problem sa udovcem

• Začetnik teme Začetnik teme dzeka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim za savet.
Od pre nekoliko meseci radim u novoj firmi. S jednim kolegom sam uspostavila prijateljski odnos, bar sam tako mislila dok nije poceo da mi se nabacuje. Njemu je pre toga iznenada umrla zena. Strasno tuzan, trazio je razgovor i savet. Bilo mi zao pa sam mu davala savete o vodjenju domacinstva. Sve je bilo lepo dok nije krenuo sa muvanjem. Trazi da idemo u hotel. Ja necu to.
Ne mogu da verujem da covek muva u takvoj situaciji. Nosi crnu plocicu na odelu i prica tuzne price, a u stvari hoce da me kresne. Sve mi se smucilo, i on i njegove price i ponasanje. Ne mogu da ga ne srecem, a on je sve navalentiji. Kako da se otkacim od njega??? Ne mogu da se zalim nikom, plasim se da ce mi smestiti otkaz.
Sta da radim?
Razumi ga...pod stresom je coveka,a nema sa kim da se sexa,isfrustriran i punih jaj.
Znam par slucajeva gde su udovci imali infarkt posle zenine smrti...tesko oni to podnose,mnogo teze nego zena jer se suocavaju sa svim nedacama koje je ona obavljala (od kuce do dece)
Utesi coveka,sta fali malo sexa...mislim ako ti se svidja

Ne mogu da verujem, da je žena postavila ovu temu i dočekala ovoliko nenormalnih reakcija:(, zar je cilj biti što bezobrazniji i bezobzirniji, i to je danas merilo vrednosti!Mene su vaspitavali drugačije, ovo ne mogu da prihvatim, niti ću, ne prihvatam da budem bezobzirna i primitivna gomila, fuj:roll:

Molim za savet.
Od pre nekoliko meseci radim u novoj firmi. S jednim kolegom sam uspostavila prijateljski odnos, bar sam tako mislila dok nije poceo da mi se nabacuje. Njemu je pre toga iznenada umrla zena. Strasno tuzan, trazio je razgovor i savet. Bilo mi zao pa sam mu davala savete o vodjenju domacinstva. Sve je bilo lepo dok nije krenuo sa muvanjem. Trazi da idemo u hotel. Ja necu to.
Ne mogu da verujem da covek muva u takvoj situaciji. Nosi crnu plocicu na odelu i prica tuzne price, a u stvari hoce da me kresne. Sve mi se smucilo, i on i njegove price i ponasanje. Ne mogu da ga ne srecem, a on je sve navalentiji. Kako da se otkacim od njega??? Ne mogu da se zalim nikom, plasim se da ce mi smestiti otkaz.
Sta da radim?
Forumasi su sve rekli. :) Otvoreno mu reci da neces da spavas sa njim i distanciraj se od njega koliko god mozes. (Msm posle toga nista ne moze da bude kao ranije)...Ako nastavi sa uznemiravanjem reci mu da si zauzeta i ti fazoni plus ga prijavi nadleznima u firmi. Tako da ti otkaz nece smestiti. A meni samo nije jasno otkud vas dvoje toliko sami u ovoj prici? :PP

Back