- Poruka
- 545.259
opet
evo i ako kupiš novu kapicu moraš super glue
Ja sam to isto uradila sa oho lepkom, jedino da pokušam sa super lepkom ali me brine to što sam taster više neće da legne kako treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet
evo i ako kupiš novu kapicu moraš super glue
vidi da li će englezi da ti pošalju
Ma nisu normalni! Za taj čak i ISPRAVAN laptop ne bi mogla dobiti toliko!
vidi da li će englezi da ti pošalju
https://www.bonanza.com/listings/As...MIna681eL26wIVcz2tBh1bXgqwEAQYASABEgK0pvD_BwE
Ma nisu normalni! Za taj čak i ISPRAVAN laptop ne bi mogla dobiti toliko!![]()
To onda komplikuje stvari! Mogla bi uzeti neki manje važan taster, ali je pitanje da li bi on preživio skidanje?Ja sam to isto uradila sa oho lepkom, jedino da pokušam sa super lepkom ali me brine to što sam taster više neće da legne kako treba.
slažem se.Ali Mito, vidi samo cenu, plus poštarina bez obzora koliko mala, plus ugradnja, to je previše za star lap.
slažem se.
koliko sam razumeo tater radi kada pritisneš ali se pomeri pa onda više ne radi?
Nisi za virtuelne avanture?Ne radi više ni kad pritisnem, jedino kad sve skinem i maknem ovaj silikončić i prstom pritisnem deo koji silikon pritiska onda radi, znači da je negde do nekog kontakta, ali mi možemo ovako u nedogled, a meni treba majstor koji hoće, ili neki entuzijasta koji želi uzbudljivu avanturu![]()
Nisi za virtuelne avanture?![]()
silikonski deo vrati u rupu , stavi taj taster natrag na svoje mesto i jako pritisni da sve sedne u svoje ležište gde treba , e sada ako si oštetila sam taster onda možeš da se slikaš sa njim.
kad jako klikces..vidis sad kako je nama ovde...ti kad kliknes..kliknula siJuče stavih lepak po obodu kapice, stajalo je do malopre, izdržalo samo nekoliko klika![]()
kad jako klikces..vidis sad kako je nama ovde...ti kad kliknes..kliknula si
jedno totalno kretensko pitanje..
nemma pojma ni kako mi je palo na pamet...
a da ga odneses u servis da ti zakace dugme?![]()
a ne...zezam samo tebeTabe, ti si ovde pokazao da pomažeš samo muškarcima, oko njih se baš udubiš u problem,
a žene zezaš, nije lepo, znaš...