očita sve podatke za tvoj Windows. Kada imaš te podatke onda ga možeš skinuti i sa microsoftove stranice...
Da li imaš windows update KB971033 .Pogledaj postoji li folder *\System32\Wat\ ? 
E pa, care, da si ;itao od po;etka, video bi da sam hteo da sredim drajver, al kad sam video da to nije jedan vec da ih ima hiljadu, izgubio sam volju da se jebetam sa tim, pa sam zato odlucio da reinstaliram
Što može jednostavno i dobro, kad može komplikovano i nikako.Pa reinstaliraj već jednom...Zakomplikovao si do bola....

Pa reinstaliraj već jednom...Zakomplikovao si do bola....